На плажа - по голо дупе или с бански

• 30 456
  • 323
  •   1
Отговори
# 180
Бански - най-малкото заради хигиената......

# 181
  • Резерват "Северозапад"
С бански - по нейно настояване Wink

# 182
На въпроса на Чоча-сменям мокри бански,ако е  с такива,защото съм изкарала 9 цистита и знам какво ще му е на моето момиче,ако настине добре по този начин. Ако не си изкарвала нито един-заповядай-изкарай-да видиш как ще си промениш мисленето.  Peace
И въпроса е неуместен,защото децата нямат имунната система на родителите си-и ако аз не си сменям банските на плажа въобще е неуместно да сравняваш с детето,понеже децата настиват много лесно.

# 183
  • Sofia
На въпроса на Чоча-сменям мокри бански,ако е  с такива,защото съм изкарала 9 цистита и знам какво ще му е на моето момиче,ако настине добре по този начин. Ако не си изкарвала нито един-заповядай-изкарай-да видиш как ще си промениш мисленето.  Peace
И въпроса е неуместен,защото децата нямат имунната система на родителите си-и ако аз не си сменям банските на плажа въобще е неуместно да сравняваш с детето,понеже децата настиват много лесно.
Що за пожелание   fingerscrossed
Нищо лошо не съм питала!Ако за теб е неуместен за мене е съвсем на място!Никога не съм си изнежвала детето и съм съдила по себе си дали му е топло,студено и тн
Тъй като аз не си сменям банските съответно и неговите не сменям,като гледам не съм единствената дето не сменя бански Peace

# 184
 Ами за изнежване няма какво на мен да ми казваш-обличам дъщеря си от раждането колкото обличам себе си-нито с дреха повече.Wink Това на плажа и цистита нямат нищо общо с изнежване. Детето ми не е боледувало до сега,като изключим една гнойна ангина и една пневмония от яслата.Пожелах ти го,защото много ме издразни твърдата ти позиция по въпрос, при който не знаеш добре...последиците..особено за момиченца. И както казах-нека и други да не го практикуват(преобличането)-на тях не им го пожелавам обаче... Peace А за със или без бански няма да коментирам повече...

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 16:03 от огнена стихия

# 185
само по гащички от хигиенична гледна точка  Wink

# 186
  • Sofia
Мен ми става още нещо интересно,четейки темата Rolling Eyes защо сменяте мокрите бански на децата?Вие сменяте ли си банските като излезете от водата със сухи?
Как точно изтълкува колко ми е твърда позицията? ooooh!
А по повод на пожеланията нали знаеш кой,каквото мисли на другите това му се връща Laughing

# 187
  Голичка. Обожава така. Поне още възрастта й го позволява Simple Smile  Не й влиза пясък.

# 188
С памперс на пясъка или хавлията, защото й влиза пясък в дупенцето, а и си мисля, ще й дразни, тя не иска боса да стъпва, пък по голо дупе не знам  Laughing Но си е личен избор, иначе имаме и бански за върху памперса за хубост.

# 189
Незнам каква толкова хигиена се пази с бански, то пясък си влиза така или иначе. Аз като дете, а пък и после  Rolling Eyes само на нуди плажове съм ходила и никога не съм хващала нещо или съм имала каквито и да е проблеми. Седя си на хавлията все пак - не директно на пясъка.

# 190
с бански.Не искам да се пълни с пясък и да хваща всевъзможни инфекции.
На същото мнение съм! От хигиенична гледна точка децата ми носят бански!
 Банските им и на двете са тип боксерки, така че да не влиза пясък.

# 191
С бански и слънцезащитна блуза с дълги ръкави. 

# 192
С бански и слънцезащитна блуза с дълги ръкави. 
Sick

# 193
Както му е кеф.Има бански , но предполагам ,че ще  му по -добре голичък.

# 194
  • София
Отиваме на плажа с бански, като го намокри го свалям и е голичък, като си тръгнем обуваме сух.
Това, което и аз не разбирам е бебета момиченца с горнище Rolling Eyes Миналата седмица бяхме на море и видях доста такива случаи, е, не го разбирам това - бебе или детенце на година - две с разлика от горнище!

Общи условия

Активация на акаунт