Записвам се и аз да следя темата, решила съм и аз в ТК да родя, терминът ми е на 24 Октомври и все повече ме хваща страх. До сега доста се чудех за секцио, но реших да родя нормално, но задължително с епидурална.Някой може ли да ми каже дали епидуралната се плаща при избор на екип или след това при самото раждане? И колко струва ( мисля че някой спомена 150 лв, но с новите цени как е)? Изчела съм цялата нова и стара тема ( направо сте страхотни,момичета, много помагате) и само едно не разбрах:Значи:
Седиш си у вас и ти изтичат водите, при което:
1.Грабваш си готовият плик за родилното + сака за реанимацията и тръгваш;(да/не)
2. Звъниш на лекарят ако си с избор на екип
да/не)3. Звъниш и на този който ти е следял бремеността, и му казваш че раждаш;(да/не)
4. Отиваш и на входа на ТК казваш че раждаш и си с избор на екип и оттам те поемат и те настаняват КЪДЕ?
5. Ако отидеш сама, и ти кажат, че можеш да вкараш само плика, но не и сака - ха - какво правиш и на кой оставяш сака?
6. Кога казваш че искаш ВИП стая? Преди, след или по време на раждане?

7.А епидурална?
Общо взето ме интересува какви са стъпките точно по настаняването (аз все едно карта за море ще си взимам хехе):1. предродилна, 2.родилна,3.реанимация,4.стая. Или аз бъркам? И къде си с пликче- къде със сак?( в плика само най-необходимото, а в сака гримчета, книжки, пъзели...сещате се
хехе И колко време се седи в болницата, ако всичко е ок?Поздрави на всички, и съжалявам ако звуча неуко - първо ще ми е
И още нещо - може ли някоя мама да пусне линк към темата за октомврийките? Благодаря

) когато се настаниш в стаята ти носят сака, а ако няма свиждане скоро тогава се дава на охраната те не отказват да предадат багаж че даже и пари не искат (май са единствените)