На плажа - по голо дупе или с бански

• 29 818
  • 323
  •   1
Отговори
# 120
с бански

# 121
  • София
Цивилизован свят? Кое е цивилизованото на хора по 100кг по плажовете? Нека не спорим кое е по-гнусно- голото дете, голата красива женска гръд или 100-килограмова американка с бански.

И кое е нецивилизованото на 100кг българка или американка или каквато и да е,по бански на плажа?Много искам да ми отговориш.Вчера се върнах от морето и едва сега разбирам,че съм била нецивилизована.Моля те за отговор.

# 122
  • София
Le Soleil, думите 'цивилизован' и 'гнусен' не са синоними.  Stop

Ето ти картинки за повече яснота:

1. Деца от нецивилизовани държави: http://thevaststudio.com/gallery/albums/thailand/naked_kids.jpg
2. Деца от цивилизовани държави - виж в предишния ми пост.
3. Нещо гнусно за мен: http://www.slava.bg/images/content/1722/gtotem_cockroach.jpg

# 123
Разбира се, че ще ти отговоря. Не ме интересуват ничии кг, но ме дразни фактът че се изтъкват за цивилизовани страни и хора тези, които ходят с бански от горе до долу. А същите, цивилизованите, би трябвало да знаят, че не голото бебешко дупе или дамска гръд са гнусни и нездравословни, а масата от сланини по плажовете!

Le Soleil, думите 'цивилизован' и 'гнусен' не са синоними.  Stop

Сериозно ли?

# 124
  • София
Разбрах те! PeaceЧудесно те разбрах.
Масата от сланини не изглежда гнусно,ако е обвита в подходящ цял бански.Така мисля аз.
а е е нездравословна съм съгласна.
Чудесно е ,че не се познаваме.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 15:08 от Валенцето

# 125
Isa, как можа тези хлебарки ли са, какви са, да ги докараш точно като се каних да пия кафе...а аз реших, че нещо "символично гнусно" ще показваш.Сори за отклонението...

# 126
  • София
С бански. Хигиенично и естетично. Поне два чифта за смяна  Simple Smile

# 127
Да викаме мод да мести темата в КМ?
Всеки си има собствени критерии за хигиена.
Според мен по-гнусно е "гъбясало" детско дупе заради липсата на хигиенни изисквания у родителите, отколкото другото.
И тук се заражда един спор.....Ха, сега изяжте ме  Peace

# 128
Никога не ме е притеснявала голотата, нито вкъщи сме се крили специално от децата, но за мен има определени неща, които са си "лична територия" (вкл. и от хигиенна и от естетическа гледна точка) и съм за банските. Самата аз често се пека по монокини, но не бих останала на плажа без бикини. Децата ми също винаги са се пекли с бански-гащи. Като по-малки (на около 2-годишна възраст) ги пусках във водата голи, но на пясъка ги обличах.  Peace

# 129
Isa,голямо АХА за сльнцето,в началото на сезона педиатъра на децата ми каза че са започнали кампания да няма уроци по плуване в басейните м-у 11 сутрин и 4следобед поради вредността на лъчите ,настояват да има минимално открита площ по тялото на детето (скафандърски бански),защита над 50,бански от специални платове и пр,та само от мисълта да изложа гол задник и сравнително протектираната му инак и чувств.кожа  (независимо от възрастта му)на това слънце и ме втриса. Претенции големи имаме за здравословно гледане на деца ,а това е съвсем в началото на буквара..

# 130
  • Sofia
anette1104 явно в началото на американския буквар Wink Тук е божествено,    умилително,освободено и толерантно  Whistling

# 131
Важното е някой да няма претенции към това как други си гледат децата. Към собствените си, може по американски , че дори и от извънземните буквари да се учи.

# 132
Важното е някой да няма претенции към това как други си гледат децата. Към собствените си, може по американски , че дори и от извънземните буквари да се учи.
newsm10

# 133
В цивилизования свят е абсолютно забранено някоя жена да се съблече на плажа и да си вее циците,дори има глоби за това
А не, Европа има претенции да е цивилизована (поне в по-голямата си част Wink) но цицевеенето обикновено е позволено навсякъде, само долницата е задължителна Simple Smile С останалото съм съгласна  Peace

# 134
  • sofia
Чак пък такъв страх от слънцето. То и в задръстването като ти напече колата си е опасно слънцето, нищо че не си пряко изложен и си с дрехи. Всяко нещо с мярка, не съм привърженик на крайностите.

По темата - големия беше с бански, малкия с дълги панталони и блуза с дълъг ръкав (не искаше да ги съблича), като се намокри се преоблече с къси и тях намокри и реши, че гол му е по-добре....но почивката свърши...

Общи условия

Активация на акаунт