Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 804
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте,имам инфо от вчера,че таксата от 500 лв от 01.08.2009 става 900 лв в 1 аг!

# 91
Здравейте,имам инфо от вчера,че таксата от 500 лв от 01.08.2009 става 900 лв в 1 аг!
Това е за избор на екип при нормално или секцио Rolling Eyes

# 92
При нормално и при секцио по медицински показатели.

# 93
До сега не съм се разписвала но следя темата.Jiji75 мерси за инфото значи до края на месеца може да платиме по старите цени.Предстои ми раждане на близнаци като имам първо раждане със секцио и моята АГ ми казва че и сега трябва да родя така и си мисля че сега се води по медицински причини.

# 94
До сега не съм се разписвала но следя темата.Jiji75 мерси за инфото значи до края на месеца може да платиме по старите цени.Предстои ми раждане на близнаци като имам първо раждане със секцио и моята АГ ми казва че и сега трябва да родя така и си мисля че сега се води по медицински причини.
Да води се по мед.причини,но за това дали можеш да платиш по старите цени,трябва да говориш с лекаря си.

# 95
  • София
Днес на отворените врати казаха, че изборът на екип ще е 900 лв, ВИП зала 100 лв и присъствието на бащата пак 100 лв. Питах за упойка, не можаха да казват.

# 96
  • София
Те явно само изборът са увеличили.
И преди ВИП зала и присъствие на таткото бяха по 100 лева.

# 97
Те явно само изборът са увеличили.
И преди ВИП зала и присъствие на таткото бяха по 100 лева.
Онзи ден написах това в една тема.За мен логично бе увеличението само на Избора на екип,другите неща бях сигурна,че няма да имат промяна.

# 98
Добре,че само избора са увеличили,не че е малко,ама пак по-добре. Thinking За тези отворени врати....от къде мога да разбера повече и кога пак ще има???Колко се плаща за да отидеш там?

# 99
А ти Десих2,кога трябва да раждаш?

# 100
  • София
Цвети, ето:
http://www.9m-bg.com/?p=rubrik&sub=1&id=1
Тук се обявяват датите за месеца. Като излизат, обаждаш се по телефона и се записваш, но е хубаво да го направиш в началото на месеца, защото приемат определен брой хора в една група. ние бяхме 10 днес.
Иначе е безплатно.

# 101
Покахонтас80,благодаря ти за инфото.Като излязат датите за август,ще се обадя.  Laughing Hug

# 102
А ти Десих2,кога трябва да раждаш?
Чак октомври и ще си платя по новите цени. Crazy

# 103
А казаха ли нещо за цени за ибор на акушерка?

# 104
Покахонтас80,благодаря ти за инфото.Като излязат датите за август,ще се обадя.  Laughing Hug

Здравей, за първи път се включвам Simple Smile. Чакам бебче края на септември. Пиша, за да те посъветвам да не чакаш август да излязат датите, ами звънни още сега. Следващата дата е 5 август. Аз когато се обадих да се запиша за 22 ми казаха, че няма места и да се запиша направо за август - така, че дерзай!

Общи условия

Активация на акаунт