Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 872
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 195
Простете невежеството ми,но за какво трябва да се
пие този сок от ябълка?
Той не е задължителен. Само това може освен вода след секцио.
Благодаря ти!Аз понеже раждах нормално и сега пак така искам,
не съм наясно.Знам,че на секциото им казват да пият колкото
може повече течности,за да изчистят упойката!

На майките , които раждаха секцио им бяха казали да си носят по няколко (ама не помня колко) бутилчици (от половин литровите) с вода.

# 196
Простете невежеството ми,но за какво трябва да се
пие този сок от ябълка?
Той не е задължителен. Само това може освен вода след секцио.
Благодаря ти!Аз понеже раждах нормално и сега пак така искам,
не съм наясно.Знам,че на секциото им казват да пият колкото
може повече течности,за да изчистят упойката!

На майките , които раждаха секцио им бяха казали да си носят по няколко (ама не помня колко) бутилчици (от половин литровите) с вода.
По 6 бутилки от тея дето са с бибероните отгоре, че по-лесно се пие от тях като си легнал Peace Трябва тея 3 литра вода да се изпият за 24 часа, за да не те боли главата от упойката Peace
Даваха ни за ядене по едно малко парченце сирене за закуска, на обяд пак парченце сирене и кисело мляко, а за вечеря по-течно нишесте. И така 3 дни, после се почва всякаква храна

# 197
diodi отговарям ти,но кутията ти е запълнена и не мога да ти изпратя отговора.

# 198
  • София
diodi отговарям ти,но кутията ти е запълнена и не мога да ти изпратя отговора.
и аз се опитвам Simple Smile

# 199
Дани80, Geraldine, вече си изчистих пощата и може да ми пишете Simple Smile.

# 200
  • София
Аз не съм на ЖК към болницата и затова си платих изследванията. Предполагам, че ако си, не плащаш нищо.
Много ме кефят, че с количката и цялата хамалогия от единия край на коридора, където е операционната те завлачват до другия само, за да те видят роднините.

Благодарение и на тази диета след операцията в къщи се прибрах минус 12 килограма от качени 16.

За свиждането и на мен ми е интересно - нали бебоците са си все при вас, предполагам, че родите не ги пускат в родилно отделение, а мамите излизат навън? Или не е така? Ако решиш да излизаш какво го правиш бебето?
Преди 4 години миткахме редовно из парка навън, но бебетата си бяха в родилно отделение.

# 201
Сега май няма свиждане по стаите,излизаш навън.Мисля,че през това време оставяш бебето в бокса при акушерките.Иначе виповете си имат право на посещения.

# 202
  • София
Сега май няма свиждане по стаите,излизаш навън.Мисля,че през това време оставяш бебето в бокса при акушерките.Иначе виповете си имат право на посещения.
Когато раждах 2007,бебетата си стояха в стаята и
като ходехме да се видим с близките,
другите мамчета наглеждат и ако има проблем си призвънявахме!
Горе-долу така се редувахме!

# 203
  • София
Във Вип-овете могат да влизат вътре родителите, бебо го изкарах 1-2 пъти в коридора, но не ни даваха да ги носим на ръце, само с ужасните колички, които ми приличаха на колички в супер маркет  Rolling Eyes
нашите са влизали вътре, както и роднинте на другото момиче в статя, проблема е че не е добра идея да са повече от 1-2ма, защото хем притесняваш другото момиче, хем все пак бацили и други, няма гаранция....

# 204
А ако искаш може ли да оставиш бебенцето замалко в бокса?А може ли да го закараш с количката до стъклената врата,за да  го видят роднините?

# 205
  • София
А ако искаш може ли да оставиш бебенцето замалко в бокса?А може ли да го закараш с количката до стъклената врата,за да  го видят роднините?

На нормално родилите не ни ги приемаха нито за през нощта,
нито за каквото и да е.Само в часовете определени от тях,
когато ни правеха тоалет 2 пъти на ден и и още веднъж,
не помня за какво!Секциото можеха да си ги оставят за
през нощта!
Аз бях на втори етаж,където е приемното отделение за
родилките и не позволяваха да се показват,защото е
лудница пред вратата и ги е страх.
Нашата стая беше точно с/у едни стълби и
стъклена врата и бяха казали на близките
как да стигнат до тях,та от там им показвах бебето!

# 206
Може.

# 207
  • София
Здравейте и от мен!
Включвам се, за ви кажа, че днес по обяд ходих в Тина Киркова да питам за цени и условия за раждане. Отговориха ми, че ще имат актуализация и избор на екип щяло да струва вече 900 лв.  Shocked И то само за лекаря, нищо друго не влизало в цената!!  #Cussing out
Вероятно 400-те лева за женска консултация ще останат, но щели да вдигнат цените на ВИП - стаите.

Казвам ви това, за да го имате в предвид, като се уговаряте с лекарите ви!
Не мисля, че е особено коректно от тяхна страна.... Sad Аз тъкмо се бях засилила за там, защото там родих и първото си дете, но просто 900 лв. ми се виждат твърде много....

# 208
slonche, а защо държиш на избора на екип?
На мен днес ми каза, че бебчо е 3700, та може да ми е тежко раждането, но няма да си платя на "някой", защото никой не познавам, нито те мен, за какво да давам пари? А ти щом мислиш да се откажеш от там, едва ли имаш някой твой си лекар.

# 209
  • София
Цвети, държа на избор, за да имам познат. Миналия път си платих за екип, познавам 2-3 лекари там...Просто - колкото и гадно да звучи, има реален шанс да не обърнат достатъчно внимание на родилката, ако не си е платила...Плащането и вид застраховка, че ще те гледат внимателно. За съжаление това е моят опит... Sad

Общи условия

Активация на акаунт