Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 909
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 065
мамчета , здравейте
пиша анонимно , защото моят доктор работи в Тина Киркова и не искам ако случайно чете тук да има негативно отношение към мен заради мнението ми
и така искам да споделя и моето мнение ( не за доктора а за болницата ) УЖАС !!!
родих там преди 2 години ПЛАТИХ ПАК ТОЛКО  900+ ... избора беше 500 + 300 в пликче на ръка +100 анестезиолог пак в пликче + 5дни по 30 лв.=150 ВИП двойка като си носех и лепенки за секциото и всичко .
Възмутена бях не от раждането , не от доктора(които си взе парите , свърши работата и до тук ), а от екипа . Никои не ме поглеждаше ...е как нали не съм платила на тях и когато питах нещо ми отговаряха : питай си лекуващия .ВИП стаята беше под всякаква критика за ВИП  ( обикновена стая за двама - да )
Та... с цялото ми уважение МОЛЯ , но тези цени които са си сложили са доста далеко от услугата която се предлага там за ВИП !!!
Слава на Бога при мен всичко е на ред .
Пресен случай със приятелка, която също си е платила услугата избор , но по стечение на обстоятелствата пред родилна зала е била в коридора , а там с ужас видяла една мама , която викала за помощ и никой не и обръщал внимание ( вероятно не е платила) така или иначе родила пред очите й бебето почти на замята .
Не искам да всявам страх мили момичета ( някога и на полето са се раждали живи и здрави дечица ) , но съм възмутена от високите цени които са сложили в болницата - мисля , че това е безобразие
п.п. ако разгледате други болници и видите ВИП-овете ще видите , че съм права  
На всички желая леко раждане и живи и здрави бебоци които да ви радват ,защото това е важното !
Споделих просто МОЕТО мнение !!!

# 1 066
За жалост ти вярвам на описаното. Нямам коментар.

# 1 067
  • София
Да, ВИП стаята хич не е ВИП, а плащането е за "избор на лекар" по-скоро, отколкото за "избор на екип" Naughty
И аз останах учудена, че трябва да си нося лепенки за секциото  Rolling Eyes

# 1 068
  • тук
Всеки си знае мотивите, с които избира едно или друго място. Не че не ти вярвам, болницата като такава не е кой знае каква стока, но има и много добри специалисти (макар да има и редица примери за обратното).
В крайна сметка е въпрос и на вътрешно убеждение. Фактът, че не искаш да си напишеш името, за да не го види лекарят ти, на мен лично ми говори, че си склонна пак да ползваш услугите му. Или греша ?
На повечето мами тук им предстои раждане скоро, повечето са взели решение за избор на болница преди доста време - на кого помагаме като разказваме страхотии и ужасии с "изръсване на бебета по коридорите" ???

# 1 069
Да, за съжаление всичко от написаното е вярно, но аз така си се чувствам по-спокойна както много пъти съм писала. А и моя лекар си има анестезиолог с който си работи и за раждането ми се подбра акушерка, неговия анестезиолог го нямаше, но извика друга, която му е приятелка и жената се справи блестящо. Вчера даже пак говорихме за това раждане, аз само се чудя за упойката, защото незнам дали ще се справя без, но пък казват, че при второ раждане всичко става много бързои често се изпуска подходящия момент. Мамите с повече опит да разкажат  Praynig
Страхотии и аз мога да разказвам доста, но предпочитам да ги считам за изключения. Гледам да се настройвам положително, все пак съм вече в 8 месец. И преди съм казвала мислете само за себе си, концентрирайте се в собствения си случай, егоизъм трябва. Така е и после по стаите. На мен все ми беше неудобно да попитам каквото и да било и чаках някой да се погрижи за мен. Да, ама не! Добре, че бях в стаята с едно момиче, което лежеше вече от 1 седмица и ми казваше кой за какво е там и към кого за какъв проблем да се обърна. Бъдете нахални, питайте, бутайте се, нахалствайте. Все пак става въпрос за нас и за децата ни  Peace

# 1 070
И аз мисля,че цените са безобразни,за качеството на предлаганото.За справка цените във вита-1300лв.раждане/лекар,екип,упойки,стая/,като от майката искат да си носи само чехлите и четката за зъби.
minana,на мен ми сложиха спинална упойка на 8см,след има-няма 10 мин.родих.Въпреки,че предизвикаха раждане,всичко стана мн.бързо наистина.

# 1 071
Аз бях без избор на екип и хич не мога да се оплача от внимание-даже доста лекари ми обърнаха голямо внимание,чак един на другия ден беше питак как е минало раждането ми...е вярно имаше подмятания тип несе става лесно мам и др. но аз се поозъбих като ми се скараха че пъшкам и охкам и тогава и акошерката си смени тона.... Wink

# 1 072
Само да вметна,че има страхотни лекари, които не искат нищо "под масата". Плащаш с исамо офисиалната тарифа. Моята специално дойде в неделя да ме види как съм от сругия край на града. Не трябва всички да се слагат под общ знаменател.Анестезиолога пък идваше постоянно в реанимация да ме пита как съм, пия  ли вода и др, не спря да идва и горе ВИП-а/.

# 1 073
ДесиХ3, и аз бях със спинална, но ми я сложиха на 5-6 см и аз родих за 10 минути. А за цените си права, скъпичко си е станало, но ... Само се надявам всичко да е наред  Praynig
*Jeny*, аз също не съм давала под масата. И мен идваха редовно да ме виждат, както анестезиолога, така и лекаря  Peace

# 1 074
Всеки си знае мотивите, с които избира едно или друго място. Не че не ти вярвам, болницата като такава не е кой знае каква стока, но има и много добри специалисти (макар да има и редица примери за обратното).
В крайна сметка е въпрос и на вътрешно убеждение. Фактът, че не искаш да си напишеш името, за да не го види лекарят ти, на мен лично ми говори, че си склонна пак да ползваш услугите му. Или греша ?
На повечето мами тук им предстои раждане скоро, повечето са взели решение за избор на болница преди доста време - на кого помагаме като разказваме страхотии и ужасии с "изръсване на бебета по коридорите" ???

E предизвика ме да ти отговоря ,макар , че мислех само да споделя мнение и толкоз - тук всеки има право на това !
Да ... ползвам услугите на лекаря и това няма нищо общо с това което исках да споделя по долу - аз не съм недоволна от лекаря , а от болницата и обслужването в нея  по скоро са сложили цени които не се оправдават - НЯМА ОБСЛУЖВАНЕ МИЛА - в случаи , че пак не ме разбереш .
Не искам да плаша никои с поста си - само споделих мнение
Да - ще каже някои това не е хотел а болница и ще бъде прав , но след като слагат такива високи цени трябва да ги оправдаят с отношение към мамите , които така или иначе трупат лишения за да  могат да съберат нужната сумата ,която се иска за да дадат живот в спокойна  обстановка с обгрижване и внимание  - която наричат ВИП (Very Important Person- много важна личност)
Е аз мисля ,че всяка от нас го заслужава ...още повече толкоз пари в тази криза  Laughing

# 1 075
Аз бях без избор на екип и хич не мога да се оплача от внимание-даже доста лекари ми обърнаха голямо внимание,чак един на другия ден беше питак как е минало раждането ми...е вярно имаше подмятания тип несе става лесно мам и др. но аз се поозъбих като ми се скараха че пъшкам и охкам и тогава и акошерката си смени тона.... Wink

е ти най добре си направила  и слава на Бога си имала късмет
аз споделих възмущението си , че хем си плащаш хем не получаваш услугата ВИП
та то май там и да платиш и не -  все едно

# 1 076
Ама така звучи сакаш вие щом плащате имате право на по-добро отношение към нас дето не плащаме....цената е за специалист и спокойствие,за който има вяра на въпросния спец...за випа- мисля,че по-скоро се плаща за да имаш посещения и да не си показваш бебто на стъклена врата и да си само с 1 човек, а не с 3 и да те местя в друга стая- като мен, аз лично знаех какви са условията и исках само за това да си платя, но те не ме искаха 1 ден понеже нямаше места а техните хора (платилите ) си бяха с предимсттво-ами аз също платих за проследяване на бременност и единствената разлика беше че не ме преглеждаха в общата стая, но пак си чаках с др. на кадната опашка пред ЖК и пак се нервех на персонала там, но и това го знаех.

# 1 077
и аз бих предпочела да си платя директно на лекаря, но се оказа, че той ако не е на смяна не може да ме изроди и да влезне в отделението, което е много много тъпо

ами то това е смисъла на избора и на не малката сумата ... дори да не е на смяна да дойде, дори току що да си е тръгнал да се върне т.е. да си 100% сигурен, че ще е Избраният (простете иронията)...

# 1 078
Ухааа, някой скоро ще ражда... Wink

# 1 079
Някой да има инфо от болницата, дали утре ще има открити врати? При този грип и тази паника? Прочетох някъде, че са забранили свижданията и персонала е с маски на лицата?

Общи условия

Активация на акаунт