СЕДМО-ОСМОКЛАСНИЦИТЕ - пожелай си училище

• 23 870
  • 377
  •   1
Отговори
# 315
  • Стара Загора
Ама тия бележки не са ли необходими, когато ще се кандидатства в друга област?
Ние нито сме взели, нито са ни искали при подаване на заявлението.
Това проблем ли е?

# 316
  • Там, където ме обичат
Някой беше дал линк към МОН с резултатите от матурите по училища, моля ако някой го има да го има да го постне. Много ни е важно за уточняване на желанията.  Cry
http://rezultati.zamaturite.bg/uspeh/
Много мерси, точно това търсих.

# 317
От резултатите от матурите виждам , че от Варна на  1 - во място е Първа езикова. Аз сама си създавам тревоги и търся начин да се успокоявам. Бях писала по - горе
Цитат
Мен започнаха да ме тресат нервите сега от друг въпрос. I ЕГ Варна е " най - елитната" , там се влиза с най - високия бал. Въпреки това се говори , че има лоша дисциплина , св. часове, алкохол, дрога. Питам се дали радостта ни днес  няма да се превърне в мъка утре? Моля ви да ме успокоите. Как е в София?

# 318
  • Варна
мамма_Б     Това не е проблем

на нас ни показаха бележката с резултатите , на едното тяхното копие се подписахме , другото ни го дадоха на нас и свериха това което съм писала в заявлението като резултат и този от бележката .

# 319
отчет от Варна многоооооооо, големи опашки , много голяма жега , нервите ми се опънаха до последно , но минаххххххххх newsm44

Чакаме резултати на 10.07

Дано да са положителни
Добре , че в петък беше поне хладничко #Crazy

# 320
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=410575.0 ето малко спам. Ама  да видите какво ни чака.  Joy Joy Joy

А не не!Тук в тази тема децата ни са много умни и грамотни.
Не ни чака това.
Ама нещо подобно.

П.П. Много се смях...

# 321
Амидала, Донесена, Знаток-  bouquet
Аз също си помислих че естествено те вече разполагат с резултатите и на електронен вариант даже Joy Joy Joy, но понеже някой беше споменал такова нещо, си казах-я да попитам пак, защото нали знаете- ако няма за какво в момента, ще си измислим за какво да се притесняваме (аз, де) hahaha hahaha hahaha

# 322
Някой беше дал линк към МОН с резултатите от матурите по училища, моля ако някой го има да го има да го постне. Много ни е важно за уточняване на желанията.  Cry
http://rezultati.zamaturite.bg/uspeh/
Много мерси, точно това търсих.
Благодаря, мили майчета!
Много показателно, като погледнете в кое училище колко души са се явявали на матури по интересуващ ви предмет!

# 323
  • София
Кой спомена за някаква бележка за отписване от старото училище?

# 324
Кой спомена за някаква бележка за отписване от старото училище?
Аз също зная за такава бележка, но не ми стана ясно кога се взема- преди записването или след това? Май преди да се запишеш в новото училище , вземаш бележка от старото newsm78

# 325
  • София
Първо се записвате в новото училище, откъдето ви дават бележка, че сте записани. С тази бележка отивате във вече бившето училище за да ви отпишат.

# 326
  • София
Това израз на добра воля ли е? Означава ли, че като се запишем в новото училище, може и да не ходим в старото? Grinning

# 327
  • София
Задължително е - бележката, че сте отписани трябва да я представите в новото училище.

# 328
Първо се записвате в новото училище, откъдето ви дават бележка, че сте записани. С тази бележка отивате във вече бившето училище за да ви отпишат.

взимане на отпусното  може ли да е септември  Thinking

# 329
  • София
Май не, защото в старото ви училище трябва да са наясно с колко ученици започват новата учебна година и евентуално да попълват свободните бройки. Но бележката, че вече сте отписани може да я представите септември. Ние така направихме, въпреки че ни казаха да я занесем до няколко дни. Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт