Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 77 836
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 105
Покахонтас80,благодаря ти за инфото.Като излязат датите за август,ще се обадя.  Laughing Hug

Здравей, за първи път се включвам Simple Smile. Чакам бебче края на септември. Пиша, за да те посъветвам да не чакаш август да излязат датите, ами звънни още сега. Следващата дата е 5 август. Аз когато се обадих да се запиша за 22 ми казаха, че няма места и да се запиша направо за август - така, че дерзай!
Да, обаждайте се веднага след като обявят датите, защото групите в ТК се запълват за отрицателно време. Аз така и не успях да се вредя и отидох да раждам без отворени врати  Simple Smile

# 106
proletide  и терри 78  благодаря ви, аз не знам датите,но ще се обадя и ще питам!
Само се притеснявам дали на 100% ще мога да отида ,а ми се иска и таткото да дойде смен  Blush
Някоя от вас която е ходила,може ли да каже впечатления от това посещение? Как горе долу протича?

Thinking

# 107
Аз съм ходила,интересно е.Виждате родилните зали,говорите със старшата акушерка.жената бе любезна и отговори на всички въпроси много обективно.

# 108
  • София
proletide  и терри 78  благодаря ви, аз не знам датите,но ще се обадя и ще питам!
Само се притеснявам дали на 100% ще мога да отида ,а ми се иска и таткото да дойде смен  Blush
Някоя от вас която е ходила,може ли да каже впечатления от това посещение? Как горе долу протича?

Thinking
tsveti_ ако не успееш на Отворените врати, знам, че всеки петък организират Училище за родители. То е същото. Има реклами на някоя фирма, след това лекция и накрая филмчета за раждането и кърменето. Обикалят се и залите и стаите.
Обади се на централата и попитай за у-щето. Безплатно е и може да присъства и таткото. Аз родих юни, а го посетихме през март. Сигурно още се провежда.
Интересно беше.  Simple Smile

# 109
di_anna  непремнно ще се обадя да ги питам !!! gydi ще ми е много интересно Heart Eyes

# 110
  • София
Една бъдеща мама каза, че ако си платите избор до края на месеца, ще сте в заварено положение и ще ви таксуват по старата тарифа.
Така че, който има притеснения може да го направи.
Дори и нещо да се обърка и да трябва да си доплатите, не губите, мен ако питате.

Аз съм ходила на училище преди 4 години, но тогава имаше и безплатен преглед на хубавия им ехограф.
Лекцията също беше полезна, после видяхме предродилно, родилно, къде стоят бебетата веднага след раждането, Випове, обикновени стаи и т.н. Помня, че като родих и в нашата стая надникна групичка бъдещи родители.
Дано не се е променило много, като изключим прегледа, който знам, че вече не правят безплатно.

# 111
Една бъдеща мама каза, че ако си платите избор до края на месеца, ще сте в заварено положение и ще ви таксуват по старата тарифа.

А моя термин като е чак октомври,не мисля,че сега ще се навият да платя. Thinking

# 112
  • София
Абе то по принцип нищо не питат като си плащаш, само името на доктора, но май наистина октомври е далечко.

# 113
за бейби бума в Света София, мога да кажа че и аз като раждах януари имаше такъв...и аз стоях два дена в реанимацията на родилното...но пък всички бяха много мили...а бях без уговорки...аз отидох да раждам по обяд и бях последната родила за през деня...родих в 16ч. следващото раждане беше някъде късно вечерта...и да казаха, че сутринта са връщали, но само такива с не активна родова дейност...имаше момичета качени в патологията, такива като мен в родилното и други настанени в разни неползващи се стаи...но връщали само такива с НЕАКТИВНА РОДОВА дейност...няма как да ви върнат, ако раждате...успех на всички Simple SmileSimple SmileSimple Smile

Аууу и при мен беше същото (14.03.2009г.)
Аз също родих 15:59ч. И аз лежах два дена в реанимация.
Абе същото като при теб!

# 114
Абе то по принцип нищо не питат като си плащаш, само името на доктора, но май наистина октомври е далечко.

Здравейте,
Дано да е така! Аз ще раждам с планирано секцио по мед.причини на 13 август. Утре ще опитам да си платя по старите цени, дано наистина да не питат за дати, а само за доктора. Притеснявам се, че ще ми откажат, а тази промяна ме изненадва и определено не съм я планирана Shocked На сайта на болницата няма качена информация за цени, а моят доктор е в отпуск до края на юли. Ако не беше този форум, доста щях да се изненадам в деня на раждането Sad

# 115
  • София
vili78, няма да ти откажат. И една приятелка си плати по старите цени, термина и е 4-ти август.
ти при кой доктор ще раждаш?

# 116
vili78, няма да ти откажат. И една приятелка си плати по старите цени, термина и е 4-ти август.
ти при кой доктор ще раждаш?

При д-р Динчо Георгиев съм, но той сега е в отпуск и не мога дасе консултирам с него.

# 117
Съжалявам, че ще питам толкова банален въпрос най-вероятно, но не мога да открия информация за списъка за болницата, какво трябва да се носи? Дали да не се сложи на първа страница на темата?
И друго, което досега не съм разбрала, а и забравих да питам на отворените врати. Хранят ли там бебетата с АМ или са изцяло при майките и само при нужда?

# 118
Здравей,
Аз раждах там преди 3 години със секцио. Тогава имаше списък на необходимите неща на сайта на болницата, но сега няма. Ще ти отговоря по спомен, дано не изпусна нещо..
За майки със секцио: медицински лепенки за раната - 2 бр; Минерална вода в малки бутилки (за предпочитане с биберон, по-лесно се пие в легнало положение) и натурален сок от ябълка (от бистрия сок)- водата и сока са за първия ден в реанимацията, когато нищо друго не можеш да приемаш освен течности. 
Чехли/джапанки - да стават и за баня
Тоалетни принадлежности
Хавлии за ръце и тяло
Една нощница, там дават, но при изписването слизаш със своите дрехи
Един пакет силни дамски превръзки или лиглин
Един пакет памперси за новородени, които се оставят там и един пакет мокри кърпи
Помпа за кърма, залъгалка, лигавче
Други лични принадлежности като телефон, фотоапарат, книга, гримове и тн.

За друго не се сещам сега, дано да няма промени в изискванията им. Но каквото и да ти дотрябва, свиждания има всеки ден, така че ще поискаш да ти донесат.

# 119
В патологията искаха тоалетна хартия и прибори:вилица,лъжица,нож,чаша.

Общи условия

Активация на акаунт