Как приготвяте зимнина?

• 179 222
  • 775
  •   1
Отговори
# 495
Май в тази тема беше и рецептата за Маринования патладжан.
Аз го направих преди около 2 мес.Вчера отворихме 1-то бурканче.....ама много сладни така по рецептата.Очаквах да е кисело..., ее не пречи да си сложим оцет де ..ама...за другата година може би трябва да учвлича количеството на оцета. newsm78 newsm78 newsm78

# 496
  • София /Абсурдистан
Аз направих царската туршия на Джемма и искам да и благодаря за много сполучливата рецепта. Съжалявам само, че не сложих по-голямо количество от нея, невероятно вкусна е и май няма да дочака новата година Simple Smile

# 497
благодаря за съветите, след 2-3 дни ще го направя...

# 498
  • Варна
Тъй като никога не съм правила туршии,а и разполагам с малко време,използвах фиксовете на доктор Йоткер и си направих
кисели краставички и обикновена туршия (камби,карфиол,моркови,целина). Във възторг съм.

# 499
  • София /Абсурдистан
Изтупвам темата от прахоляка, тъй като отново е време за започване приготвянето на зимнина  Simple Smile
Започваме с плодовете. Ако някой знае къде се продават в момента фиксове на д-р Йоткер за сладко, моля да напише къде ги има.

# 500
  Тези рецепти може и да се знаят.Но да ви ги припомня за всеки случай.  Simple Smile
  Мариновани камби.

И Мариновани домати.

# 501
  • София
Селма за тия камби съм те признала   bouquet тая година обещаха да ми помагат,защото в къщи се затварят в промишлени количества и аз отказах да ги правя сама  Crossing Arms То затова ти си виновна и трябва сега ти да помагаш  hahaha

Последна редакция: пт, 02 юли 2010, 21:53 от didolinaa

# 502
Камбите на Селма и аз ги правих и са страхотни. Благодаря!

# 503
   Сега пробвайте и доматките.  Wink Те са нещо неописуемо!  Crazy

# 504
  • София /Абсурдистан
Ако не успея да намеря листа от вишна, дали ще стане и без тях?

# 505
  • под тепетата
Unknown_lady , виждала съм в Метро и в Била.

# 506
  • София

А жено недей така,не ми мисли лошото молим ти се.У дома само чушките за пълнене и печене са 100 кила.И хич не е смешно и не преувеличавм кой ще ти се разправя и с доматите.Купувам ти билета за рейса и у дома да помагаш  Joy В къщи като дойде сезона на зимнитата и всеки гледа да се скътава и вика аа ще ида да работя само не и на тръстиката    chef

# 507
Ако не успея да намеря листа от вишна, дали ще стане и без тях?

# 508
  • Варна
И аз не разбрах, проблем ли е ако не намерим листа от вишна за маринованите доматки?

Селма, тази рецепта има ли руски привкус? Виждала съм такива консервирани домати в един магазин с оригинални руски вкуснотии.

# 509
  • Варна
Unknown_lady , използвала ли си до сега фиксовете на Д-р Йоткер за сладко ? ... Питам , защото аз миналата година ги пробвах и се разочаровах ( много съм доволна от фиксовете за туршия ) ... Получи се нещо като плодово желе , не много сладко ... Въпрос на вкус е ... На някой може точно това
да му харесва ... Аз очаквах едно , получи се друго  newsm78 ... Та затова не съм много доволна  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт