Бебешките подаръци от роднини

• 6 155
  • 106
  •   1
Отговори
# 45
Избрахме нещата (5-20лв.) в един от големите магазини, описахме ги с кодовете и оставихме списъка при управителката. Предупредихме всички, които искаха нещо да подарят, къде могат да купят необходимите ни неща (купените неща, се зачеркваха в списъка)

# 46
аз бих избрала: бебешка козметика,бебефон,проходилка-макар че ще ти трябва по-късно,стерилизатор,общо взето практични неща.

# 47
Дрешки,проходилка,козметика.Неща които ще влезнат в употреба.

# 48
На мен по принцип ми е неудобно да искам големи подаръци и настоях да си купим по-скъпите неща сами. Много дрешки и спално бельо получих за бебето.

# 49
  • София, в момента в любимото ми село Железница
На близки хора винаги казвам пари!  Peace

# 50
  • София
Най-близките ми хора - приятели и роднини ни дадоха парички още преди да се роди детето (точно когато започна голямото пазаруване). Всички останали подаръци след ражането не са ми били от голяма полза и първа необходимост.

# 51
  • София
Получих много дрешки GrinningВсичко влезе в употреба и то доста дълго време.
Аз се радвах на такаива подаръци и все още помня точно кой какво е подарил на бебо Heart Eyes

# 52
  • до една звездичка
Най-много получавам дрешки. Има много красиви и практични. Тях обличам с удоволствие.

Определено, най-полезните ми подаръци бяха столчето за хранене и проходилката.

Най-излишния (всъщност, остана неизползван), бе бебефона.

Пари получаваме от баба и дядо.

# 53
  • София
поръчай си нещо, което все пак човека да може да носи....завивките, ако има олекотена много обемни.....
помисли какво тук няма и би искала...
или хубава играчкя някоя....

Подаръци почти не сме имали...или са били дрешки и играчки...или нещо, което конкретно сме поискали.....
всичко ми е влязло в употреба Simple Smile

# 54
Почти нищо не съм купувала за дъщеря ни.Подариха ни -столче за кола,активна гимнастика,проходилка,столче за хранене,някакво люлеещо се конче,шезлонг,люлка,креватче и всички са си ни необходими.Подариха ми дори и възглавничка да не се обръща малката ,с батерия,имитираща туптене на сърце.Питаха ме дали имам това-онова ,а близки си ми даваха и пари направо.Набележи си нещо,от което имаш нужда и нека да е то.Иначе пари.Аз винаги давам пари -просто ми  е по-лесно,а и няма опасност да се повторят подаръците.

# 55
"Кажи какво искаш, какво ти трябва?"
Комплект сутиени за кърмене беше най-добрия подарък който получих след раждането. Ако имаш възможност да си поръчаш подаръка от приятели или роднини, вземи си нещо практично за себе си. За бебето ще има предостатъчно от всичко от всякакви хора.  Hug

# 56
Единственият подарък, който съм получила, след като съм дала указания, беше най-ужасяващият бебешки скафандър /или както там се казва дебелият зимен гащеризон за разходки/. Подариха ми го свекърва ми и сестрата на мъжа ми. Направо хлъцнах като го видях! По-грозно и непрактично нещо не съм виждала дори да се продава по магазините, не знам откъде го бяха изкопали. Деликатно намекнах на съпруга си, че предпочитам в бъдеще подаръците да са пари в пликче.
Много често приятелки ме питат какво да подарят за рожден ден или имен ден на децата ми - пращам ги в конкретен магазин и им назовавам конкретна играчка /или друго нещо/ от съвсем конкретен щанд. Изобщо вече не рискувам да кажа "някаква дрешка", "някаква пушка", "някаква кукла". Знам точно от какво имам нужда аз или за какво си мечтаят децата ми и давам подробни наставления.

# 57
Girl from Ipanema мислиш ли ,че с подарък без етикет ,може да заблудиш за цената му?

Всеки дава според възможностите си.Но по добре пари,отколкото не използваеми вещи.

не казвам, че можеш да заблудиш за цената, но има хора, които се стесняват от по-скромните си възможности...пък и подаръкът е по-скоро за мен проява на внимание е не начин да събереш някой лев.... Peace

Peace аз например не бих казала,че предпочитам пари,дори и на майка ми.нещо не ми се връзва да ме питат какъв подарък искам,а аз да кажа пари.
иначе друго,което се сетих е спално чувалче,ако си решила да ползваш. много полезно беше за мен. ако ще са дрешки,да са по-големи, ние събрахме прекалено много от 0-3. сега пък получихме за лятототолкова много,че не знам дали въобще да ги разпечатвам всички.
за себе си вече знам,ако подарявам дрешки за детенце един размер поне по-големи,съобразени със сезона.

# 58
Повечето подаръци,които получих бяха дрешки.Подариха ни и активна гимнастика,шезлонг(много удобно нещо),проходилка,козметика,и само две пелени.Казвам само,защото ги използвам за завиване в кошарата в количката за постилане...имам към 10тина и искам още да си купя  Mr. Green.
Утре изписват снаха ми и сме купили за подарък дрешки и кенгуру.

# 59
  • София
Основните неща ги купихме заедно с майка. Свекито пазарува каквото й кажа. За раждането и погача ни подариха много дрешки, макар да бях искала играчки. Колегите подариха столче и стерилизатор. Най-добрата приятелка ми подари кенгуру (да е жива и здрава). Дрешките ми харесаха, единственият проблем е, че всичко е в розово. Моят съвет е наистина да си поръчаш активна гимнастика или някаква друга глезотия. Активната гимнастика може да ти даде много сладки моменти и да ти осигури малко спокойствие. Поне така съм чувала.

Общи условия

Активация на акаунт