Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 097
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Аз да кажа само,за тези,които ги вълнува избора на
акушерка,че засега няма промяна в цената!

# 346
Shocked на мен на регистратурата ми казаха че няма такова нещо вече  #Crazy колко е сега, преди май беше 150 лв? От лекарите някой ли ти каза или акушерка?

# 347
Tsvetito Да е жив и здрав Митко и много да ви радва и слуша  bouquet  Hug

# 348
Здравейте момичета,искам да попитам някоя мама която е родила скоро в Тина Киркова за документите и изследванията който трябва да се носят когато се ражда.Аз имам направление за раждане и обемната карта,но в обемната карта са ми вписани кръвната група,теглото,ръста,албумин,но резултатите от спин и васермана не са вписани те са си в мен.Въпросът ми е трябва ли да си нося васермана и изследването от спин като отивам да раждам или да помоля лекаря да ми нанесе резултатите в обемната карта.Понеже бях в чужбина и изследването ми за хипатит Б е от там,дали да пусна още едно тук или да си взема това?Благодаря Ви предварително момичета!

# 349
Цитат
Аз имам направление за раждане и обемната карта,но в обемната карта
Нарича се ОБМЕННА КАРТА.Носи си всички изследвания .

# 350
  • София
Shocked на мен на регистратурата ми казаха че няма такова нещо вече  #Crazy колко е сега, преди май беше 150 лв? От лекарите някой ли ти каза или акушерка?

Преди беше 100лв и това ми го каза акушерката при която
ще раждам.В събота се чухме с нея.Каза ми,че ако има промяна,
ще ми се обади.

# 351
Момичета, ако си избера екип дали мога отделно да си избера и акушерка или всеки екип си работи с определена акушерка. Кажете някоя опитна, мила и човечна акушерка.

# 352
  • София

Списък за майката – на път за родилното:
Документи:
1. Лична и обменна карта
2. Направление за хоспитализация
2. Документи и изследвания, които са Ви правени

Задължителни ли са тези документи и изследвания? Защото на мен АГ ми даде само направление за хоспитализация и обменна карта newsm78

# 353
  • София
Момичета, ако си избера екип дали мога отделно да си избера и акушерка или всеки екип си работи с определена акушерка. Кажете някоя опитна, мила и човечна акушерка.

Ако си избереш екип,вътре се включва и акушерката!

# 354
  • София

Списък за майката – на път за родилното:
Документи:
1. Лична и обменна карта
2. Направление за хоспитализация
2. Документи и изследвания, които са Ви правени

Задължителни ли са тези документи и изследвания? Защото на мен АГ ми даде само направление за хоспитализация и обменна карта newsm78

И на мен ми дадоха обменна карта и 2бр направления!

# 355
diondi,аз родих на 30 07 при акушер ЕВА БЕЛИШКА  bouquetБях решила да я ангажирам,защото прочетох тук много хубави отзиви за нея,но бебо избърза 2 дена и тя се падна на смяна!Аз лично съм очарована от тази жена и ще съм и благодарна цял живот! HugРаждането ми беше леко,дори си пускахме майтапи JoyПосле закъсахме с жълтеницата на Яни и се отвисяхме 10 дена в болницата и акушер Белишка идваше да ме види на всяка смяна  bouquetА дори не бях на нейния етаж,защото нямаше места в родилно и няколко мами бяхме на 3ти етаж,отделение по стерилитет newsm78Та,ако решиш да я избереш,мисля няма да сбъркаш PeaceЖелая ти леко раждане!

# 356
Аз също мога да кажа хубави думи за тази акушерка. И аз бях в нейната смяна, макар да ме изроди друга. Но Белишка е мн лъчезарен човек и само хвърля едни шеги, много е весело с нея Simple Smile

# 357
  • София
diondi,аз родих на 30 07 при акушер ЕВА БЕЛИШКА  bouquetБях решила да я ангажирам,защото прочетох тук много хубави отзиви за нея,но бебо избърза 2 дена и тя се падна на смяна!Аз лично съм очарована от тази жена и ще съм и благодарна цял живот! HugРаждането ми беше леко,дори си пускахме майтапи JoyПосле закъсахме с жълтеницата на Яни и се отвисяхме 10 дена в болницата и акушер Белишка идваше да ме види на всяка смяна  bouquetА дори не бях на нейния етаж,защото нямаше места в родилно и няколко мами бяхме на 3ти етаж,отделение по стерилитет newsm78Та,ако решиш да я избереш,мисля няма да сбъркаш PeaceЖелая ти леко раждане!
Имаш ли някакви нейни координати? И аз искам да раждам при нея, но незнам как да се свържа с нея и колко ще ми струва. Ако може за малко повече инфо на ЛС, ще съм много благодарна Hug

# 358
Цветито,честита рожба!Благодаря за разказа,вдъхваш много кураж.Simple Smile

# 359
  • София
доколкото помня в обменната карта се описваха правените изследвания, накратко. ако имаш и други, вземи си ги с теб Peace

Общи условия

Активация на акаунт