Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 091
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Раждах миналия март,нямах екип,носих 150лв. за упойка,не ми я сложиха,въпреки,че исках...

# 526
И още нещо се сетих момичета Embarassed освен въпроса за ЖК в Тина Киркова.
Ако може да разкажете плащате ли нещо извън пакета който се плаща за проследяване и доволни ли сте от ЖК там.Разбрах вече ,че лекарите са различни всеки път.Няма как да си при един лекар на ЖК.
Другия ми въпрос е има ли мами отишли да раждат там без т.н Обменна карта.Доколкото знам тя се замества от всичси направени изследвания по време на бременост.
Моят лекар май обменни карти не дава newsm78 само папка като досие със всичко правено.

# 527
Искам да попитам ЖК в Тина Киркова се плаща задължително нали така и струва 400 лв?-Има ЖК по здравна каса и платена
Т.е няма следене на бременост само по ЖК с направление.-има
Ако се запише жена на ЖК там един и съш лекар ли я следи или всеки път различен и който е на смяна - поне в Шейнова май е така (всеки път различен лекар)-Платената ЖК се следи от избрания лекар,тази по ЗК се следи от двама: Гергов и още един,но не помн кой точно.
Бяхме го кометирали по-назад,но забравих вече.

Аз не съм доволна от ЖК там,ходя само заради лекаря,който съм избрала.Единствени плюс е,че всичко става на едно място-преглед и изследвания.Техниката в кабинета на ЖК е супер допотопна,човек едва си научава резултатите от изследванията,чака се,има много жени,няма възможност за разговор с лекаря насаме и спокойствие.
А кога се дава обменната карта?На мен ми дадоха някакво листче с малко данни/кръвна група,първи цъкъл,възраст,предишни раждания,последен редовен цикъл,очакван термин.../но няма нищо общо с обменната карта,която беха дали на сестра ми от ЖК в поликлиниката.Нейната бе много обстойна и пълна с информация.

Последна редакция: нд, 06 сеп 2009, 00:13 от ДесиХ2

# 528
ей това листче си го носиш с теб като отидеш да раждаш.

# 529
Здравейте момичета, аз разбрах че има промяна на цените в ТК за избора на екип. Досега беше 500лв а сега май( не съм 100% сигурна) но е станало 1000лв. Аз съм на консултация на 18.09 и ще разпитам. Иначе мен ме следи един и същи лекар д-р Илиев без да съм го избирала.

# 530
И в моята обемнна карта информацията ми е малко теглото,албумина и още някой неща,даже няма нанесени резултати от васермана и спин.Но изследванията са си в мен и като тръгна да раждам вземам всичко,дано да не липсва нещо като информация.

# 531
И в моята обемнна карта информацията ми е малко теглото,албумина и още някой неща,даже няма нанесени резултати от васермана и спин.Но изследванията са си в мен и като тръгна да раждам вземам всичко,дано да не липсва нещо като информация.
Мисля,че ще ти вземат само картата...там пише, ако има нещо важно- аз имам тромбофлебит и пишеше-отделно имах от специалист документ, но него не ми го вземаха, само това което ужа се казва "карта някаква си"

# 532
Момичета благодаря ви Hug.Споделяте много полезна информация.
Искам да питам родилите скоро там задължителните изследвания при постъпване за СПИН, Васерман и австралийски антиген.
Да гледам да не ми ги спестят Wink.
В Шейново четох ,че СПИН по желание newsm78 би трябвало да е задължително newsm78

# 533
  • София
Че те тези изследвания не се ли правят задължително в края на 3ти триместър... Embarassed

# 534
Правят се задължително! И в осмия се повтарят.

# 535
Еехххххххоооооооооо тука сме . Днес ни изписаха . Добре сме за сега , папкаме , слушкаме и спинкаме .
Момата тръгна да се ражда ноща срещу 02.09.09г. в 02 :45 и излезе в 6:00 . - мацка 3900 гр. и 51 см. , но сравнително добре мина всичко и при мама  Praynig Относно упойка - неосъществима мечта , ................. пойсках я можбе би 3 пъти и ми беше отказана с думите : "Я стига с тези глезотии "
Хайде за сега ще ставам , но ще пиша пак когато имам време .

# 536
pisi81, честито! Да ти е живо и здраве бебчето!

# 537
pisi81, честито! Да ти е живо и здраве бебчето!

newsm51  Честито и от мен, само радост да ви носи  newsm51

# 538
Правят се задължително! И в осмия се повтарят.

Хм...мен нищо не са ми повтаряли. Mr. Green Платена ЖЛК в Тина Киркова.
Писи,честита рожба.Звучиш  добре,радвам се!!! Hug  bouquet

# 539
Че те тези изследвания не се ли правят задължително в края на 3ти триместър... Embarassed
Правят се.Поемат се от ЗК.Но специално това за СПИН не го искали задължително при раждане.В Шейнова е посочено,че се прави само при съгласие.
Беше ми интересно да споделят раждалите скоро дали са им го искали сред документите за раждане.

pisi81 честита радост  bouquet  bouquet  bouquet.Само радост да ти носи момиченцето и бързо въстановяване.
Когато можеш пиши за подробности Peace

Общи условия

Активация на акаунт