Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 123
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 420
Наличието на хлебарки не се обуславя от наличието на храна в стаите.лежала съм некокократно в чужбински болници/освен раждането/,където столова нямаше,а храната се сервираше по стаите и хлебарки и други питомци нямаше.Нашите болници се нуждаят от ремонт изоснови и кчествени настилки и почистването им.В Тина Киркова  мажат отгоре-отгоре с едни парцаляци,които влачат мръсотията от стая в стая. Confused

Peace
Напълно съм съгласна и персонала са едни малко мързеливи циганки, дето си говорят на техния си език и малко не им се бачка и като им викаме,че има хлебарки те викат ,  ами то като се яде е така.Аз й разправям ,че и у нас ям в стаята,ама нямаме хлебарки хич.........на ет.6 (в патологията) при Павлова освен че няма хлебарки има прекрасни условия

# 421
eli bogdanova, много ти благодаря за подробностите, които разказа.  Hug Аз също не съм придирчива и нямам намерение да съм във ВИП-а, миналият път си бях на втория етаж и не съм имала забележки, а тогава и хлебарки нямаше (може би защото беше ноември месец). Радвам се, че и сега нещата са поносими и не е станало по-зле от преди. Относно персонала в детско отделение - надявах се да има промяна, но явно няма.  Sad Когато родих дъщеря си, точно това ми направи впечатление, колко са груби всички там и как не дават никакви обяснения за състоянието на детето ти. Аз всеки път като отивах на сутрешната визитация да попитам за малката, следваше един бърз поглед на картона от страна на педиатърката и отговор - Ами добре е!  ooooh! Е то хубаво, ама това стига ли на една новоизлюпена майка? Ама здраве да е, много успокоително ми подействаха думите ти, утре ще ходя пак там да ми напишат картона за секциото и за последни кръв и урина и вече ще чакам датата си.  Grinning

# 422
на ет.6 (в патологията) при Павлова освен че няма хлебарки има прекрасни условия

Да, наскоро братовчедка ми лежа в Патологията и когато отидох да я видя там, ми направи впечатление, че е ремонтирано и че условията са по-добри отколкото в Родилно. Ама да не се налага да лежим там де...

# 423
В тина киркова всичко (за щастие) се плаща на касата и се дава документ. Едва ли можеш на него дададеш парите. Пак чух една много хубава история за тоя доктор.
За Белишка (както не веднъж съм казвала)    bouquet  bouquet  bouquet  bouquetвидяхме се само за 3 часа, ама каква жена бе !!!!! newsm20
gundie,Предлагам да направим фен клуб на Ева Белишка JoyОбожавам я тази жена  :bouquet:kiarra,радвам се,че съм те успокоила Peaceчакам да родиш и да разкажеш Hug

# 424
на ет.6 (в патологията) при Павлова освен че няма хлебарки има прекрасни условия

Да, наскоро братовчедка ми лежа в Патологията и когато отидох да я видя там, ми направи впечатление, че е ремонтирано и че условията са по-добри отколкото в Родилно. Ама да не се налага да лежим там де...
Аз лежах 2 пъти там с тази бременност и хлебарки нямаше.

# 425
Вярно че може какво още да се иска от работещите в детско отделение, но все пак в 12.00 ч. се ходеше тъкмо за подробни сведения за състоянието на бебенцата. На всяка майка поотделно дежурната главна доста добре обясняваше. Родих преди месец и половина, струва ми се странно нещо да се е променило от тогава.

# 426
А и хлебарки не видях, но не мога да кажа категорично дали просто не видях или нямаше  Simple Smile

# 427
Вярно че може какво още да се иска от работещите в детско отделение, но все пак в 12.00 ч. се ходеше тъкмо за подробни сведения за състоянието на бебенцата. На всяка майка поотделно дежурната главна доста добре обясняваше. Родих преди месец и половина, струва ми се странно нещо да се е променило от тогава.
Аз също имам впредвид даването на сведения в 12 часа,то през останалото време хептем няма кой да ти каже нещо #Cussing outНе намирам информацията,която дават за достатъчна #2gunfireАз например умрях от притеснение,че 10 дена не могат да овладеят жълтеницата,а те само вдигаха рамене,нормално било #CrazyЧак като ни изписаха,педиатърката на бебо прегледа епикризата и каза,че имаме несъвместимост на кръвните групи SadАбе не съм доволна Crossing Arms

# 428
Здравейте и от мен!

Аз сън от Враца но живея в София от 3г. 
Във вторият месец съм и ходих при д-р МАЯ ВАСИЛЕВА в 20-та поликлиника. Тя практикува и в Тина Киркова.Искам да ви попитам дали знаете нещо за нея  newsm12,някакво мнение ,защото трябва да избера кой ще следи бременноста ми, а още незная newsm78

Благодаря

# 429
kiarra,здравей!Видях,че си от Радомир,аз съм от Перник PeaceРодих в Тина киркова преди месец,така че ако мога да ти помогна с нещо,питай Blush
Grinning Хи хи , и аз съм от Перник, сори за отметката, просто исках да ви поздравя.Приятна вечер момичета!

# 430
kiarra,здравей!Видях,че си от Радомир,аз съм от Перник PeaceРодих в Тина киркова преди месец,така че ако мога да ти помогна с нещо,питай Blush
Grinning Хи хи , и аз съм от Перник, сори за отметката, просто исках да ви поздравя.Приятна вечер момичета!
Здравей градски,от къде си?Аз живеех в центъра на улица Кракра Simple SmileДа не се познаваме Party

# 431
 GrinningПривет, живея в Мошино, но нищо чудно и да се знаем, поне по физиономия. Ти с избор на лекар ли роди или не?

# 432
GrinningПривет, живея в Мошино, но нищо чудно и да се знаем, поне по физиономия. Ти с избор на лекар ли роди или не?

Баба(светла и памет)живееше там,на Олег Кошевой в къщите!Без избор родих и не съжалявам PeaceЗа мен това са грешни пари,но всеки си решава за себе си Peace

# 433
И аз родих без д аплащам и съм адски доволна, само ме е яд,че не ми сложиха упойка като поисках. Иначе докторите и акушерките са супер. Всичките !!!!!

# 434
И аз родих без д аплащам и съм адски доволна, само ме е яд,че не ми сложиха упойка като поисках. Иначе докторите и акушерките са супер. Всичките !!!!!
а какво ти казаха та да не ти сложат упойка

Общи условия

Активация на акаунт