Споделете 112

• 22 476
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
И аз си поревах снощи, кокошчици, you are not alone, ако мога така да кажа. Сутринта се позачудих какво толкова ако гаврътна снощния недопит джин на терасата, ама беше пълен с мушички, та се въздържах.

Tired Изморена съм, не само физически, емоционално най-вече. От месеци живея на автопилот, непрекъснато правя неща, които не ми се правят, но трябва. Почти нямам повод за радост, в астродотком разправят, че септември ще ми се отпушат чакрите, сестра ми разправя, че фъншуя вкъщи ми бил задръстен.

А, като казах сестра ми, видяхме се тоз уикенд и вместо да ми каже колко съм красива, тя ми вика - прическата ти е "отпред късо, отзад модерно". Помните я сигурно тази прическа, едно време беше вървежна. А фризьорката уж ми е приятелка.

какво точно споделих, и аз не знам, ама добрютро.

# 346

А на всички: Мерси за поздравите бъдещи и милото посрещане.

Дедо, погледнах на бързо къде си писал до сега. Само да те светна, че дамите тук са интелектуалки и грам представа си нямат кво е Персил или новото Аче.

Аре, батко ви отива по срещи. Трябва да се правят кинти. Успешен ден на всички.

# 347
Помните я сигурно тази прическа, едно време беше вървежна.
Даже и сестра ти си спомняме. Grinning Какво прави шунчицата?

# 348
  • Somewhere...over the rainbow - where troubles melt like lemon drops
Деси, мааалко си закъсняла за сутиена  Wink

Гледай я сега, как ми разваля далаверата  Mr. Green
Ще те прочете, и ще си намира оправдания  Sunglasses

И аз много се радвам за хубавите новини около Ета.
Това е, като ти падне камък от сърцето, все едно политаш.

# 349
Благодаря за уточнението, Марадона. Факт е, че перилните препарати не са стихията ми. Купувам некъв Ариел, щото според Перфектния, пере добре.
Много обичам да съм опозиция на Калина. Прическата и си е хубава. Калина си е хубава.
Моят съпруг от вчера е в отпуск. Чувствам се прецакана.

# 350
Помните я сигурно тази прическа, едно време беше вървежна.
Даже и сестра ти си спомняме. Grinning Какво прави шунчицата?

шунчицата е добре, на село е с моето Яне при баба си. И аз там пребивавам предимно. Няма нет, има комари и жаби. Ставам сутрин, премитам двора, пия кафе под крушата, по 50 пъти на ден се запознавам с баба ми (пита ме кого търся и как съм влязла в двора й) поработвам по малко и денят свършил.

# 351
Това е, като ти падне камък от сърцето, все едно политаш.
Имаше един стар лаф - освен ако не ти заседне в бъбреците. Добро утро и от мен.

Калина, споделям сходно на твоето настроение. Четох някъде, че ей по това време Раците щели да изпаднат в Сатурнова дупка. Или Марсова беше? Днес се донесох на работа ето върху тази песен - поредната на Тома, която успя да ме развълнува, много...
...Всъщност исках да споделя продължението на снощната снимка. Явно няма да е точно сега.

Добре дошъл на Дедо.

# 352
Отпушвам чакри всякакви. - Звучи добре за лого на ЕТ, остава да уточним дейността.

# 353
Флор, бива ли така да подстрижеш детето само за да ти ходи на аватара!?

# 354
Калин@, не ми харесва така да те чета.
Не ти ли се очертава някое разнообразие скоро, почивка или знам ли и аз Thinking

# 355
Тя и Флора е така подстригана. Wink
Може и Калин@ да се пробва, току-виж баба й я запомнила. Grinning

Мога да ви споделя една думичка, която прочетох поне 25 пъти в една дипломна работа: "особедно". Чета и се чудя. Особедно това, особедно - онова. В рецензията смятам да я спомена като бисер, жалко. Иначе темата е интересна, ама няма кой да я направи. Те така....

# 356
  • Кацнала на едно дърво.
За перилни и всякакви почистващи препарати мога да дам акъл.  bowuu И въобще за всичко, свързано с домакинството. Без цветята, щото не съм добра цветарка, липсва ми време. Е, имам все пак няколко китки за цяр.  Laughing Наскоро бях порицана от група млади омъжени дами, че гладя чаршафи.  Joy Не посмях да кажа, на колко време мия прозорците.  Blush
Обичам да домакинствувам.  Mr. Green Резултатът се вижда веднага. Не е като при работата  - резултатът се вижда след година-две, ако въобще се види (да не отварям приказка, колко синопсиса за филми съм писала и няма ни един заснет Confused).
П.П. Калино, не си сама!  Heart Eyes Не се отчайвай, ще се отпуши, проклетото (каквото и да се е запушило, ама хвана ли го, леле! #2gunfire).
П.П.П. И скорпионите са в дупка. Или помийна яма?  Laughing
П.П.П.П.Споделям, че семейно стискаме палци. Може би, ах, може би, в събота ще заминем на море. Тра-ла-ле! Mr. Green

# 357
  • Казанлък of all places
Божке, Фрау Франзел, аз чак видях електро-метлата Ви! Търчам да закупя подарък на мъж ми , хем и повод имам, хихи!

# 358
Люсил, разбира се, че бива!  Mr. Green

# 359
Перилните препарати напоследък са ми противопоказни - всичките ме водят дирекшън към ВеЦето.  Mr. Green Единственото "домакинстване", което извършвам, е да почиствам с прахосмукачката НЕО Mr. Green и да поливам цветята чат-пат. А почиствам, защото Мишонция пуска все още зимни пухчета навсякъде - много е досадна. И в това горещото постоянно ми се вре да я гушам, пък на мен ми е топло.

Общи условия

Активация на акаунт