Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 108
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 375
Преди да започват да вдигат цените на сайта им имаше списък на услуги и цени и там имаше ВИП пакет който включваше: водно раждане (или нормално в отделна стая) престой във вип стаи (двойни), присъствие на баща, избор на лекаря и още нещо. То се плащаше на куп и имаше забележка, че пациенти с такъв пакет са с предимство за двойни вип стаи. ако ще намеря някъде тази  запазена информация - ще кажа по-точно.  Blush

# 376
Да, помня, че имаше нещо такова, но може да си сметнеш и сама кое колко ще струва Simple Smile А се плаща на регистратурата, и там е и списъка с цените, може там да провериш  Peace

# 377
Момичета , може ли някоя от вас която е родила в Тина Киркова с избор на екип, да ми отговори дали плащането е задължително преди да родиш или може и след това, тоест преди да те изпишат.Лекарката , която избрах каза, че може да стане и преди изписването, но чух от др момичета решили да раждат там, че на тях са казали да платят предварително.Вече започвам много да се обърквам и да се паникьосвам, като се има предвит че и наближава момента  Confused

# 378
АЗ знам,че се плаща след раждането.

# 379
 Логично, би трябвало да е така.Как ще се плаща за нещо което още не е станало.Всичко се случва, може лекаря, който е избран да води раждането да не може да дойде, да е болен, да не можеш да се свържеш с него и какво ли още не... Но пък на моя позната са казали, че трябва да плати за да се води официално ангажиран лекаря и да има разрешение да изражда, когато дойде момента ако не е на смяна тогава. Оох толкова много информация понякога идва в повече, лекарката ми казва едно от болницата казват друго, уйас, пална обарквация  Confused Confused Confused

# 380
Спомням си преди време,че бяхме обсъждали май  newsm78 newsm78 д-р Георгиев , някоя от вас следила ли си е бременността при него,че не мога да намеря тая част от темата (а то беше и миналата година)????
Благодаря предварително !!!

# 381
Относно тези 900 лв, аз също не съм много сигурна, че доктора получава нещо от тези пари, особено както е в моя случай, да не работи в болницата, а само да си води ражданията там. На мен също ми се виждат много тези допълнителни 800 лв, които ще й платя, но пък ако наистина това са единствените пари, които ще вземе от моето секцио, с удоволствие ще й ги дам, поне тя ги заслушава, като знам какви грижи положи за мен и бебето по време на, както и след операцията.
[/quote]

Здравейте и от мен  Laughing
От тези 900 лв. със сигурност док не взима нищо - поне моята докторка ми каза "900 лв. е за избор на екип в Тина Киркова, а моя хонорар е отделно" (... в случая 500 лв.) Kiarra, дали ще е нахално ако попитам коя е твоята докторка, понеже и моята  не работи там, а просто има договор да ползва базата им. Да не се окажем при една и съща  Simple Smile

# 382
Луди сте да вярвате,че докторите не взимат нищо от тия 900 или колкото са там пари, понеже има доктори, които само за тия пари правят секцио....... те какво за без пари ли бачкат???? Просто това са оправдания за това,че вземат повече пари....обсъждано е в мин. тема- различните доктори- различни хонорари.

# 383
Малък Мук,нещо май са те излъгали,900 лв струва да избереш лекар,никакъв хонорар отделно.

# 384
Малък Мук,нещо май са те излъгали,900 лв струва да избереш лекар,никакъв хонорар отделно.
Да напълно съм съгласна. Една част от парите е за болницата/ незнам точно колко- повече или по малко/, а другата за екипа, независимо дали лекаря е от болницата или има договор с нея.Заплащането на доктора е предвидено в сумата.

# 385
Точно така , определена сума отива в джоба на доктора, а друга взема болницата.

# 386
Дали знае някой актуална цена за епидурална упойка , без избор на лекар .

# 387
това е сложна история, аз казах че искам такава докато раждах- ама си измислиха нещо и не ми сложиха. И др. момичета се оплакват че си ги къткали за тия,дето раждат с избор....мислех даже да се опаквам.Февруари беше 100 лв-само дето ня е слагаха Grinning
По-добре уточни като те приемат още ,че искаш такава упойка.

# 388
А тъй като гледам май имаш някакъв шанс да родиш на рожденния ден на по-голямото ти дете Laughing
Успех и да се запишеш като родиш  bouquet

# 389
Направо съм в шаш ....................... до  вчера исках да се ражда , от днес вече да почака да направим на детето рождения ден .................... абе направо . Crazy Та каквото стане това , може пък да е подаръка на Коко . Peace

Общи условия

Активация на акаунт