Бебешките подаръци от роднини

• 6 161
  • 106
  •   1
Отговори
# 60
Аз още не съм родила и за това не съм получила и подаръци,но най-близките знаят, че вече съм си купила абсолютно всичко необходимо за бебето.Майка ми ни даде 1000лв,да напазаруваме,от сестра ми наследих количка на Чико,кошарка,2 столчета за кола,корито,гардероб,шкаф за повиване,много чаршафи,одеалца и олекотени юрганчета newsm10Свекърва ми не ни е дала 1лев,нито е споменавала да купи нещо,а не сме в лоши отношения.Първо внуче им е.Аз си накупих дрешките нови от ebay,стерилизатор и шишета също от там,много евини и качествени.

# 61
  • София
Аз нямам почти никакви роднини, но и двата пъти, на подобен въпрос от колеги на мъжа ми, а и от мои, отговорихме, че предпочитаме пари. Много държа сама да си избера нещата, а и да не се клучи така, да получа 4 активни гимнастики, примерно... Mr. Green

# 62
На мен лично до сега каквото аз съм си купила ми е харесало най-много,рядко могат да улучат вкуса ми.

# 63
До сега всичко подарено от роднини и приятели ползвам.Не помня да са ми подарявали нещо,което да не ми хареса.

# 64
  • Варна
Първо си направи списък с необходимите неща, според теб.
После прецени за кои не са ти толкава необходими, а са ти "екстра"
и смело поръчвай на роднини и познати. Дето ще се чудиш после
какво да правиш с нежеланите покупки, по-добре си ги поръчай.

# 65
  • София
С изключение на свекърва ми почти всички  ме питаха от какво имам нужда.Естествено насъбрах и куп дрехи,които не стават на детето или просто нямаше време кога да ги облече.Затова не съм много фен на подаръците под формата на дрехи.Майка ми направи най-практично даде ми подаръка в кеш Laughing а аз да си купя каквото искам.
Но иначе от сполучливите подаръци имам:
стерилизатор на Авент,кошче за кола до 9кг,столче за кола от 9 до 18кг,вибриращ шезлонг на Фишер-Прайс,градинска люлка,шише против колики на д-р Браун,часовник прожектиращ филмчета на Фишер-Прайс(малкият много му се радва) и не на последно място детската количка на Чико Laughing
Само бейби-фон нямам ,а ми трябва,защото ако аз съм на вторият етаж,а малкият спи  долу трябва да го чувам,ама ще си взема.

# 66
Аз и двата пъти не разчитах на никой за покупките  Rolling Eyes Първо, че никой не се натискаше особено да купува, и второ предпочитам аз всичко да си избера и купя  Grinning Много обичам да обикалям по магазините за бебшки и детски неща. За това, който ме питаше, казвах че искам пари  Peace Естествено имаше и роднини, които ми подариха абсолютно ненужни неща, без дори да ми патат дали ще ми трябват  Rolling Eyes Но това е. В нашата рода не се подаряват особени подаръци  Rolling Eyes Всичко е символично.
Само майка ми купува от врем на време по някоя дрешка. Но тя си ги държи при нея за обличане там. Аз не харесвам, това което тя купува, защот тя все гледа де нещо по-евтинко. Пък аз предпочитам да имат малко, но по-качествени и хубави дрешки  Peace

# 67
От роднините получих само глупости за подаръци.Само майка ми баща ми  ме питаха какво искам.Всички други се изсипаха с един куп дрехи,които  или не ми бяха по вкуса...много големи или пък вече малки (така,че повечето бяха безполезни  Tired) ooooh!Иначе ако ме бяха питали бих казала да подарят на малката примерно:
паяк-проходилка,столче за хранене,активна гимнастика,шезлонг,столче за кола...и т.н.иначе тези "глезотийки" си и ги купихме ние с тати . Peace

Последна редакция: нд, 23 авг 2009, 09:53 от Боб с лЮтеница

# 68
  • Mediterraneo
Ако някой се натиска да ми купува подарък, който аз да си избера, бих заложила на нещо, което иначе не бих купила. Като активна гимнастика или бебефон, например. Или пък комплект чаршафи и завивки( какъвто и да е десенът, все ще влязат в употреба).

# 69
Вуйна ми много настояваше да й кажа какво искам за бебчо и на мен ми хрумна халат за баня. Подари ми такъв за 5 годишно дете. Честно казано, направо го бях забравила и го намерих в най-подходящия момент- тъкмо се канех да купувам.

# 70
Подарявали са  неща, каквито подаряващите са преценили, че ще е добре.Никойне ме е питал какво искам.Амиии...уцелвали са и всичко ми е влизало в употреба.Една позната подари спално чувалче.В първия момент си помислих..."Това пък кога ли ще го ползвам"....Колко съм грешала.Винаги като я видя и благодаря за подаръка/най-използвания/.   

# 71
Аз също бих поискала нещо,което самата аз няма да купя.Активна гимнастика,бебефон,комплект шишета,шезлнонг,проходилка,ей такива неща.Дрехи и завивки така или иначе ще имаш в излишък .

# 72
  • Разград
Поискай неща, които ще трябват на бебчето. Като на всеки казваш какво точно да ти купи, за да не се повтарят нещата.  Peace

# 73
Ако някой се натиска да ми купува подарък, който аз да си избера, бих заложила на нещо, което иначе не бих купила.
И аз харесвам този принцип- винаги има неща, които на човек му харесват, но счита за ненужни или маловажни. Аз лично на такъв подарък винаги се радвам Mr. Green

# 74
Досега са ми допадали PeaceНякои са се допитвали до мен,а други са разчитали на своя вкус,но не са грешали.

Общи условия

Активация на акаунт