Бебешките подаръци от роднини

• 6 146
  • 106
  •   1
Отговори
# 75
 Ние получихме най-много подаръци на питката, като всички ме питаха предварително. Аз си имах списък и просто казвах. От там се сдобихме с градинска люлка, активна гимнастика, проходилка, кенгуру, играчки, дрешки и т.н. С кеша купихме килим за стаята на беба.

Мисълта ми е, че е хубаво да знаеш какво искаш. А ако основните нужди са покрити - поглези се с чисто сърце. Комплектът завивки на мен много ми допада като идея, защото аз имах голям проблем с тях. Предлагат се няколко десена и толкоз. В крайна сметка си купихме плат от майната си и си ги ших по поръчка (ама станаха муцка  Wink ). И още нещо по темата с глезотийките. Едни приятели от Великобритания донесоха страхотни пинизи - кутия за спомени, албум и 2 изящни сребърни кутийки - едната за кичур коса, а другата за първото зъбче  Peace това според мен е страхотен подарък.  Flutter

О, да ен забравя. Лека бременност, безпроблемно раждане и чудесно бебче на финала   bouquet

# 76
И ние най много подаръци получихме на питката, но аз предварително бях казала да са дрешки за по голямо детенце, защото за сегашния перод си имах. Общо взето винаги си поръчвам какво да купят за детенце, точно за да избегна натрупването на ненужни вещи. Най вече "плшките", само ми събират прах, а той изобщо не им обръща внимание.

# 77
Аз предпочитам да казвам, обаче те нещата са станали толкова скъпи, че ми е неудобно да конкретизирам. Затова предлагам в пликче и казвам че ще добавям и ще купувам това което искам  Grinning
а иначе много от подарени неща не ми вършат работа, само дето пари са давали хората

# 78
Само на майка ми  исстра ми казах какво искам. Легълце, преносима кошара и шезлонг. От Другите ми е неудобно. Rolling Eyes

# 79
И на мен ми беше неудобно да казвам какво искам на приятели.Само на бабите казах и отидохме аз ди си го избера.

# 80
  • Пловдив
Ами какво да ти кажа и на мен ми предстои такова нещо и не знам направо. Имам някои роднини с много странен манталитет и предпочитам да не купуват неща, които няма да се носят. Ако ме питат предпочитам да ми дадат пари  Peace

# 81
Бях казала само на най-близките роднини и приятели, защото ми беше неудобно заради цените Embarassed
хубавото е,че те сами предложиха пари и така помогнаха, а от другите- доста обиколки имах да връщам ненужни неща Simple Smile

# 82
ние взехме толкова дрешки от едно познато бебе, че като ме питаха какво да ми вземат казвах - няколко кутии мляко. Дрешките само се събират и така и не успява дори да ги облече всичките, преди да й умалеят. А като се роди така ядеше, като змей... едва й смогвахме Simple Smile Може би имам късмет,но никой не ми подари нещо, без да ме попита от какво имам нужда.

# 83
Аз всичко което ми бе подарено от роднини,причтели и ли съседи и не ми хареса ,просто ги опаковах и заедно с нейните омалели дрешки ги закарахме директно в дом за сираци -бебета!

# 84
Затова на запад правят бебешки партита още преди да се роди бебето. Майката прави списък с нужните и избрани от нея неща и присъстващите се разбират кой какво ще купува. Предложиха и за мен да направят така, но пак ми е неудобно  Confused Почти същото като да си поискам лично подаръците...

# 85
засега не са ми подарявали нещо толкова грозно ,че да не става за обличане,но и да се случи ще намерим за какво да го използваме

# 86
  • до една звездичка
сетих се, че определено най-непотребната вещ подарък беше бебефон.
даже не помня какво направих с него...бутнала съм го някъде. Rolling Eyes

# 87
За първото дете бях събрала доста ненужни подаръци-купища дрешки,някои от които така и не облякох(не защото не бяха хубави,напротив,просто бяха прекалено много),6-7 комплекта спално бельо ooooh!,сума ти шишета(а аз вече си бях купила),уреди разни(за затопляне на храна например)-напълно излишни...
За второто дете-само хубави неща Grinning,и необходими,и то и за времето напред-столче за хранене,проходилка,преносима кошара,активна гимнастика,дрешки-не само размер за новородено,но и по-големички.

# 88
Винаги съм казвала че искам пари вместо подаръци за да мога да си купувам неща по мой вкус,но когато са ми подарявали разни неща винаги са ми влизали в употреба.

# 89
Затова на запад правят бебешки партита още преди да се роди бебето. Майката прави списък с нужните и избрани от нея неща и присъстващите се разбират кой какво ще купува. Предложиха и за мен да направят така, но пак ми е неудобно  Confused Почти същото като да си поискам лично подаръците...

И малко като ... "Заповядайте на бейби парти, на което ще си изберете какво да ми купите" Joy
Като замисъл става, но е трудно да се каже ...

Общи условия

Активация на акаунт