пиша анонимно , защото моят доктор работи в Тина Киркова и не искам ако случайно чете тук да има негативно отношение към мен заради мнението ми
и така искам да споделя и моето мнение ( не за доктора а за болницата ) УЖАС !!!
родих там преди 2 години ПЛАТИХ ПАК ТОЛКО 900+ ... избора беше 500 + 300 в пликче на ръка +100 анестезиолог пак в пликче + 5дни по 30 лв.=150 ВИП двойка като си носех и лепенки за секциото и всичко .
Възмутена бях не от раждането , не от доктора(които си взе парите , свърши работата и до тук ), а от екипа . Никои не ме поглеждаше ...е как нали не съм платила на тях и когато питах нещо ми отговаряха : питай си лекуващия .ВИП стаята беше под всякаква критика за ВИП ( обикновена стая за двама - да )
Та... с цялото ми уважение МОЛЯ , но тези цени които са си сложили са доста далеко от услугата която се предлага там за ВИП !!!
Слава на Бога при мен всичко е на ред .
Пресен случай със приятелка, която също си е платила услугата избор , но по стечение на обстоятелствата пред родилна зала е била в коридора , а там с ужас видяла една мама , която викала за помощ и никой не и обръщал внимание ( вероятно не е платила) така или иначе родила пред очите й бебето почти на замята .
Не искам да всявам страх мили момичета ( някога и на полето са се раждали живи и здрави дечица ) , но съм възмутена от високите цени които са сложили в болницата - мисля , че това е безобразие
п.п. ако разгледате други болници и видите ВИП-овете ще видите , че съм права
На всички желая леко раждане и живи и здрави бебоци които да ви радват ,защото това е важното !
Споделих просто МОЕТО мнение !!!