Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 103
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 360
Задължителни ли са тези документи и изследвания? Защото на мен АГ ми даде само направление за хоспитализация и обменна карта newsm78
доколкото помня в обменната карта се описваха правените изследвания, накратко. ако имаш и други, вземи си ги с теб Peace

Записва се цялата информация за родилката и бременността.

# 361
Момичета, ако знаете дали цената на упойката влиза в цената за избор на екип ,
ще съм ви много благодарна.

# 362
доколкото ми казаха влиза

# 363
Момичета,призовавам ви за повече разкази как е протекло раждането ви,защото все пак това е темата HugЩе се радвам,ако пише някоя мама родила м/у 30.07 и 08.08,когато аз бях в болницата HugАко мога да помогна с нещо съм насреща PeaceА на бъдещите майчета,много леко раждане!

# 364
Момичета,призовавам ви за повече разкази как е протекло раждането ви,защото все пак това е темата HugЩе се радвам,ако пише някоя мама родила м/у 30.07 и 08.08,когато аз бях в болницата HugАко мога да помогна с нещо съм насреща PeaceА на бъдещите майчета,много леко раждане!

Ами дали можеш да дадеш по точна информация как стоят нещата с епидоралната упойка? Платена ли е , не е ли, колко, влиза ли в цената за избор на екип? Благодаря ти предварително.

# 365
smehuranka,не съм 100% сигурна,защото раждах без упойка,но мисля че ако избереш екип ти се полага и упойката newsm78Успех и леко раждане Peace

# 366
smehuranka,не съм 100% сигурна,защото раждах без упойка,но мисля че ако избереш екип ти се полага и упойката newsm78Успех и леко раждане Peace

Hug Благодаря, дано си права, защото не ми се дават още 100-200 лв. отгоре. Но каквото дойде.

# 367
а ти без екип ли ражда или не искаше упойка

# 368
  • София
ladysunny, инфото ти е съвсем точно.
Мен най ми хареса, че докато бяхме в реанимация някъде около 10 часа на следващия ден дойде докторка от детското и ни каза как са бебетата. При предишното ми секцио нямаше такъв момент - чак като ни преведоха в родилно и отидохме да ги видим в детско, научихме.

За пакетите памперс - и аз тръгнах да давам 2, но ми взеха само един.
Колкото до кафето - някоя мама гледаше бебетата и после смяна (Цвети, вие не правехте ли така?).
То почти не се е налагало да се привикваме.
Аз предпочетох да си го държа колкото се може повече при мен, даже последните 2 нощи си спа при мен.

# 369
а ти без екип ли ражда или не искаше упойка
Без екип раждах,но и не ми трябваше упойка,защото контракциите ми бяха съвсем поносими Grinning

# 370
  • София
Сънчо, честита ти рожбааа! Да ти е живо и здраво и спокойно бебето!

# 371
Лошото е, че при свиждането от 16 до 18ч бебетата са си при нас, и трябва да го оставиш само за да се видиш с родата, което е тъпо. Та се редувахме с мамите за да не оставяме децата сами.

# 372
Момичета, може би някой от вас все пак знае колко струва онзи ВИП пакет за раждане, който преди беше 900 лева?!  newsm78 Моят лекар не знае - изпратиха ни в счетоводителство (или канцелария... не помня) на 4-ти етаж - там нямаше никой... на сайта им още нищо няма...  Thinking или то сега няма да има пакети и всичко отделно трябва да плащаме?!!

# 373
Какво включва този ВИП пакет? Ти си избираш екип, а после, ако има свободни стай си плащаш и тях, какво друго може да се плаща?
Аз като раждах имаше мацка с избор на секцио и апартамента за да е мама при нея, сигурно бая парички е дала.

# 374
  • София
Сънчо, честито ти бебче , много красиво име си му дала . Да сте живи и здрави и ти и цялата ти весела дружина  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт