Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 914
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 255
Абе мамчета, вече сме 10-ти, термина ми беше 7-ми. Доки вече е отпуска и ми казаха да ходя в ТК да ми слушат тоновете и вече те да решават кога какво. Ама мен ме мързи да ходя до там, че никак не ми е близо и удобно. Бебчо си мърда, няма признаци за раждане, дали ще ми се карат, ако ида утре или другиден  Thinking

# 256
Цвети,щом преносваш,отиди обезателно за запис на тоновете.

# 257
Още няма нищо на сайта .Това пък на какво прилича. Не стига,че увеличават цените, ами не благоволяват за уведомят коректно хората Crossing Arms

# 258
Днес на регистратурата казаха че до края на деня ще качат цените, тъй че не остава друго освен да чакаме...

# 259
Абе мамчета, вече сме 10-ти, термина ми беше 7-ми. Доки вече е отпуска и ми казаха да ходя в ТК да ми слушат тоновете и вече те да решават кога какво. Ама мен ме мързи да ходя до там, че никак не ми е близо и удобно. Бебчо си мърда, няма признаци за раждане, дали ще ми се карат, ако ида утре или другиден  Thinking
При преносване се ходи всеки ден за слушане на тоновете!!!

# 260
ДесиХ2, ladysunny, terry78, Сънчо, - благодаря ви много,момичета, много ми помогнахте.  bouquet
 Много мислих за секцио, но накрая (не че краят е близо) реших нормално с епидурална. И наистина държа на епидуралната. Какви са противопоказателите за поставяне на упойката ( говоря при нормално разкритие)?Странна работа - при нас тази упойка като че ли е нещо ново, от последните 6-7 години ( поправете ме ако бъркам), а в чужбина е практика от времето, когато сериалът Далас и Санта Моника бяха на мода.  newsm78
Да ти кажа честно от всичко, което съм прочела и от всички познати, с които съм говорила май единственото противопоказание за да не ти дадат упойка е факта, че не си платил избор на лекар... Май няма момиче, което да е избрало лекар и да не е получило упойка и няма момиче, което да е отишло без избор и да не са му донесли от 10 кладенеца вода защо не може...

Някой да е чул как ще са цените на ВИП стаите... Изборът на екип вече го преживях, ама мисля, че няма да е последната лоша новина...

При преносване тоновете на бебето се следят ВСЕКИ ден.

# 261
  • София
Герчо, чух че двойния ставал по 40 на човек, а не по 35. Докторката в 106-ти кабинет се ядосваше, че дала инструкции от не знам кога си, всички дето родили на първи и втори им взели само по 35 и сега имало разминаване от 10 лева за виповете. Нещо такова.
Тя не толкова за парите, колкото от административна гледна точка, нещо такова.

Уф, аз много се чудя да ходя ли пак на запис.  newsm78
Секциото ми е съвсем скоро, доки каза, че от последния запис в петък няма нужда на повече да ходя, но взех много да се притеснявам. И само го бучкам горкото бебе да видя дали е добре.
Той щото по принцип е по-активен през нощта, а през деня кротува, но сега нали съм си в къщи и все за това мисля - кога е мръднал!
Направо психясах.
Чувам че много мами пият кола, за да се разбунтува, но не знам до колко е показателно. Може би е.
Сори, пак разводних темата.

# 262
Цитат
Май няма момиче, което да е избрало лекар и да не е получило упойка

Има, има:) Преди раждането ме забаламоса, че може да има упойка, ако се наложи, ама при самото раждане не ми предлагаха.

marieta_zh, виж как ще са нещата, може да се мине и без...

# 263
Цитат
Май няма момиче, което да е избрало лекар и да не е получило упойка

Има, има:) Преди раждането ме забаламоса, че може да има упойка, ако се наложи, ама при самото раждане не ми предлагаха.

marieta_zh, виж как ще са нещата, може да се мине и без...
И аз знам за талкъв случай с моя приятелка.

# 264
Аз днес така и не отидох до ТК. Явно утре ще ида, че взехте да ме плашите, макар, че за мен това с тоновете всеки ден е пресилено, особенно като усещам бебчо. Ама ще ида утре де, да видим какво ще кажат там.
И аз така знам за упойките, по-добре да си мислим, че ще е без упойка, отколкото със. А в сайта им още няма никакво инфо  Rolling Eyes

Мамчета, днес ходих на запис. Всичко е ок. Ще ходя още 2 дена и ако не родя ме приемат в патологията. Т.е. когато се преносва, следят тоновете 7 дена, и после се приема (термина ми беше миналия петък, а този ще ме приемат, ако не съм родила). Да си знаете, как стоят нещата. Записи се правят в 106 кабинет, след записан час на регистратурата там. Плаща се 10лв.
И понеже имах време, реших да видя каква е ценовата листа, за да я споделя с вас, защото аз не мисля да плащам Simple Smile
Раждане секцио по избор - 1200лв
Избор на екип - 900лв
Раждане във вода - 250лв
VIP родилна зала - 100лв
Присъствие на таткото - 100лв
VIP стая единична - 70лв
VIP стая двойна - 40лв

На стаята за приемане за раждане и патология (кабнет 203), пишеше да се носи:
Нощница, Тоалетни принадлежности (кърпа, сапун, тоал хартия) и Вилица, лъжица, нож и чаша. Това в найлонов плик. Аз бих добавила и вода.

Последна редакция: вт, 11 авг 2009, 16:00 от Tsvetito

# 265
здравейте,

много е полезна информацията в цялата темичка, благодаря на всички споделили  bouquet

На мен не ми е ясно, дали при секцио по желание и избор на екип плащаш 1200+900 или само 1200 newsm78

Благодаря предварително за отговорите Simple Smile

# 266
Само 1200лв

# 267
Ох, момичета не знам аз ли не мога да се ориентирам в този сайт, но май няма никаква информация за цените. Все още не са добавили нищо, това вече е прекалено, от един месец насам се знае за новите цени, вече влязоха в сила, а никаква информация, недопустимо е  Shocked

# 268
Какво се разбира под избор на екип - лекар, акушерка и анестезиолог или само Лекар.

Чудя се ако се уговориш с лекар само дали е друга цената

# 269
Ами избора на екип включва лекаря и анестезиолога,с който работи
акушерката е май тази,която е на смяна.Обаче май можеш да
имаш уговорка с акушерка,ако искаш някоя определена.

Общи условия

Активация на акаунт