Раждане в АГ"Света София"(бившата Тина Киркова) - 2 тема

• 78 057
  • 1 198
  •   1
Отговори
# 750
Моми4ета,памперсите и мокрите кърпи заедно с багажа о при постъпването в болницата ли носите?Имам предвид може ли таткото на другия ден да ги донесе или са задължителни още при постъпването?
И друго искам да ви питам,трябва ли бебето да е задължително със шап4ица при изписването,дали ще му е много студено без такава ако се о4аква да се роди края на този месец?Питам защото към нашия комплект за изписване няма шапка и не мога да намеря никаква отделна такава,котя да е подходяща за въпросния комплект,все едни такива грозни ми показват Crossing Arms

# 751
Добре е бебо да е с шапка по това време. Аз родих през лятото и пак бяхме с шапо. Все ще намериш подходяща  Laughing
Леко раждане и живо и здраво бебенце!

# 752
Колкото да памперсите, може и на следващия ден да ти ги донесат, да.

# 753
Добре е бебо да е с шапка по това време. Аз родих през лятото и пак бяхме с шапо. Все ще намериш подходяща  Laughing
Леко раждане и живо и здраво бебенце!
Много ти благодаря за пожеланието! HugДано намеря подходяща,пък и да не е,какво толкова,по-добре бебо да му е топли4ко!Лошото е 4е майка му е много суетна! Joy

# 754
Dilandii,памперсите и мокрите кърпи да ти ги донесат като родиш.За постъпване ви трябват:
-2 нощници/една за раждането,една ако първата се изцапа/
-чехли,които могат да се мокрят
-хавлиена кърпа за баня/аз имах и една малка за ръце/
-превръзки/макар да ми дадоха лиглин ,който ми стигна до на другия ден/
-козметика/паста,четка за зъби,шампоан и др.../
-като раждах бе топло,но си носех една памучна жилетка и чорапки
-прибори за хранене/вилица,лъжица,нож,чаша/
-тоалетна хартия,сапун/макар във ВИП-а да имаше/
Аз си носех също:
-мокри кърпички,салфетки
-крем за зърната на гърдите
-вазелин за устни
-ластик за коса
-зарядно за телефона
Всичко друго ми донесоха на следващия ден,след раждането.
Мисля,че ще ти трябва шапчица за изписването,края на месеца може да е много студено.Нас ни изписаха в събота,когато валеше и сложихме шапка.

# 755
Арчита, Деси, честити ви бебоци! Да са ви живи  и здрави, а на вас бързичко възстановяване!  bouquet
Любопитно ми е при кои лекари и акушерки раждахте newsm78
аз не раждах в ТК просто gundie каза да се похваля като родя

# 756
  • София
Някой успя ли да се свърже по телефона за Деня на отворените врати днес...? Никой не вдига... Thinking

# 757
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Някой успя ли да се свърже по телефона за Деня на отворените врати днес...? Никой не вдига... Thinking
Мъж ми успя вчера, но на телефона на болницата, а не на този който е даден. Вече нямало места  Rolling Eyes Ама за следващата дата е рано да се запишем  ooooh!

Не мина ли наплива?Някъде в темата мернах,че ремонта на 2-ра градска е до края на септември. Rolling Eyes Хич не ми харесват разказите за тая лудница!
Според разговора ми с главната акушерка вчера - ще продължи ремонта до края на Октомври!  Rolling Eyes

# 758
Момичета, аз се записах за следващата дата и то още преди 1 седмица, така че ако не ви е кЪсно побързайте

4 ноември 13ч. 02/8221808 Главна акушерка Дорина Димитрова

понякога трябва да сте по настоятелни на телефона Peace

# 759
Амбър, аз ще се опитам да се запиша с теб за отворените врати, ако все още има места  Peace

# 760
Здравейте момичета!Предстои ми раждане и съм избрала Тина Киркова.Мога ли да попитам тези които са на ясно как стои въпросът със свижданията-за обикновенна стая.Благодаря предварително и хубав ден на всички!

# 761
Доколкото знам в обикновените стаи не дават да влизат посетители,трябва ти да излезеш.Ина4е във виповете може!Но това донякъде си е хубаво,защото ина4е влизат много хора и вероятността да предадат на бебока някой вирус е по-голяма,а особено сега зимата Thinking

# 762
Само във Вип стаите има свиждания.

# 763
В обикновенните стаи просто ти излизаш навън, нещо май беше от 2 до 4 иначе трудничко пускат да излизаш. А бебетата ги виждат роднини и всеки, които пожелае на една стъклена врата.Заобикаля се (май беше през 4 ет.) и се идва на тая врата. Wink
Успех и леко раждане.

# 764
Аз като родих там преди 2 години можеше да излизаш когато си искаш,стига да нямаш някакви процедури.Аз бях на АБ заради бъбречна криза и питах сестрата трябва ли да съм там или да излизам! Simple Smile Май заключваха от 14 до 16 и не пускат нито да влизаш,нито да излизаш.Иначе мъжа ми идваше с мотора по 5 пъти на ден. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт