Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 908
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 1 080
  • София
Да, от днес са забранени свижданията заради вирусите. Не знам обаче дали ще има отворени врати.

В ТК работят страхотни специалисти и въпреки неуредиците на болницата и липсата на истинска ВИП услуга, за мен е предпочитана болница  Peace Познавам доста лекари, които не искат допълнително пари и са доста коректни. Винаги има черни овци, които развалят имиджа и на останалите  Rolling Eyes

Страшните истории винаги ще ги има и затова е и темата, всеки да сподели впечатления. Хубавото е, че повечето истории са стари т.е. наистина се вижда прогрес в обслужването в ТК  Peace

Ама така звучи сакаш вие щом плащате имате право на по-добро отношение към нас дето не плащаме....цената е за специалист и спокойствие,за който има вяра на въпросния спец...
Да, имам право на по-добро отношение, но само и специално от екипа, за който съм платила. Всички останали от персонала трябва да третират всички пациентки еднакво  Peace Hug

Успех на всички раждащи в ТК, като гледам може да се засечем  Laughing

# 1 081
Изчетох доста странички от темата, но искам да попитам нещо, за което не успях да открия инфо. На ЖК ходя в друга болница, но смятам да родя в Тина Киркова, като си платя тия прословути 900 левчета за избор на лекар при нормално раждане. Насочила съм се към К. Ташков. Термина ми е 21.01.2010 - според Вас кога трябва да се видим с лекаря, трябва ли да се ходи при него на някакви прегледи и изобщо рано ли е да се уговаря посещение от сега при доктора, който съм си избрала?  Crazy

# 1 082
Маринакапина,мисля,че трябва да се видиш и да говориш с лекаря.при всички положения трябва да имаш неговото съгласие,за да му станеш пациентка/може да планира отпуски,да няма възможност по една или друга причина/.Ще иска да те прегледа и той,да ти пусне евентуални изследвания,ако реши.

# 1 083
Маринакапина,мисля,че трябва да се видиш и да говориш с лекаря.при всички положения трябва да имаш неговото съгласие,за да му станеш пациентка/може да планира отпуски,да няма възможност по една или друга причина/.Ще иска да те прегледа и той,да ти пусне евентуални изследвания,ако реши.

ДесиХ3, аз си мислех същото за изследванията и прегледите, които вероятно ще иска да направи. Но пък лекарката, която ми води ЖК ми каза, че сега било твърде рано и трябва да си организирам всичките работи в началото на 9-я месец, ... защото тя давала всичката информация за състоянието и изследванията ми по време на бременността. Та малко ми прозвуча странна тая работа и реших да питам мамите тук. Благодаря ти за бързия отговор!   bouquet

# 1 084
  • София/Варна
marinakapina твоята докторка има леки пропуски в идеята.
Аз примерно родих пърия си син 21 дни преди термина/това се води съвсем нормално раждане, а не преждевременно/, като лежах преди това 1 седмица в болница за задържане. Т.е. началото на 9 месец вече съм се била разраждала един вид.
И според мен трябва скоро да се видиш с доктора, да говориш с него и той вече ще ти каже какво да правиш.
А и наистина може да е в отпуска по това време и всичките ти планове ще се объркат.
За изследванията няма какво да се притесняваш - те всички стават бързо.

# 1 085
Въпреки всичко се виж с него, не може да не го познаваш и да отидеш да раждаш при него, я си представи че не ти допадне.

# 1 086
marinakapina, аз също съм при Ташков. Видяхме се онзи ден и се разбрахме като си взема документите от ЖК, да му се обадя, за да се разберем за евентуални тестове за упойки, за записи на тонове и т.н. Той по принцип е доста зает, има много пациентки, съмнявам се да ти откаже, но се вижте и си поговорете. Ти познаваш ли го?

# 1 087
marinakapina, аз също съм при Ташков. Видяхме се онзи ден и се разбрахме като си взема документите от ЖК, да му се обадя, за да се разберем за евентуални тестове за упойки, за записи на тонове и т.н. Той по принцип е доста зает, има много пациентки, съмнявам се да ти откаже, но се вижте и си поговорете. Ти познаваш ли го?

Minana аз съм ходила при него преди време - може би преди 1 година. Направи ми страхотно впечатление като специалист, а и моя позната роди при него и ми го препоръча. Затова съм се насочила към него, а и болницата ми е най-близо. За това, че е зает съм съгласна с теб - колкото пъти съм го виждала в болницата все тичаше на някъде  Crazy Ташков ли ти води ЖК?

# 1 088
  • София
marinakapina, според мен е добре 7-8 месец да се свържеш с лекаря, който ще ти води раждането. пак ще продължиш да си се следиш на ЖК, но просто през няколко седмици ще ходиш допълнително и при него, за да добива представа как се развива при теб всичко - ще му показваш резултатите от изследванията от ЖК и той ще те гледа. все пак, според мен, трябва да има идея как се развива бременността, защото в края това може да има значение при някои негови решения, свързани с процеса на самото раждане. поне аз така съм процедирала и трите пъти.

# 1 089
milenaire,  Flutter такава идея ми се завъртя и на мен в главата. Ще си ходя на ЖК по надлежния ред, пък при Важния доктор - допълнително! Мисля даже тази или другата седмица да се завлека в болницата да видя със сигурност какво точно се включва във ВИП пакета им - Избор на лекар, та да не остана изненадана, пък ще пиша какво съм разбрала!  Hug

# 1 090
За всички, които не са видели - обновили са сайта: http://1agb.com/page/single/id/35   Peace

# 1 091
  • София
Във ВИП пакета "Избор на лекар", който е 900 лв. не се включва нищо освен присъствието на избрания по време на раждането - проверено с опит миналата седмица. Wink

# 1 092
здравейте,
видях обновения сайт, и малко се позачудих - 900 лв. за избор на лекар за секцио + 300 лв. за акушерка  newsm78 Досега си мислех,че тези 900 лв са за доктора и екипа, и не трябва да се плаща допълнително и за акушерката, нещо ми се струва странно. Моля, ако има по информирани да помагат   bouquet

# 1 093
Според мен като си платиш за избор на лекар, той си организира и води и акушерка и анестезиолог, поне 2006 г. така беше.

# 1 094
  • София
Не знам как точно стои въпроса със секциото, но защо ти е да избираш и конкретна акушерка? Ще присъства някоя, която е на смяна, а само лекарят ще е избран от теб.

Общи условия

Активация на акаунт