На плажа - по голо дупе или с бански

• 29 819
  • 323
  •   1
Отговори
# 135
Чак пък такъв страх от слънцето. То и в задръстването като ти напече колата си е опасно слънцето, нищо че не си пряко изложен и си с дрехи.
Ама да си чула някой да седи доброволно и по собствено желание в задръстване? Wink

# 136
Важното е някой да няма претенции към това как други си гледат децата. Към собствените си, може по американски , че дори и от извънземните буквари да се учи.
newsm10
Абсолютнио съм съгласна.
Споделяме мнения и информация,мислех че би било интересно да се чуе новост (каквато за мен беше ограничаването на уроци по плуване к са страхотен бизнес тук поради опсаността от слънцето),ако някой съм засегнала неволно-простете.А си позволих да кажа по 1 причина че 1 слънце пече над всички ни и има много наука (не само тукашна) по темата,инак не бих продумала  Laughing

# 137
по  голо  дупе

# 138
Всъщност, няма нищо странно, детето да е почти изцяло облечено на плажа. И аз практикувам така с моите, когато сме на плаж и виждам предимствата, особено при силното тропическо слънце тук.

# 139
аз пък се притеснявам относно това че света се е побъркал и има много мъже които гледат на малките дечица по сексуален начин... страхувам се, и за това ще ползваме бански за сина ми...

# 140
Извинявайте, но не мога да се сдържа. Това с банския и педофилите ми е все едно да кажете, че някоя са я изнасилили само, защото е била с къса пола. Една шепа плат не спират педофилите. И в космонавтче да го облечете на плажа, ако на някой му работи съзнанието в тази посока- ще работи.

# 141
миналото лято беше с бански до едно време и след това се съблече и повече не го искаше,това лято още не сме ходили.

# 142
С бански Wink

# 143
Ами зависи колко е силно слънцето, ако много напича - облечени, ако е след 5-6 ч - малкото голо, каката с бански.

# 144
По бански в началото като отидем на плажа, после като се намокри с вода, абсурд да я държа с мокрите бански.  Peace
А колкото до това, което прочетох, че банските пазят от пясъка - не ме размивайте така.  Joy

# 145
  • Sofia
Мен ми става още нещо интересно,четейки темата Rolling Eyes защо сменяте мокрите бански на децата?Вие сменяте ли си банските като излезете от водата със сухи?

# 146
7-8 години наистина са много за голо дете на плажа. Мисля, че до около 5 е нормално. Моето момче беше голо на плажа до миналата година. Тоест миналата за пръв път беше с бански - на 5г3мес. Момиченцето ми е малко, беше голичка миналата година и по-миналата. Вероятно и тази ще бъде. Но сякаш съм по-склонна на нея по-рано да сложа бански, заради недобронамерените погледи. Peace

# 147
  • София
Мен ми става още нещо интересно,четейки темата Rolling Eyes защо сменяте мокрите бански на децата?Вие сменяте ли си банските като излезете от водата със сухи?
Доколкото разбирам от прочетеното,хората сменят банските на децата със сухи,защото не едобре да стоят с мокри бански,които да изсъхват върху тялото.Аз не сменям никога,защото просто моите деца никога не се пекат.В най-добрия случай седят на брега ,където вълните ги плискат.Иначе са постоянно във водата.Сухи няма как да останат,ако ще през 5мин да ги преобличам.Слагам им сухи бански в момента,в който се приготвяме за тръгване към хотела.

# 148

Препоръчва се, специално за момиченцата, да не се стоят с мокър бански, а да се преобличат със сух, защото можело да стане нещо си (ама какво беше, не си спомням точно newsm78). Това го чух тук, от немски лекари в едно предаване (не е мит, породен от вечните страхове на българите- да не настине и да не се мине Wink)
Аз обаче не сменям Embarassed, защото и моето рядко се задържа 5 мин. извън водата, а ако се случи много бързо й съхнат банските...

# 149
  • София
Дияна също не сменя бански когато излиза от водата. А тя рядко излиза от водата. Като излезе гледам да я накарам да се попече малко, за да поизсъхне поне малко банския. Често чувам "Мамо банският ми изсъхна, сега мога ли да вляза във водата?" Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт