Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 030
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 765
Здравейте, мами. На 06.10.2009г бях на запис на тонове в ТК и видях на входната врата и на таблото срещу гишето за информация нова заповед, според която всички свиждания, вкл и за ВИП стаите са разрешени само между 16:00 и 18:00 часа. Незнам доколко се спазва това, защото когато разговарях с моята лекарка за това кога може да се донесе останалия багаж (след раждането) при тези часове за свиждане, тя ми каза "абе може по всяко време, не се притеснявай".

@ ДесиХ3 : Деси , може ли при постъпването да се носи малка хавлия за баня ( от стандартните), а голямата да се донесе по-късно? В смисъл достатъчна ли е такава хавлия? Предполагам, че тя е нужна да се избършеш след тоалета?  Термина ми е на 30.10, та съм си приготвила багажа вече и искам да знам ако трябва нещо да добавям/подменям Simple Smile

# 766
ренито,аз си хосех средно голяма хавлиена кърпа ,беше ми достатъчна.После ми донесоха останалия багаж с голяма хавлия.Колкото до свиждането във ВИП-а: има регламент,ама като гледам никой не го спазва.Можеше да се влиза по всяко време след 10ч.

# 767
Ми аз мисля,че ако можеш да излизаш не е проблем по всяко време да слезеш в кафето или на пейките да се видиш с близките.Това пък как го измислиха-от 2 до 4. ooooh! Би трябвало тогава да не се пуска никой.А и по това време заключват вратите от към Вяра,надежда и любов. Thinking Не знам.

# 768
ИСКРЕНИ БЛАГОДАРНОСТИ ЗА ТЕМАТА!!!

Аз лично реших къде ще раждам, живот и здраве след няколко дни... Надявам се на нормално раждане и не мисля да плащам за екип, но мисля да си платя за стая !

Сега към мамите, които се интересуват от Ден на отворените врати. Една приятелка ме записа за 04,11,2009. (На мен термина ми е на 02,11,2009 - тъй че на 04 може да съм някъде по етажите - да е живот и здраве само:-) ) Ако някоя мама не може да си запише час, ако иска да ми пише на лични, ще и кажа как се казвам и да отиде на мое място!

Честито на родилите мами! На останилите - всичко най - леко желая!

# 769
Ми аз мисля,че ако можеш да излизаш не е проблем по всяко време да слезеш в кафето или на пейките да се видиш с близките.Това пък как го измислиха-от 2 до 4. ooooh!
Ot 13-16 по спомен не пускат свиждане,но акушерките се оплакваха,че никой не го зачитал от роднините на родилките.Май само аз бях дала инструктаж ,че не могат да идват тогава.Иначе до кафетата може да се ходи спокойно,стига да не сте си взели бебето за постоянно и да сте в единичен ВИП.Тогава няма кой да ви го гледа.

# 770
аз съм ходила на свиждане и в други часове  Party

# 771
Мами, не знам дано не измествам темата, но искам да питам на профилактичен преглед след раждането /след 30-40 ден/, къде трябва да отида при наблюдаващата ме гинеколожка или в болницата, където съм раждала! Благодаря ви предварително!

# 772
Каква болница? Там не ги интересуваш вече като родиш и те изпишат...аз си ходих при гинеколожката при която си ходя по принцип(без бременност), тя не е същата, която ме следи по време на бременността.

# 773
Мами, не знам дано не измествам темата, но искам да питам на профилактичен преглед след раждането /след 30-40 ден/, къде трябва да отида при наблюдаващата ме гинеколожка или в болницата, където съм раждала! Благодаря ви предварително!
До 45 дни след раждането можеш да отидеш при гениколога следил бремеността ти,а след този срок ти трябва направление и отиваш при който си искаш лекар Peace

# 774
  • София
Аз раждах със секцио и ходих пр лекарката, която ме е оперирала в ТК. Трябваше месец след операцията, аз отидох два месеца след това. Каза ми да ида и 6 месеца след операцията при нея да ме види. Предполагам, че при нормално раждане нещата стоят по друг начин.

# 775
Благодаря на всички за отговорите!   bouquet
Аз родих секцио и лекарят, който ме изписваше /той не е този, който ме оперира - но те почти всички лекари в болницата ме запознаха за престоя ми там/ ми каза нещо да се видим след известно време /30-40 дни/ след раждането, но честно казано просто след всичките перипетии около раждането нямах търпение да изляза и изобщо не го слушах, какво ми говори! А той ми беше казал също да се следя внимателно и при всяко съмнение за нередност да дотърча в болницата, понеже съм била един от най-тежките им случаи /родих на 38-мия час от изтичане на водите/ без родова дейност и прочие и затова! Та сега се чудя освен при наблюдаващата ме гинеколожка /тя ми каза, че при нея мога да отида, ако желая/, но дали да не си взема и направление и с него дали мога да отида в ТК да ме прегледа този, който ме е оперирал!

# 776
Аз пак относно багажа да питам,проверява ли го изобщо някой?Може ли да си взема и разни неща,които ги няма в списъка със задължителните?Знам 4е може на следващия ден половинката да ги донесе,ама какво да го занимавам милия,и  без това е по-стъписан от мен заради предстоящото раждане Whistling

# 777
dilandii ,аз като отидох си носех всичко,но бях с една акушерка,която ми го разнасяше и не казаха нищо.
Ти си приготви остналите неща в сакче и после само да ти ги донесат.Не мисля,че ще е проблем. Wink

# 778
dilandii ,аз като отидох си носех всичко,но бях с една акушерка,която ми го разнасяше и не казаха нищо.
Ти си приготви остналите неща в сакче и после само да ти ги донесат.Не мисля,че ще е проблем. Wink
Peace

# 779
Каква болница? Там не ги интересуваш вече като родиш и те изпишат...аз си ходих при гинеколожката при която си ходя по принцип(без бременност), тя не е същата, която ме следи по време на бременността.
На моята епикриза пише,че мога да отида до 30 дни след раждането на контролен преглед,заедно с документа.
dilandii,багажа няма къде да ти стои,докато раждаш.Слагат го до леглото ти и акушерките ти го носят.Затова не е добре да са много неща или обемни багажи.приготви си едно сакче с всичко необходимо,за да ти го донесат след раждането.

Общи условия

Активация на акаунт