Бъдещи ЮЛСКИ мами - тема 62

• 11 505
  • 288
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Супер новина!!!!  Радина има  бебе. Момченцето се казва Елин. Роди се тази сутрин.  3.200 г 51см.   newsm44
Снощи изтелки водите неочаквано и тази сътрин и направили секцио.

е те това е изненадата на деня! Shocked ще се караме! тя сама не си спази уговорката - да не раждаме преди 9ти, изпревари ни всичките  Joy
да са живи и здрави   bouquet аз на 7ми съм на консултация, ще мина да я видя Mr. Green

# 91
Още една изненада!

Честито момченце на Радина! Да е жив и здрав малкия Елин!   bouquet

# 92
Като прочетох за Дейзи, сякаш усещах и бързо отидох да си видя телефона, че не беше при мен и имах пропуснат разговор от нея преди няколко минутки! Обадих й се веднага, но само чух - "ами родих.." и прекъсна нещо, сега опитвам да се свържа отново. Като разбера  повече подробности ще пиша пак!

# 93
  • София
Честито на Радина от мен. Да й е жив и здрав малкия Елин smile3525
Ще стискаме палци и на Дейзи и ще чакаме новини

Славена, рано ти е още. Почивай си  bouquet
Вирджинити, дано се оправиш по-бързо, че наистна е много гадно. Аз пък съм с хроничен фарингит и знам какво ти е. При мен пък всяка настинка слиза надолу към гърлото и трае по 2 седмици.
Абе за очите пак - аз не съм казала, че искам да е зеленоока бе Mr. Green. И кафавите очи ми харесват - топли са. Само споделям,че в оная таблица при 50% зеленооки и 50% кафяви очи, излезе съответно 40 на 60 % за детето, затова казвам, че тъмния ген е по-силен. Пък нейните очи каквито ще да са, няма да се връщаме сега я Naughty

# 94
Марулка, все забравям да ти пиша, че малката според мен ще се адаптира и после ще й е мъчно даже за приятелчетата, с които си играе по цял ден. Нямам деца, но ми се вижда логично така да стане,  аи трябва да е сред връстниците си, да играе с тях, според мен е важно за едно дете и помага за развитието му.
Виржинити, много гадно да настинеш баш сега, дано те подмине бързо, мен ме сърбеше ухото от 2 седмици, вече ме боли, явно ще трябва да отида на лекар и да се сблъскам с мъжа на личната, защото не минава, а се задълбочава Sick. Сандра 1984, също се казва Александра Simple Smile.
Медула, браво, че си си махнала границите, не трябва да се ограничаваме така. Но за 4 деца, по 4 килограма... ей, мисли за майките, 4 кила месо си е едро Joy.
ААА, Дейзи как ни изпревари, гледай ти Shocked. Блазе ти Simple Smile. Макар, че на мен съображението ми да избързам е много глупаво. Ходи ми се септември до морето и искам да родя колкото се може по- рано, за да е колкото се може по- голяма, глупавичко ама... Blush
ООО, от къде го чакаме, то от другаде излезе smile3532. Честито да й е на Радина малкия Елин smile3525.
ООО, айде честито и на Дейзи, ех искам и аз така да изпреваря.

Лекарката кза, че най- вероятно ще си изчакам термина, нямам разкритие, шийката каза, че изобщо не е тръгнала да дава признаци за раждане Sad.
Вчера забравих да се оплача, че ходих най- накрая за стерилизатора, защото ми писна да чакам свеки и ме беше страх, че вече го няма, еми нямаше го и казха, че може може и след 3 месеца да получат пак. Много се ядосах smile3515. Сега се чудя какво да правя , никъде другаде не съм го виждала, сег гледам по разни магазини и ще обикалям пак в последния моммент. Оня ден точно ме питаше кога сме щяли да ходим да купим стерилизатора и аз казах, че утре ще ходя и тя, ами добре и се обърна.smile3516

# 95
  • Видин
Ее, човек да не легне да спи и тука става бомба  Laughing
Какви са тия изпреварвания  Mr. Green Карелия,Евита, няма да остане никой за 15.07 накрая, ще видите  Grinning
Честити бебета на Радина и Дейзи! Много радост да ви донесат  bouquet Каква изненада само  Laughing
Очаквам инфо за името на бебето на Дейзи за да го напиша. Hug
Чао засега   bouquet

# 96
Драга - за кой стерилизатор става въпрос?

Честити бебчета на Радина и Дейзи, живи и здрави и скоро да ги изпишат Hug Голяма изненада направиха и двете, супер Grinning

# 97
Карелия,Евита, няма да остане никой за 15.07 накрая, ще видите  Grinning

И аз това си помислих първо Laughing, че както е тръгнало наистина няма кой да остане за 15-ти, макар че моята докторка вчера каза, че младежът ще си удържи до насрочената дата  Heart Eyes

# 98
  • София
Гледам родените бебчета до сега - на Сисито е шампион по килограми засега Hug

# 99
Честити бебета на Радина и Дейзи.
Галето-благодаря,че попита-добре сме.
Малко ми беше притеснено,защото мерките ни са следните
родена 3170,изписана 3070,контрола на 03.06.-3220 или с други думи от раждането+50,от изписването+150/на 15 ден!Ужасно малко.
На прегледа д-р Масларска каза да не се тревожа твърде много,защото това детенце ще се промени коренно след истинският и тепмин-ние си бяхме за 08.07.-според нея,а и на мен вече ми звучи логично децата,родени доста по-рано от термина си имат по-дълъг период на адаптация-тя милата още няма инстинкти като на родено.
В този ред на мисли съм против оставянето на всичко в ръцете на бебето в моя случай-аз така я оставих първата седмица по съвет на бабите-спокойно,то детето си знае,щом спи значи е добре...Резултатът-наддадени 0 грама+драстично намаляла кърма!
Когато бебето е сънливо,апатично-било то заради жълтеница,било то заради по-ранно раждане то трябва да бъде притискано да се храни иначе спи по-цял ден и сте в омагьосан кръг.
Ако си е здравичко-кърмене на поискване е ОК,но иначе това е все едно на болното Ви от ангина дете да не давате лекарствата,защото то не ги иска и си спи унесено.

# 100
Юлско бебе- блазе ти за смелостта да мислиш за море-аз вчера до Токуда 1 час докато я транспортираме и се препотих 100 пъти от притеснение:shock:

# 101
Брей каква изненада днес.
Честити синове на Радина и на Дейзи. Да са им живи и здрави, много да радват всички и растат послушни деца. На мамите бързо възстановяване.
Ама Дейзи голяма изненада направи, а както мислеше да тръгва към морето, без малко там да роди. Хайде чакаме подробности за бебето.

# 102
Честито бебче на Радина! Страхотно име е избрала! Честито и на Дейзи! Еми тя не се спря, та и детенце и то такова  Mr. Green Ето, че и момченца взеха да се появяват!

A4, права си... баби, баби ама дручко си е с лекар да се посъветваш...
nellyr, да видях, че сме на една дата  Grinning Аз забравих да питам дали може все пак вода да пия, че иначе ми става леко лошо...

# 103
ЧЕСТИТО СИНЧЕ НА МАМА РАДИНА! ДА ПАПКА, ДА СЛУШКА И ДА ПЪЛНИ ПАМПЕРСИТЕ ЗА РАДОСТ НА МАМА И ТАТИ!      bouquet
ЧЕСТИТО БЕБЧЕ НА ДЕЙЗИ! ЖИВО И ЗДРАВО ДА Е, ГОЛЯМ ЮНАК ДА ПОРАСНЕ! НА МАМАТА БЪРЗО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ!   Hug

Юлско бебе, и ние така чакахме да ни купят стерилизатора, ваничката и още някои неща (в момента не помня кои точно бяха  Embarassed), но след като стана 1-2 юли, а термина ми е на 10.07. отидохме и си ги купихме. Да ама първо ни се разсърдиха, че сме ги взели и ни се накараха за къде бързаме. Но никой от кандидат купувачите не каза "Добре колко струва това, аз ще да парите".

# 104
  • Варна
A4 така е! първите дни ако бебето спи много (повече от 3 часа) и е апатично - трябва да се събужда да яде, за да мине жълтеницата по-бързо Peace
не е задължително да е напълно събудено де - може да се пробва в полусън да му се бутне цицата (или биберона) в устата, те имат силен сукателен рефлекс и би трябвало да засучат...ако не - гърч докато го събудиш  Laughing
след като му мине жълтеницата настъпва коренна разлика в поведението от там вече може да се започне на поискване Peace

един съвет към кърмещите майки - В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЕ ДЪРПАЙТЕ ГЪРДАТА ОТ УСТАТА НА БЕБЕТО!!! прави адски силен вакуум и ще ви разкаже играта на зърната  #Crazy ако усетите болка или неудобство - трябва да освободите вакуума преди да се дръпнете - леко с кутрето отворете устичката откъм ъгълчето , колкото да вземе въздух  Peace

Айде да е честито и на Дейзи, чакаме подробности   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт