Кой отива и се връща от море, СЕПТЕМВРИйска мама тук чете ...

• 13 966
  • 291
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро и от нас!!!
Дано днес никой няма температура ,че е ужас с бебе с температура.
От нас ново няма -болни все оше,на антибиотик,вече мога да полодея незнам какво му е на това дете,стана 3 месеца все нещо и има.Днес пак сме по лекари.
Та стига с гадости....
Ирини невероятни сте,а това ,място е приказно Hug
sweetkids_mama  да нне забравиш за Бургаските мами като дойдеш!!!А за кухнята ние днес отиваме за купони.Бързо става-записваш се и след 2,3 дена взимаш кухня.
Е и незнам дали се похвалих имаме ОСМО зъбче и надути предкътници.Направо кошмар....
Аиде лек ден от нас!!!

# 166
Гуш на всички болни бебоци - пълзящи, озъбващи се и подрискани!  Hug Да се оправят по-бързо, че в тия жеги е направо ужас.
При нас лятото свърши  Confused Пак се сипят едни дъждове, температурите са 15 градуса - Шейли , поздрав за вашата зима, сигурно е по-топло при вас  Joy
Апропо твоята питанка - ще стоим 4 седмици и планирам такава гъста програма, за да могат децата (вече са големи и разбират) да опознаят някои хубави кътчета на страната ни. Ще кръщаваме и малкия и ще си топнем дупетата в морето за седмица.
Варненки, между 28 и 1 август имайте готовност да посрещате гости, че ще посетим и делфинаруима. Същото се отнася и до добричанки, ще свиркам кой ден сме решили да дойдем, че да се видим и с вас.

# 167
По едно кафенце да се разбудите,че нещо не ви се става и не ви се пише!!!! Laughing

Веч а Бургас няма ли го в програмата?
А в Обзор в кой хотел ще сте?Ако не идвате чакайте гости!!!! Hug

# 168
smile3521 smile3521 smile3521

# 169
Хайде да се поразпиша и аз.
Соня, хайде бързо оздравяване на Алекс. Според мен си е някакъв вирус. Виктор беше така миналата седмица. Два дена беше с много висока температура, на моменти над 39',  и никакви други симптоми. Освен това беше невероятно весел, игрив, приказлив. Ако не го пипнеш да усетиш, че гори, не можеш да кажеш, че му има нещо  Thinking И после му мина... За сваляне на температурата много добре действа и баня с не много топла вода. Така и на детето му е забавно и не протестира както би направило ако се опиташ да му сложиш мокри кърпи.
Ланвинка, Оги почти не се поти, обаче Виктор и като бебе и сега много се поти. Носът му винаги беше на капчици отвън.

Сега видях, че и Ради и Васко са болни.  Sad
Хайде оздравявайте по-бързо. К'ви са тези болести посред лято.
Ние отиваме на консултация.

# 170
  • Варна
Добро утро и от нас.
Нагласихме се днес, станахме рано да ходим на плаж. А пък то едни гадни облаци и почти студено  Sad
Дано болните бебета са по-добре днес  Praynig
Веч, за съжаление аз ще бъда в Египет точно в този период и няма да се видим  Sad Поне не във Варна. След 1 август ако си в региона на Бургас може да се присъединя към бургаските мами и да дойдем да те видим  Peace

# 171
Добро утро,

със съжаление прочетох колко болни бебоци имаме.. Cry Миличките. Моля се скоро да оздравеят!  Praynig Praynig Praynig Иринче и вие ли бруте? А аз мислих да се виждаме днес из района..
Гардения, как пълзи Надето по пода? В смисъл с какво я обличаш. У нас е ламинат и гранитогрес и не смея да я пускам боса и почти гола.
Лъче, Ники е сладур  Laughing
ВАЕ, много неприятна случка с храста и Ками. Представям си как си се изплашила. Направо за минута не трябва да ги оставяме вече. Моята онзи ден така се научи да сяда сама от легнало положение. Така ме изненада. Край на спокойствието..
Моарейнко, аз бях много против проходилките, но повярвай ми страшно съм доволна. Едни приятели ни я дадоха да опитаме. Благодарение на нея й заякнаха крачетата много и вече е голямо шило, става, сяда, пълзи. Нищо от това не владееше преди това. Стъпва на крачки. Е на моменти само се пързаля, но така се забавлява.
Суити, дано успяваш да се разписваш по време на почивката ви, защото ще ни липсваш.  Hug
Данип, Суит, Гардения, Стон, благодаря ви момичета за отговорите относно потенето на главичката на Аида. Притеснява ме, защото е всеки ден и по много. Носът й постоянно е на капки. А като суче цялата става вир вода от зор  ooooh! На 16 сме на консултация и ще питам педито дали е нормално. Стон, при Виктор установи ли се нещо?
Снощи й купих гърне най-после и днес след закуската я сложих. Е голям смях. Придвижваше се с гърнето, сякаш е проходилка, игра си, опита се да падне напред, но не й да пусне нещо вътре, ей така като за късмет на начинаещия  Heart Eyes hahaha Ще опитам отново след обедния сън. А може би трябва да я храня докато е на гърнето, защото моята така ака...докато се храни обикновено  Joy hahaha
Утре живот и здраве пътуваме за Плевен за уикенда с малката, на гости на баба и дядо. Та днес ме чака подредба на багажи отново, и приготвяне на един вишнев пай, който да занесем да се почерпят по случай рождения ми ден.

# 172
  • София
Дано днес има по-добри новини за болничките бебоци! Praynig

viki86, кухнята няма ли да почива през август? Rolling Eyes
Имам телефоните на Инчето и Ане и няма да пропусна да се обадя. Hug

Лъче, Ники много е пораснал! Peace А ти изглеждаш чудесно в красивата нова рокля! Hug

Ние нямаме проходилка, но сега се замислям, че щеше да е добър вариант за престоя ни във Влас.... Thinking Там всичко е на теракот и ламинат и не знам как ще я пусна да пълзи. newsm78  Ще измислим нещо на място....

lanvinka, приятно прекарване в Плевен! Simple Smile

# 173
  • София
Здравейте.
В 4ч. през нощта  усетих гръбчето на Васко да гори и имаше 39 темп.-сега сутринта няма ,но е отпаднал.1ч20мин. после мрънка и му се гадеше от гърдите ми-чудо-като е болен няма апетит.Но пък изпи 2 шишета с вода.
Сонче-купи ли Хексалгин?-доста сваля.На мене ми изписаха по 1ампула вит.С и калции по 2.5мл. 2 пъти и Умкалор по 10 капки 3 пъти-всичко струваше 40лв.-вкл.Нурофена  и  Хексалгина.За една темп. 40лв? #Crazy
Лъче -това с мокрото боди ми се струва опасно-не трябва рязко да се охлаждат бебетата,може даа се простудят.Честито зъбче.
Ланвинка-и Васко се поти много-даже винаги на смяна на памперс го поизмивам под чешмата-като го кърмя главата му става вир вода,след сън в количката е многомокър и все вратлето му е потно и хладно.
Гардения
-браво за доброто наддаване.

# 174
Добър ден Cry
Много лоши новини прочетох за нашите прекрасни бебоци.Сонче как сте???Как е диарията??Температурата??Аз в последния момент рзбирам,че сте на морето.Стискам палци да премине всичко много бързо Praynig
Иринка вашата температура спадна ли?А Павчо как е?
Стеф и вие ли??
Ееее ама какво става,бе #CrazyОправи се времето,дечицата ни вместо да лудуват те болнички Tired
И ние имахме снощи 38,но не знам зъби ли са,макар,че не вярвам да е от това,или може би претопляне.
Много хубави снимки разгледах,на красиви мами,малки ангелски муцунки и приказни места Heart Eyes
Дидишонче добре завърнала се  Hug
Инка как е времето на морето.ТУк нали всеки ден вали и се чудя по Бургаско  Mr. Greenкак е  Hug
Имах ли нямах ли повече да казвам...
А да няколко въпросчета имам
1.За Детската кухня държавната-вече сме на 10 месеца имаме подадени документи,казаха,че ще се обадят когато се класираме,ама никой не е звънял.Аз ли трябва да се обадя или как newsm78 Hug
2.Колко пъти на ден къпете малките?? Ние сутрин и вечер сме под душа а и на обяд се разхлаждаме ако е много горещо.Вие как сте с това Hug
Навън при нас пак се смръцафльоца SadХубав ден и дано новините са добри днес Hug

# 175
smile3521 smile3521 smile3521
Ураааааааааааааа! Плашат котарака с кренвирш.
Ще бъдем в Резорт бийч.
Джулс, няма проблем и на 1 или на 2 на връщане от морето да се видим за по кафе в Бургас.

# 176
Здравейте, милички!
Малката е страшен киселяк, все едно не е моето бебе Sad Само се сърди, плаче и недоволства. Нищо не иска, нищо не й харесва, бута в устата каквото успее и пак плаче Sad Тези резци няма ли да пробиват вече  #Crazy Направо едва издържам. На моменти и аз плача с нея. Постояннно сме навън, но и в количката се изнервя. Пускам я да ходи - не иска, люлея я на люлките - плаче, слагам я да седне на пейката - сърди се Sad Светът й е крив. Но и на мен ми е крив вече Sad Знам, че я боли и се мъча всячески да й помогна, но на моменти силите ме напускат Sad Добре, че утре заминаваме за уикенда в Пловдив и свеки ще ми е помощ, иначе няма да издържа... Сега заспа след 3 часа недоволство. Обикновено ми заспива в 10ч, а днес и вчера с триста зора в 13 ч Sad Ох, дано по-скоро пробият тези зъбки. Иначе пъпчиците са по-добре! ПУ-ПУ! Позавехнаха и няма нови засега.
Стеф, явно кухнята е същата, и аз записах Ели в Данъчната служба, но на мен ми казаха, че ще работят от 15.09., а не от 05.09.  newsm78 Дано Васко е по-добре вече, както и Алексче, Павчо, Ради и малкото Вики  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Лъче, радвам се, че се завърна в редиците ни! Много е пораснал малкият ти мъж! Пиши по-често  Hug
Дидишонче, много ни липсваше! Все се чудех къде си и как сте с малката красавица. Пусни ни някоя снимка  Peace
Джулс, права си за плодовете! Ще й купувам, както досега. Вчера яде нектаринка и много й хареса.
Ланвинка, знаеш ли какво правя сутрин от 11 до 12.30ч, ако сме у дома с малката - гледам старите епизоди на "Шехерезада" по Диема 2. Така много работи ми се изясняват, че аз всъщност гледах само последните 20 епизода от сериала и сега ми е много хубаво като виждам предисторията на събитията Simple Smile
Ох, много дълго стана. Но пак нямаме вода (тези от Софийска вода са уникални тъпанари  #2gunfire) и аз вместо да домакинствам ви досаждам тук  Mr. Green

# 177
Ланвинка, ами нищо не са му казвали на Виктор за потенето. И сега много се поти и първо от носа се започва. Мисля, че е нормално, впредвид факта, че той не се спира и за секунда на едно място.
Ето и малко снимки от нас:
любимата му играчка Прахосмокучката на брат му. Виктор много се ядосва, когато Оги си играе с нея, ама в крайна сметка се примирява.
миене на зъби, а сега и батко цък
и под дивана тук и тук

Оги си вършее по пода само по боди. Много рядко му слагам и къси панталонки. Ние също сме на паркет и теракот. Килими вкъщи няма.

# 178

Гардения, как пълзи Надето по пода? В смисъл с какво я обличаш. У нас е ламинат и гранитогрес и не смея да я пускам боса и почти гола.
И у нас е така. Слагам й едно детско килимче, но тя не стои на него  Mr. Green Обличам я с потник и ей такова клинче, за да не жули колената, но се случва и по голи кълки да запълзи newsm32

Мире, незнам аз за вашите кухни, ама ние до 15.09 нямаме (заради ремонт), но защо не си провериш ти  newsm78 да отидеш или да се обадиш, че току виж те забравили. То за много неща това е варианта, сам да ходиш и да се вреш, да им даваш зор, че да не те пренебрегват  Peace
По втората ти точка - ами аз къпех Надя само вечер, но сега в жегата съм й сложила басейна на терасата и даже вчера го "подправих" с морска сол от пакет. Направих й море без водорасли  Joy  А и нали солта регулирала потенето  newsm78

Флу, съчувствам  Hug Надя напоследък е същата, поне е само преди заспиване, а не постоянно. Тази сутрин не можа да спи от 10 до 11ч и заспа сега в 13, обаче открих, че жегите я мъчат много. Снощи охлаждах с климатик и сега пак и спи детето. Ама вчера как обикалях с количката в най-голямата жега да може да се наспи ...  ooooh!

Стон, пу-пу големи са сладури  Heart Eyes

Я и аз да ви питам нещо: как поддържате устната хигиена? Четох, че се препоръчва с марличка на пръста, напоена с отвара от лайка да се обтрива устната кухина. Вие правите ли го? Или нещо друго?

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 15:19 от Gardenia

# 179
Здравейте от нас  Grinning Навън вали проливен дъжд,а ние вкъщи се подлудихме взаимно  Crazy Чудя се вече как да го залисвам това моето диване  ooooh! Казвам ви,че ако не беше проходилката и вече щях да си говоря сама  Crazy Crazy Crazy А се чудех в началото дали изобщо да взимам.....Той ако не е в нея,ми е в ръцете!Не се заиграва за секунда сам! Naughty
 spoko Гушки за всички болни бебоци и техните майки!!!!! Hug Hug Hug Hug Дано днес положението е по-спокойно! Praynig Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт