Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 891
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 210
Цитат
Плащането и вид застраховка, че ще те гледат внимателно.
Не се заблуждавай!Историят познава случаи в които внимание ти обръща само този на когото си платил ,ама той не е вечно на смяна ,а другите ти казват - "на когото си платил,него ще питаш!" Не визирам конкретно тази болница.

# 211
  • София
Факт е, че лекарката на която платих миналия път беше с мен - дойде с мен в болницата, а не беше на смяна. Друг е въпросът колко добре се справи...но това е друга тема... Сега съм си харесала друг лекар, но просто не мисля, че тези 900 лв. са оправдани...Естествено, че бих платила всичко, за да съм по -спокойна за мен и бебето, но някои се оливат просто....

# 212
Простете невежеството ми,но за какво трябва да се
пие този сок от ябълка?
Той не е задължителен. Само това може освен вода след секцио.
   А има и някои, които веднага след секциото пият любимия си сок от грейпфрут, а на 2 ден, освирепели от глад, изяждат цял сандвич под ужасения поглед на съквартирантката.  #Crazy  ooooh!

# 213
slonche, кажи кой лекар си си харесала, че в момента и аз се чудя.

# 214
Здравейте и от мен.Термина ми е на 18 октомври и се 4удя не е ли ве4е време да се обаждам на избраната от мен докторка

# 215
Цитат
А има и някои, които веднага след секциото пият любимия си сок от грейпфрут, а на 2 ден, освирепели от глад, изяждат цял сандвич под ужасения поглед на съквартирантката.
Аз пък набивах шоколад ,за енергия .... Mr. Green

# 216
Здравейте мами, това ми е първото вклучване във форума. Прегледах цялата ви темичка много внимателно, защото и аз съм решила да раждам в ТК с избор на лекар, и въпреки че четох и препрочитах пак много неща не ми се изясниха.Термина ми е 3ти септември, засега всичко е наред и ми предстои нормално раждане, но вече се замислям и за варианта секцио- не по медицински показания. Знам, че таксата вече  е 900 лв., но никой не може да ми каже дали ще трябжа да доплащам нещо ако избера да родя с операция вместо нормално, тоест ако сама го реша без мед. предпоставки.  Rolling EyesАко някоя от вас може да ми отговори ще съм мн благодарна, а и освен тези 900 лв, какво др се заплаща- прочетох за изследвани кръв и урина, упойка- това не би ли следвало да се покрива от здравната каса слвд като си здравно усигорен  newsm78? Извинявайте ако ви звуча малко смешно, но наистина не съм наясно.

# 217
Смехуранка,цената на секцио по желание мисля е 1200 лв.,а не 900.Поне нещо такова се коментираше в темата,но може да греша. Здравната каса плаща 3 прегледа за цялата бременност,както и още толкова изследвания на кръв и урина.Всичко друго се заплаща.

# 218
Благодаря ти Деси. Ще трябва по сериозно да се поинтересувам в болницата Confused

# 219
  • София
Привет на всички Simple Smile Аз исках да попитам има ли някоя от вас, която да е била при д-р Маленов в "Св.София", бившата Тина Киркова? Ако да споделете впечатления, позитиви и негативи... Предварително благодаря   Peace

# 220
Благодаря ти Деси. Ще трябва по сериозно да се поинтересувам в болницата Confused
Най-добре на място да се пита,че май още нямат цени на сайта.
Привет на всички Simple Smile Аз исках да попитам има ли някоя от вас, която да е била при д-р Маленов в "Св.София", бившата Тина Киркова? Ако да споделете впечатления, позитиви и негативи... Предварително благодаря   Peace
За него все хубави неща съм чела из форумите.Даже ще потърся теми,където са оббсъждали лекаря.

http://www.google.bg/search?q=%D0%B4%D1%80.+%D0%BC%D0%B0%D0%BB%D … ;client=firefox-a

# 221
Здр.,
Нека и аз да се присъединя към Вас и да споделя мнението си по темата.
2004 г. раждах в ТК -  нормано, но с усложнения ( за щастие след 5 дена от там си тръгнахме двама здрави и щастливи  Simple Smile).
Изражда не д-р Маркова. С много добри впечатления останах както от нея така и от акушерките, които ми помагаха по време на раждането. За санитарките не бих казала нищо хубаво.
Аз пренасях и преди да родя ме приеха в патологията за наблюдение. Там ме наблюдава д-р Ташков баща - страхотен лекар, той ме и заведе да си видя детето за първи път. Хиляди блягодарности !
След раждането на една от визитациите ме прегледа неговия син, благодарение на него ми се размина кюртажа.
Нека има повече лекари като тях!
Препоръчвам ви за следродовия период ( при нормално раждане) да използвате лиглин. Дамските превръзки имат найлон, който запарва и затруднява възстановяването. Не е зле в багажа да имате 1-2 шоколад.
Пожелавам  Ви леко раждане и здрави бебчета Heart Eyes

# 222
Аз раждах при Маленов февруари т.г. и съм много доволна,много е то4ен и коректен
и директен,само,че обича паричките.Ама според мен си ги заслужава,много съм му благодарна.
имам координати ако някоя мама ги иска.

# 223
  • благоевград
Имате ли отзиви за доктор Ослеков ?

# 224
  • София
Привет на всички Simple Smile Аз исках да попитам има ли някоя от вас, която да е била при д-р Маленов в "Св.София", бившата Тина Киркова? Ако да споделете впечатления, позитиви и негативи... Предварително благодаря   Peace

И аз раждах при д-р Маленов, той ми следи и бременността. Много точен, внимателен и винаги е бил на линия като съм имала проблем. Анастезиолога, с който работи в екип (д-р Войнова) също е супер. Горещо препоръчвам на тези, които не са се ориентирали още.

Общи условия

Активация на акаунт