Споделете 112

• 22 477
  • 742
  •   1
Отговори
# 240
Да, бяха времена, когато преди падеж са се обаждали. Обаждали се и преди (евентуално) просрочие на вноска по кредит. Обаче вече нямат интерес. Като си траят генерират средства за банката.
Е, аз ще сключа брак с друга, която няма да ми изневерява, заради пари  Laughing

# 241
Явно се правят на ударени докогато може и при когото мине номера .

# 242
Споделям недостиг на кинти. А довечера ще водя Вълчето и ще кихам на зъбарка.
Споделям, че още не съм си купил таралясник, но пък съм достоен съперник на Вълчето в разпознаването на марките - рено 19, рено меган, очиларка, голф четворка, опел вектра.

# 243
Аз пък чакам с нетърпение десември да си изплатя последната вноска към Експресбанк. Мразя ги! И слава Богу повече на никого - нищо!

Бианка, има едно изследване, според което жените изтрещяват масово от недоспиване и неплатен труд /отглеждане на деца, възрастни роднини и домакинска работа/. 70% от новите пациенти на психиатричните кабинети за 2008г. в Обединеното кралство /според Националната им здравна агенция/ са жени. Тука лудите не посещават психиатър, защото се считат за нормални / Wink/.

# 244
Вълчо , ела от Варна да си купиш .
В тая криза автосалоните са зле , много зле даже .
Даже може да си купиш два за лев . Wink Joy

# 245
  • о`майна лунна нощ е
Вълчо , ела от Варна да си купиш .
В тая криза автосалоните са зле , много зле даже .
Даже може да си купиш два за лев . Wink Joy

... на тях на не пише Маджбокс  Joy

# 246
... на тях на не пише Маджбокс  Joy
Това китайската версия на Matchbox ли е Mr. Green

# 247
Надявам се че сте ме разбрали кво имах предвид . Hug

# 248
  • Кацнала на едно дърво.
Споделям, че ми писна да влача чадър в чантата си (в която освен чадър трябва да се поберат и няколко чифта тролски гащи, чорапи, панталонки за всеки случай плюс още хиляда необходимости). Вчера обаче рекох - не! Няма да взимам чадър. Изведох троловете, имахме среща с дона (тържествен обяд по случай бракосъчетаване преди цели осем години bowuu). И като ни запука един дъжд на връщане от обяда...
И пак влача чадър.
Хайде, че ще извеждам троловете. Моля, избягвайте района около "Граф Игнатиев" (до "Витошка" и обратно).  Laughing Да не речете после, че не предупреждавам.  Mr. Green
П.П. Аз притежавам цял автопарк от страхотни модели. Големите коли не ме впечатляват, книжка нямам даже. Но играчките! Ах! Ох!
- Мамо, дай ми, моля те, твоите колички - казват троловете.  hahaha

# 249
развали ми се спирачния апарат на колата  Crazy
е как става това? зимата като валя дъжд и после замрази всичко ,се повъртях 2-3 пъти и я чукнах леко в бордюра точно в тази гума, но едва ли е от това  
аман  Money

# 250
Аз пък като вали си имам Мило. Много грижовно при това. Вчера значи ми звъни на обяд и ми казва "Добре е да се ориентираш към тръгване, защото ще вали. Взел съм си чадъра и ще те чакам, за да не се намокриш".

# 251
Тази година за пръв път дъждовното лято не ме дразни. Даже бих казала, че ме радва. Странна промяна за мен. Чадъри не нося, защото всичките са ми едни мадамски - големи, несгъваеми и в ярки цветове. Сещате се, че предпочитам да се намокря, отколкото да разнасям огромен чадър, който може и да не ми потрябва.

# 252
Още като влязох в темата и се подразних от НЕО-то, което никога няма да си купи, но не защото е смотано и не става, а защото евтино. Басирам се, че би си купил лайна, стига да са скъпи и с позлата, и автограв от Джордан. Звуча зла, но и на мен ми омръзна. В началото звучеше забавно, но напоследък с това парадиране с пари и имоти...аман.

# 253
Мишона , Дуци имаше друго предвид .. но карай . Peace
Все пак , ако някой трябва да се е подразнил това би трябвало да съм аз .
Но тия неща ще си говорим на лични , че тука не му е мястото.
Плюс това аз също имам вина за подобни писаници , тъй че всичко приемам като една типична Марадонска шега и с това приключвам темата . Peace

# 254
Маркрит, Мишона нямаше мен предвид.

Днес Сопрано има годишнина от сватбата  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт