На плажа - по голо дупе или с бански

• 29 742
  • 323
  •   1
Отговори
# 195
Миналия месец бяхме на море, дечко е на 1г,8м и си шляпа гол, намазан със слънцезащитен крем 50+
Нямахме никакви проблеми - с кожата или с настинките, но и не сме киснали по цял ден на плажа.

Не съм много убедена за добрата хигиената с бански или памперс, според мен те задържат и пясъка и водата.

# 196
  • Бургас
Гол е. Пробвахме с бански, но не ги прие. Мокри му били. Ми как няма да са мокри. Той се кисне като жаба. За 4 часа да сме той все е във водата или търчи вътре - вънка.

# 197
  • София
И двамата бяха с бански на морето от хигиенна гледна точка.
Дани единия ден си събу банския, защото му бил мокър и му пречил, но като седна на пясъка, дъпето му се напълни и веднага поиска да му го обуя. От този момент не пожела да стои без бански Mr. Green.

# 198
Големият с бански , а за малкия ще видим дали ще търпи. Сега е  в голия си период и непрекъснато се съблича гол без всякакво притеснение дори и на вън.  ooooh!

# 199
С бански!
За мен подходящи са тези :

за съжаление никак непопулярни тук  Tired

# 200
  • Sofia
Дълго те чаках да се появиш Hug Имаме около 5 подобни костюма и от първото си море е облечена предимно така
Сега ще появи някой емотикон от този род  Sick под картинката

# 201
 Sick Mr. Green- за Чоча!
Ами те по улиците са по-съблечени. Laughing

# 202
  • Sofia
Въпрос на гледна точка Peace
Дъщеря ми има алергия от слънцето,отделно и крем 50+ не може да я спаси от изгаряне,така че предпочитам да е по-облеченка
Юни месец изгоря на презрамки от банския  все едно съм я била  с пръчка,на червени резки:crazy: намазана с крем на плажа
Мокра е постоянно от водата и пясъка

# 203
  • София
mam@, точно такъв е банския на моята дъщеря.  Peace От 2 години имам слънчева алергия и май ще се наложи и аз да ходя с такъв, защото дори крем с фактор 50 не ми помага.

# 204
Това са изолирани случаи ,щом е за здравето на детето е оправдано."Слънцето гони всички болести" - простичко са го казали хората , не виждам защо детето трябва да е омотано без нужда.
Вредата се преекспонира,а ползата никъде не се споменава.

С бански!
За мен подходящи са тези :

за съжаление никак непопулярни тук  Tired

никак непопулярни как да се разбира  Shocked , аз пък съм на мнение ,че са доста срещани тук

Последна редакция: пт, 10 юли 2009, 23:05 от Анонимен

# 205
  • На морето!
С памперс-бански, доста сме ходили на плаж- живеем на морето, но никога не е бил по голо дупе на пясъка.

# 206
Това са изолирани случаи ,щом е за здравето на детето е оправдано."Слънцето гони всички болести" - простичко са го казали хората , не виждам защо детето трябва да е омотано без нужда.
Вредата се преекспонира,а ползата никъде не се споменава.
И аз мисля, че ако няма някакви здравословни причини, няма нужда да са с такива бански децата. За последен път бях на море в БГ преди две години. Купих си скъп бански оттук - тип танкини. Платът е доста дебел и на всичкото отгоре отдолу е допълнително подплатен, за да не прозира. На втория ден не можех повече да издържам с него - беше ми адски горещо. Купих си някакъв бански от едни сергии за 15 лева и карах с него. Лятото омотан в плътни прилепнали материи - не си е работа.

# 207
  • Linz
Без. Именно от хигиенична гледна точка.

# 208
Дълго те чаках да се появиш Hug
Файда  Crazy

Допълвам и шапка  Wink

....дори и water shoes  Mr. Green

Не подценявайте слънцето  Peace

# 209

Да ама в България съм ги виждала надянати на невръстни крачета вместо гуменка  Crazy  по време на разходка.
Щото са по-евтинки,ама пак си е марка.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт