Бебешките подаръци от роднини

• 6 143
  • 106
  •   1
Отговори
# 90
Свеки купиха количката,а моите родители кошарата ,по- точно дадоха пари аз да си ги избера,от другите ни роднини и приятели/най-близки/ получихме шезлонг,кош за кола,обиколници,дрехи,проходилка,столче за хранене,люлка,кенгуру,спален комплект,албум-дневник и пари,за тези неща  се сещам,всичко ми беше много полезно.Всички си заплюваха какво ще  купят за бебето доста преди да се роди,затова нямам повтарящи подаръци  Simple Smile

# 91
Аз предпочитам да обсъдя подаръците с всеки ,който е решил да купува нещо,първо,за да няма повторения и второ,да знам че ще ги използвам та да не се дават пари залудо.Естествено се съобразявам с материалното положение на родата и цените в момента преди да си дам заявката.

# 92
  • Пловдив
Ние получихме основно пари и по-малко подаръци, но и те ми бяха полезни.Не са ме питали как и какво просто това беше тяхно решение.

# 93
Аз до ден-два трябва да дам отговор на мой близък какво бих искала да ми купи за бебо...

Пост от 3 юли Thinking, ами темата е изчерпана Mr. Green Вероятно вече мамчето си има подарък.

# 94
Това не пречи другите да споделят какво е било при тях...

# 95
  • Варна
Когато ме питат, казвам, какво искам. Дори се ядосвам, когато най-близките ми не питат и после получавам повтарящи се неща или пък такива, които няма да влязат в употреба. Такива подаръци продавам и после купувам необходимото и си го "наричам", че е от човека дал пари или подарил неодобрен от мен подарък.

# 96
Аз бих си избрала шезлонг, столче за кола или количка, за жалост при мен обаче никой друг, освен майка няма да ми подари голям подарък, приятелки може само дрешки или играчки да подарят на бебето.Вариантът за пари на ръка също е удачен, така купувате това от което наистина имате нужда. Wink

# 97
  • Стара Загора
 По добре е предварително да кажеш какво искаш за да не се дублират подаръците ..

# 98
Аз си накупих абсолютно всичко необходимо, а на приятели и познати, които изрично ме питаха от какво имаме нужда (за да не купят нещо, което няма да ни трябва) казах: Активна гимнастика, играчка, която се закачва над количката и прочее... основно такива глезотийки, които още не бях купила. Активната гимнастика се оказа попадение - дъщеря ми много се забавлява с нея. Grinning

# 99
Както за сватбата така и за раждането си правя списък с необходимите неща като си записвам марка , модел , цвят , цена и място от където да се вземе. Казвам на всички от какво имам нужда и те си избират според цената какво да ми купят.  Party  Така не обиждам никого и не рискувам да имам повтарящи се подаръци и разминаване на вкуса  ooooh!

# 100
Както за сватбата така и за раждането си правя списък с необходимите неща като си записвам марка , модел , цвят , цена и място от където да се вземе. Казвам на всички от какво имам нужда и те си избират според цената какво да ми купят.  Party  Така не обиждам никого и не рискувам да имам повтарящи се подаръци и разминаване на вкуса  ooooh!
  Joy hahaha така си го написала, сякащ се жениш и раждаш редовно    bouquet

# 101
Както за сватбата така и за раждането си правя списък с необходимите неща като си записвам марка , модел , цвят , цена и място от където да се вземе. Казвам на всички от какво имам нужда и те си избират според цената какво да ми купят.  Party  Така не обиждам никого и не рискувам да имам повтарящи се подаръци и разминаване на вкуса  ooooh!
  Joy hahaha така си го написала, сякащ се жениш и раждаш редовно    bouquet

hahaha hahaha Joy  Абе разбрахте ме какво искам да кажа  Party Аз и за рожденните дни си правя списаци на подараци .Писнало ми е от ненужни или не по мой вкус неща  newsm78

# 102
  • Някъде по Дунава
Подаръците от роднини ми харесаха,защото се уговорихме кой какво да вземе и повечето неща бяха дрешки.

# 103
Както за сватбата така и за раждането си правя списък с необходимите неща като си записвам марка , модел , цвят , цена и място от където да се вземе. Казвам на всички от какво имам нужда и те си избират според цената какво да ми купят.  Party  Така не обиждам никого и не рискувам да имам повтарящи се подаръци и разминаване на вкуса  ooooh!
Абсолютно подкрепям Excellent, аз живея в Германия и тук даже правим малко парти преди малкото човече да се е появило (т.нар. "baby shower"), с почерпка за гостите а за мама и тати много подаръци по списък!
Ето и една по-забавна идея за подарък  Grinning ЦЪК

Последна редакция: вт, 06 окт 2009, 15:21 от Siiu

# 104
И аз смятам че можеш да си поръчаш нещо от сорта на активна гимнастика, бебефон, шезлонг или подобно което смяташ че ще ти е необходимо.
Аз например след доста ровене по разни списъци и препоръки за необходими неща за бебето сведох нещата до моите предпочитания и изисквания. След това основните си ги избрах и си ги купих или ги поръчах на роднини. Например леглото купиха родителите ми, количката свекъра и свекърва ми и т.н. След това близки приятели които ми бяха казали определини суми които смятат да отделят за подарък получиха поръчения. На едни бебефон, на други шезлонг, на трети активна гимнастика. После когато кръстника ни искаше за нова година да купи на детето проходилка аз му казах че нямам намерение да слагам дъщеря си в проходилка и му поръчах на същата стоиност една лятна количка, която ми върши много работа.
Тук в Гърция масово хората са с идеята да питат какво ти е необходимо или какво предпочиташ и не е проблем да поръчаш желаното от теб, като разбира се се съобразяваш с финансовата страна.
В България, ако си поръчаш нещо може и да го вземат за невъзпитано и лигаво. Дано твоя случай не е такъв!

Общи условия

Активация на акаунт