Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 904
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 240
Да, преди 4 години и аз ходех на записи без да съм записана, но сега изрично ме предупредиха, че трябва да си запиша. Днес най-накрая успях да се свърша с кабинета на Царичкова, трябвало като звънна на регистратурата, да поискам в.211. И когато я помолих да ме запише за вторник, тя ме попита дали съм ходила досега на запис, отговорих че за първи път ще ходя сега и тя ми каза да отивам направо и там ще ме запишат. Ако успеят същия ден да ме вмъкнат - добре, ако не - щели да ме накарат да отида на другия ден.  #2gunfire Е как може такова нещо, всеки ден ли ще пътувам до София за единия запис??? И детето няма кой да ми гледа, как да отида с нея в болницата??? Уф много се ядосах, ама няма как. Поне днес си разбрах датата на секциото и съм по-спокойна вече.

Сънчо, и аз мисля като другите момичета. Вярвам, че всичко е наред.  Hug Ти при кого ще раждаш?

# 241
Тери, за тази болница все още не съм чула за ситуация, в която някоя мама е отишла да ражда без екип и никой не и е обърнал внимание.

И аз това казвам  Simple Smile

# 242
  • София
kiαrrα, вземи детенце с теб, ако няма как инче. Ще седне на едно столче и ще те изчака, едва ли ще имат нещо против.
Да ти кажа напоследък няма много чакащи пред 106-ти кабинет, да дано те вмъкнат като дойдеш в понеделник.
Ще раждам при д-р Ташков младши, но доколкото знам при секцио си работи в екип заедно с баща му (баща му ми прави секциото преди 4 години). Благодаря за окуражителните думи, пожелавам и на теб, както и на всички бъдещи майчета леко раждане и здрави бебенца.

Ели, те от първи август доста неща увеличиха като цени и направиха платени тоновете.

# 243
Сънчо, благодаря ти за инфото, както и на другите мами  Hug
А явно не е нужно да се обадиш да запазиш час, след като на kiαrrα така са й казали  newsm78

# 244
  • София
По принцип е с час, но според мен докторката е склонна и без час да взима, стига да няма голям наплив.
А и ти ако преносиш (пожелавам ти този уикенд юнака да реши да се покаже), няма сега 3 дни напред примерно да ти дават час, я!

# 245
Сънчо, ами в краен случай ще ходя с детето, няма начин. А иначе се учудих, че не пожелаха да ми дадат определен час, какво като до сега не съм ходила.  Thinking Но нищо, другата седмица ще пиша какво е станало, дано успеят да ме вмъкнат същия ден, а не да ме разкарват два дни подред.
За Ташков и аз съм чувала само добри отзиви, радвам се че ще бъдеш в добри ръце. Дай боже при всички нещата да се развият по най-добрия начин и скоро всички да се похвалим в тази темичка.  Flutter

# 246
Айде,мамчета успех и от мен! Simple Smile Simple Smile

# 247
Zdravite,
predstoi mi da rajdam v Tina Kirkova kum kraq na m.Septemvri.Bih iskala da popitam nqkoq ot vas koqto ima po aktualna info kakvi sa neobhodimite ne6ta koito trqbva da nosq pri postupvaneto si tam za men i bebo..?

Blagodarq vi  Simple Smile

# 248
  • София
Zdravite,
predstoi mi da rajdam v Tina Kirkova kum kraq na m.Septemvri.Bih iskala da popitam nqkoq ot vas koqto ima po aktualna info kakvi sa neobhodimite ne6ta koito trqbva da nosq pri postupvaneto si tam za men i bebo..?

Blagodarq vi  Simple Smile
Аз ще ти кажа,но това ще стане след 15-и август.Тогава
ще ми каже моята акушерка!
Аз също съм за края на септември! Hug

# 249
ДесиХ2, ladysunny, terry78, Сънчо, - благодаря ви много,момичета, много ми помогнахте.  bouquet
 Много мислих за секцио, но накрая (не че краят е близо) реших нормално с епидурална. И наистина държа на епидуралната. Какви са противопоказателите за поставяне на упойката ( говоря при нормално разкритие)?Странна работа - при нас тази упойка като че ли е нещо ново, от последните 6-7 години ( поправете ме ако бъркам), а в чужбина е практика от времето, когато сериалът Далас и Санта Моника бяха на мода.  newsm78

# 250
Катето 81,прегледай по-предните страници там всички сме
писали какво трябва за болницата.

# 251
  • София
marieta_zh, ще си избираш ли доктор? Защото, ако си избираш те повечето си работят с определени анестезиолози.
Моя приятелка роди при д-р Маленов, той си работи с д-р Войнова, няколко седмици преди термина се срещнаха, тя и обясни всичко за упойката (за нормално говоря) и и направи тестове за алергия.
Мисля, че това е важното. Но не знам ако имаш как се процедира. При секцио преди операцията няколко дни се пие определно лекарство, но доктора каза ако има нещо спешно се бие урбазон

# 252
А,странна работа,аз раждах секцио при същия екип,а пък не са
ми давали да пия лекарство преди операцията.Може не на
всеки,знам ли?

# 253
Явно за всеки е индивидуално. Аз и миналият път, и сега правих тест за алергии при д-р Даскалова в ТК и въпреки, че се оказва, че нямам никакви алергии към упойки и медикаменти, ми изписа три хапченца, които да пия трите дни преди секциото (това се случи и с предишното ми секцио). Тя ми каза, че причината да ми ги изпише е само това, че имам сенна хрема (поленова алергия) и това малко я притеснява. Затова с помощта на хапченцата ще я подтиснем, за да няма проблем по време на операцията.

Иначе при избор на лекар, аз също мисля че всеки доктор си има предпочитания с какъв екип да работи по време на раждането. Моята докторка например, при предишното секцио беше извикала Войнова (анестезиоложката) и Григорова, защото пък тя трябваше да ми изреже и един миомен възел покрай секциото, а Григорова била много добра в това. Предполагам, че и сега продължава да работи с Войнова, на мен лично много ми хареса и ще се радвам отново тя да ми постави упойката.

# 254
С две ръце за ВОЙНОВА!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт