Сайтове за игри с награди

• 64 628
  • 747
  •   1
Отговори
# 30
не ми се рискува, един път вече ми блокираха регистрацията там за невалиден код, макар, че аз като видях, че е невалиден не го пуснах
имам 8 евро, не ми се рискуват за код от 0,20

# 31
открих кой ми краде нещата от призето. преди 3-4 дни оставят една приятелка пред блока й, и гледам на една кола сенници от призе. веднага казах това са моите. собственичката на колата е сьседка на приятелката ми и забележете- работи в пощата, в клона от които ми изчезнаха доста неща.
днес ходих до кварталния клон,говорих с колежката на крадлата.имало много оплаквания от нея. препорьча ми да отида до централната поща и там да пусна жалба. говорих с шефката на пощата, но не можело да се докаже. аз имах и снимки на колата й, но това не значело нищо.
и така, оправия няма.

сега пуснах молба, всички мои писма,колети и пратки, да остават при шефката на кварталния клон до поискване.

а с крадлата нямам тьрпение да се видим на 4 очи.

----------------------------------------------

забравих да кажа, че днес си получих пьрвия подарьк от кадо- магнитчето. за мое щастие е в различен плик и беше мушнато в писмо, та хиената не го е видяла.

Последна редакция: пн, 06 юли 2009, 19:03 от silvi@

# 32
Здравейте Simple Smile
Защо не си направим някое общо албумче и в него всеки да си публикува получената наградка:)
Хем така ще имаме по-реална представа за тях Peace
И друго да питам(то май по скоро е за lemon4o моето питане)....
ако си поръчам някой от по скъпите подаръци в кадо-то(например имаше едно такова като кухненски робот + шейкър,дали ще го доставят до БГ? ) Идеята ми е има ли такава практика както беше прайзи - някои неща да са за всички а други само за французи?

Вчера гледах, че са ги махнали някои от хубавите награди. Бях си харесала една кухненска престилка с разни аксесуари-бъркалки, солници и пр.
silvi@, дано разследването ти даде някакъв резултат Peace

# 33
http://totalgagnant.fr/ ми пратиха невалиден Чоко+ . Не мога да го продам, нито да го заредя в сайта.  #Cussing out

silvi@    newsm10 успех.

До сега само чадъра не ми пристигна , а се редих за него 8 месеца. Очаквам последно от прайзи  един бинокъл ама едва ли ще ме огрее.

# 34
http://totalgagnant.fr/ ми пратиха невалиден Чоко+ . Не мога да го продам, нито да го заредя в сайта.  #Cussing out

silvi@    newsm10 успех.

До сега само чадъра не ми пристигна , а се редих за него 8 месеца. Очаквам последно от прайзи  един бинокъл ама едва ли ще ме огрее.
Ако е бил в процес на обработка,преди да ни изненадат с промените по изпращането,ще ти го пратят.Аз спечелих светещата свирка (отново) и беше в процес на изпращане преди да сменят сайта.Преди 1 седмица и малко си я получих Sunglasses

# 35
Аз пак имам едно питане за кадо-то Embarassed
Казах на една приятелка за него и тя се регистрира,като ми стана спонсор,но и писна и ме помоли да и купя магнитче и да се приключва защото не и допаднал сайта....
та нощес бебо се събуди по никое време за папу и викам чакай да погледна и хоп има 2 магнита.Поръчах единия от нейният акаунт,но сега като вляза през моят акаунт в графата Gagnants пише че и аз (Makarenata) също печеля магнит.Но не ме е питало дали искам точките или магнита,а аз определено искам точките,защото събирам за нещо по-голямо.Та въпроса ми е ще ме попита ли изобщо какво избирам да получа и ако пита как точно става..в смисъл чрез писмо в акаунта или по друг начин и каква опция трябва да избера за да си получа точките?

# 36
  • Враца
Честито за новата тема..    bouquet
Ето ме и мен....  Laughing И аз не си получих плюшената рибка ..последната награда от призето.. но ..здраве ...
А в кадото може ли да се регистрам повече от един акаунта....както беше в призето... newsm78 .че бавно се печелят точки...  Sad

# 37
Здравейте и от мен  Hug

А в кадото може ли да се регистрам повече от един акаунта....както беше в призето... newsm78 .че бавно се печелят точки...  Sad
Можеш да  Peace

# 38
Днес ми пристигнаха магнитите , които бях забравила , че съм ги поръчала и бинокъла. И двата подаръка са много хубави и много им се радвам.

# 39
  • Враца
ЕЕЕЙйй ...браво Норче, много се радвам за теб.знам колко ги чакаше...   Peace
И на мен днес пристигна плюшената рибка..последната награда от призето..  Sad..Честно казано всички награди ми пристигнаха .Но ми липсва,честно казано... идвами да ги....  #2gunfire

# 40
Днес ми пристигнаха магнитите , които бях забравила , че съм ги поръчала и бинокъла. И двата подаръка са много хубави и много им се радвам.

Честито!  Wink Аз най-много чаках за тея магнити, но така и не ги спечелих ..  #2gunfire

# 41
Леле хора не смея да се зарадвам още. С диамантите поръчах няколко неща, но този път ги пуснах на един приятел на мъжа ми на адреса, защото е в едно село до София и там го познават всички. Днес мъж ми ми се обади да каже, че получили 2 или 3 пакета ама ще ходи да ги вземе чак в събота или неделя. Аз поръчах 4тири неща, но ако наистина са от Призето ще са ми първите пристигнали дори 2 или 3.
Ох стискайте палци Praynig

П.П Вчера си взех отново cinecod, но от друг сайт, същата работа - не ми го прие в кодекса. Внимавайте май ги пускат само за сайта им вече, заради тези глупости си направих регистрация и там  Grinning

# 42
  • Плевен
Аз си взех синекод+ от буумат и ми го прие в кодеса даже го продадох вече.

# 43
И аз тъй не си олучих два пакета с лепенки от призето и един химикал от кадото.Даже когато си получих първите лепенки и гривната от призето-майка ми ги намери не в наща поща , а на други хора.Ужас!Всеки гледа кой от кой да краде Crossing Arms

# 44
На десетото небе съм от щастие  newsm44
получих си и четирите подаръчета, направо не мога да им се нарадвам
вече мога да се похваля, че имам електронното судоку, елката с химикалката, USB вентилаторчето и часовника Station météo Prizee
 Laughing

Общи условия

Активация на акаунт