Бебешките подаръци от роднини

• 6 148
  • 106
  •   1
Отговори
  • Варненско мишле
Интересно би било да се чуят мнения относно подаръците за бебо от роднини-до колко са ви били нужни,паснали ли са на вкуса ви, кои от тях са използваеми и кои не.
 Аз до ден-два трябва да дам отговор на мой близък какво бих искала да ми купи за бебо , че заминава за чужбина и сега трябва да се "отчете",нищо ,че ще раждам септември.Та молбата ми е към мамите- дайте съвет -дали да избера нещо по-празаично(примерно спални завивки) или нещо ,което може и да не си го купя сама (хрумна ми идеята за активна гимнастика),т.е. някой гивезалък   smile3503
 Давайте идеи ,защото предполагам и по-нататък ,а и при други момичета ще възникне въпроса- "Кажи какво искаш, какво ти трябва?" А тези неща малко трудно се преценяват като нямаш никакъв опит  newsm12

# 1
Аз винаги съм искала неща, които примерно няма да отида и да купя веднага.

Всякакви наистина необходими неща за бебето, човек така или иначе и сам си купува. ))
Така че....поискай си каквото ти прецениш. ))

# 2
Най-необходимите неща си ги купих сама, защото предпочитам аз да си ги избера.
Имам определени изисквания за тях, а не е удобно да кажа: Купи ми това, ама гледай да е такова, а не онакова....
Аз на твое място бих избрала активната гимнастика. А спалния комплект си го избери ти.

# 3
  • след Околовръстното
Винаги съм си поръчвала подаръците от по-близките роднини. Избери това, което по-трудно можеш да си позволиш. Имай предвид, че активната гимнастика, музикалните килимчета и другите "глезотийки" обикновено са малко използваеми.

# 4
Ами активната гимнастика е добър подарък,но най-нужните за мен бяха кошницата за кола и по-късно столчето за хранене.Разбира се зависи доколко са близки роднините и каква сума имат намерение да дадат за подарък.Там вече ти си знаеш какво от кого да поискаш Wink.

# 5
Винаги съм си поръчвала подаръците от по-близките роднини. Избери това, което по-трудно можеш да си позволиш. Имай предвид, че активната гимнастика, музикалните килимчета и другите "глезотийки" обикновено са малко използваеми.

Да, и аз точно това имах впредвид.
На мен лично не ми се дават пари за малко използваеми неща и затова не ги купувам.
Иначе ако някой изяви желание - моля!

# 6
Аз винаги съм искала неща, които примерно няма да отида и да купя веднага.

Всякакви наистина необходими неща за бебето, човек така или иначе и сам си купува. ))
Така че....поискай си каквото ти прецениш. ))
   Аз също Peace

# 7
  • Варненско мишле
Знаех си , че мога да разчитам на експресни съвети , СУПЕР сте момичета   newsm10

# 8
Хубаво е да си ''поръчаш '' неща коитоп ти е малко вероятно да си купиш сега . Активната гимнастика , музикални играчки , плюшени и дъвчащи  , ще ти трябват винаги , макар и рядко да се ползват , както и шезлонг , или стерилизатор , важното е да ти влязат някога в употреба независимо за колко време . Например от моята работа ме изненадаха много с овлажнител за въздух , който мислех че ще остане поредното неползвано нещо в шкафа , но уви .........
Така че също можеш да си харесаш отделни неща и да ги насочиш натам , обиколник за креватчето и чаршафчета , поне 2- 3 комплекта ще ти трябват така че ................... има много , много неща за пазаруване .
А може и марка козметика да си харесаш , също става за подарък . Peace

# 9
Активна гимнастика

Шезлонг

Люлка

Каквото ти душа иска,това си поръчай !

# 10
  • всъщност в Габрово, а в сърцето си в Берлин
Активната гимнастика е супер подарък.
При нас беше така, че на баби и дядовци, чичовци и лели казахме какво искаме.

Хубави подаръци са:
Столче за кола или кошница за кола, ако нямаш към количката
Количка
Активна гимнастика

# 11
Цитат
Количка...
Като,че ли малко нагличко ми се вижда да каже,че иска количка.
Ако става въпрос за майки и бащи-може,но да иска количка от другити роднини Stop

# 12
Ами активната гимнастика е добър подарък,но най-нужните за мен бяха кошницата за кола и по-късно столчето за хранене.Разбира се зависи доколко са близки роднините и каква сума имат намерение да дадат за подарък.Там вече ти си знаеш какво от кого да поискаш Wink.

И аз така мисля  Peace

# 13
  • София
по-скоро прецени дали желанието ти за подаръка няма все пак да затрудни човека, и поискай такова нещо от което после ще имаш нужда а няма да се чудиш къде да сложиш.

активната гимнастика е добър вариант, като зависи каква може да се ползва и след като бебчо вече може да се обръща и не му е най-интересното нещо.
проходилка е вариант, бънджи ако си решила да ползваш, или уолкър.
 Peace

# 14
                     Аз ли4но от роднини съм искала стерилизатор,вани4ка със стойка,коли4ката  ние я купихме,а кошарата е
                     от приятели.Познати и приятели също са ме питали от какво имам нужда.Най ве4е дрешки,завивки,комплекти за баня,дигитален
                     термометър,игра4ки,но те трябват малко по късно.

Общи условия

Активация на акаунт