Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 115
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 405
Не съм сигурна дали са акушерки, но са от родилното (изпратени са най-наглите че просията е на ниво )  и то със скорост .......като торпеда са при изписването, после отива, хвърля го на бащата , вземата каквото има да се дава и бяга за друго. Но поне те кара да видиш,че това е твоя номер бебе Joy
Не са от родилно,а от педиатрията

# 406
  • Временно
Не съм сигурна дали са акушерки, но са от родилното (изпратени са най-наглите че просията е на ниво )  и то със скорост .......като торпеда са при изписването, после отива, хвърля го на бащата , вземата каквото има да се дава и бяга за друго. Но поне те кара да видиш,че това е твоя номер бебе Joy
Не са от родилно,а от педиатрията

На моето изписване ме изпроводи една от сестрите,които се грижеха за бебетата.Бях на 5-ия етаж.Имах си избран лекар и никой не ми е натяквал за почерпка.Напротив всички бяха много мили.С изключение на детските педиатри,които минаваха по стаите да ни дават информация за бебетата.

# 407
  • София
Благодаря ви много за пожеланията, да ви се връщат и на вас.   bouquet

gundie, една мама, която писа тук преди време роди при д-р Динчо Георгиев. Той също е външен за болницата, плати само избора, който си е определен от болницата (900 лева).
При детенцето се появи проблем и тя милата много се беше притеснила, човека идваше всеки ден да я види, заедно ходиха до детското да видят детенцето, после се наложи да го преместят в Педиатрия (Вили, надявам се, че не се сърдиш, че пиша), там човека намери някакви контакти, за да имат информация какво се случва с бебчето. Сега и стискаме палци, защото на бебко са му правили операция на сърчицето в трета градска, но и бяха обяснили, че е нещо рутинно и после всичко ще е наред. Надявам се бързо да се оправи и скоро да се включи мама Вили.

На мен секциото ми го правиха и двамата д-р Ташкови, д-р К. Ташков ме посъветва по-рано да си платя заради новите цени. След секциото ми излезе в отпуск, но баща му или анестезиолога (д-р Игов) минаваха всеки ден. Друго не съм плащала.

На изписването - верно са много припряни акушерките и те карат да разписваш някакви неща, дето никой не ти обяснява какво разписваш. Метат детето на таткото и айде - моя мъж и даде букет гербери и и вика - Ето, цветя срещу бебе. Тя се усмихна и си замина. Но и на Ивка на изписването пак беше някаква дръпната.

Едно време верно имаше ВИП пакет, и аз си спомням.

# 408
Мерси за инфото за д-р Георгиев   bouquet

Ама какви са тези цени, аз все се чудех дали преди беше 900 лв и мислех че за секциото е било толкова а аз не се сещам- много е !!!!!! и отделно да плащаш????? newsm78 newsm78
И няма ли вече вип пакет?

# 409
  • София
Не, преди и секцио и нормално си бяха 500, в същност ти си избираш доктора, а не плащаш за вида на родоразрешението.
Но секциото трябва да е по медицински показатели, май по желание си е било цифра.

Сега също си има вип услуги, но в пакет не знам дали има отстъпка.

# 410
А Янков още ли е шеф???

# 411
  • София
Не, Янков е шеф на Майчин дом.
Забравих му името на новия шеф, нещо с Е първото име, с Р фамилията.

# 412
Оф,аз от намеци не разбирам,а много мразя разни почерпки и тн. да си проси някой.Та май няма да ги огрее.

# 413
На мен миналата седмица Царичкова ми каза, че независимо че моята докторка е външен за болницата лекар, няма право да ми иска допълнително пари. Каза ми - плащаш си само 900 лв на касата и това е. Е да, ама моята лекарка си иска отделно да й платя хонорар, добре че сега като раждането стана 900 лв., тя свали от 800 на 300 лв за хонорар, ама пак ме е яд, че ги иска, а нали се сещате че няма как да не й ги дам, иначе няма да ме оперира тя. Ама здраве да е, щом искам да раждам при нея, ще играя по нейните правила, по-важното е, че наистина й имам 100 % доверие и няма да ме остави, все пак вече имам опит с нея.

Относно почерпките - миналият път беше направо банкет - мъжът ми, бабите и дядото така се бяха ошашкали, носеха огромен букет за сестрата, която предава бебето на таткото, голяма бонбониера, торта, уискита и прочие. Абе стана такава лудница, че не искам да се сещам. Сега им казах - забравяте за всичко, носите само една кутия бонбони да се почерпят и толкова. Мъжът ми понеже работи с цветя, първо мислеше да направи един нестандартен букет за сестрата, но после като помисли реши нищо да не прави, все пак точно тази жена няма никакви заслуги, виж да беше някоя докторка - да, но на нея цветя по какъв повод да й даваме? Та сигурно няма да останат доволни от моето изписване, ама не ми пука, то пък нали се държат нормално с нас докато сме там.

Сънчо - честита ти рожбичка, много се зарадвах когато прочетох, че си родила. Да ти е живо и здраво бебчето и много да те радва. Между другото аз понеже съм от септемврийките, влизам от време на време и във вашата темичка, че ми е много приятно да чета за вашите бебчета, но май никъде не видях да разказваш как мина твоето раждане (или бъркам  newsm78). Ако наистина не си го разказала - моля те разкажи когато можеш, че на мен ми предстои другата седмица и ще ми бъде интересно да прочета как са минали нещата при теб. Гушки на малкото съкровище от мен!  Hug

# 414
kiarra,здравей!Видях,че си от Радомир,аз съм от Перник PeaceРодих в Тина киркова преди месец,така че ако мога да ти помогна с нещо,питай Blush

# 415
kiarra,здравей!Видях,че си от Радомир,аз съм от Перник PeaceРодих в Тина киркова преди месец,така че ако мога да ти помогна с нещо,питай Blush

Здравей мила и честито ти слънчице и на теб! Ами вече доста неща са ми ясни, виждам че от преди 4 години когато раждах пак в ТК доста неща се промениха, но благодарение на тази темичка, научих повечето промени. Иначе при теб как мина, прочетох че си раждала нормално, доволна ли остана от екипа, който ти се падна, от условията и въобще какво ти хареса и какво - не. Ще ми бъде от полза да прочета повече подробности, въпреки че аз ще бъда секцио. И друго - ти на общия етаж ли беше или във ВИП стая? Разбрах, че доскоро било пълно с домашни любимци по стаите (тоест хлебарки), при теб как беше, че това ми е малко фобия на мен.

Нещо колкото повече наближава момента, толкова по-нетърпелива ставам, в същото време като че започва да ме хваща и шубето. Дай боже при всички, на които им предстои това прекрасно събитие, да мине по мед и масло и после да разказваме и ние в тази темичка.

# 416

Здравей мила и честито ти слънчице и на теб! Ами вече доста неща са ми ясни, виждам че от преди 4 години когато раждах пак в ТК доста неща се промениха, но благодарение на тази темичка, научих повечето промени. Иначе при теб как мина, прочетох че си раждала нормално, доволна ли остана от екипа, който ти се падна, от условията и въобще какво ти хареса и какво - не. Ще ми бъде от полза да прочета повече подробности, въпреки че аз ще бъда секцио. И друго - ти на общия етаж ли беше или във ВИП стая? Разбрах, че доскоро било пълно с домашни любимци по стаите (тоест хлебарки), при теб как беше, че това ми е малко фобия на мен.

Нещо колкото повече наближава момента, толкова по-нетърпелива ставам, в същото време като че започва да ме хваща и шубето. Дай боже при всички, на които им предстои това прекрасно събитие, да мине по мед и масло и после да разказваме и ние в тази темичка.

Благодаря ти мила,дай боже всекиму такова щастие PraynigДа,много съм доволна от екипа  bouquetПадна ми се най страхотната акушерка-Ева Белишка,която смятах да избера платено,но бебчо подрани 2 дена и тя беше на смяна HugДокторката се казваше Арабаджикова,много мила и младичка  bouquetЗаши ме една стажантка,Петрова се казва,русичка,с шини на зъбите,нямаше и 25 години newsm78и в предродилна ме наглеждаше акушер Нивелина Петрова  bouquetНа тези прекрасни жени знам имената,но и всички останали бяха много мили HugНе съм била във вип и слава богу,че както се застоях 10 дена,щях да разоря мъжа ми JoyПървите 5-6 дена бях  на 3ти етаж в отделение по стерилитет,защото като родих беше лудница и в родилно нямаше място SadПосле ме преместиха при baby_neutralМоже би не съм особено придирчива,но смятам условията за прилични,а и бях толкова щастлива,че не обръщах внимание на разни дреболии WinkЩо се отная до хлебарките,видях 2-3 за 10 дена престой,но за тях сами сме си виновни,защото вместо в столовата,всички си се хранят по стаите NaughtyНе съм доволна единствено от педиатърките,които нямат желание или време да обяснят на притеснените майчета защо бебенцето им е на системи,защо му дават антибиотици или защо жълтеницата е толкова продължителна,както беше в нашия случай #Cussing outИ на края да ти кажа да не се страхуваш,настрой се положително и мисли само за голямото щастие,което те очаква HugВсичко друго е незначително...Стискам ти палци Praynig

# 417
  • София
Аз също съм се ориентирала към Д-р Динчо Георгиев, той ми следи бременността, но още нищо не сме говорили за раждането. А има ли вариант да му се дадат парите на него или задължително трябва да минат през болницата?  Питам, защото не съм запозната. ще съм благодарна за всяка информация Hug

# 418
В тина киркова всичко (за щастие) се плаща на касата и се дава документ. Едва ли можеш на него дададеш парите. Пак чух една много хубава история за тоя доктор.
За Белишка (както не веднъж съм казвала)    bouquet  bouquet  bouquet  bouquetвидяхме се само за 3 часа, ама каква жена бе !!!!! newsm20

# 419
Наличието на хлебарки не се обуславя от наличието на храна в стаите.лежала съм некокократно в чужбински болници/освен раждането/,където столова нямаше,а храната се сервираше по стаите и хлебарки и други питомци нямаше.Нашите болници се нуждаят от ремонт изоснови и кчествени настилки и почистването им.В Тина Киркова  мажат отгоре-отгоре с едни парцаляци,които влачат мръсотията от стая в стая. Confused

Общи условия

Активация на акаунт