Майчетата припкат неуморно а бебчетата смеят се доволно! Тема 7

• 14 017
  • 286
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте сладурки.
Използвам Маги докато спи да ви драсна някои друг ред, че отдавна не съм писала.
Утре ще ходим за ваксина и на мерки и теглилки. Дано всичко мине добре.
Каката ми напоследък въобще не е спокойна, през нощта се събужда, реве, мрънка, иска да се гушкаме. Crazy
Относно помагането на таткото-нашия заслужава голяма похвала. Много ми помага! Памперси сменя, храни, играе си, люля Маги, въобще всичко. Много е загрижен и за двете ни дъщери.
Маги също си държи главата вече доста добре изправена. Заиграва се с играчките. Гледа ги и се смее, мъчи се и да ги стигне, но ръчичките ще не слушат много добре.
Фелинка, имали сте премеждие с тази гума  Laughing Да не ме забравите за следващата среща  Wink
Росита, какви са тези сладости толкова рано сутрин  Crazy Изтекаха ми очите по тях  Laughing
Добре сте си дошли, Зайче!

# 151
Добро утро и от нас  Heart Eyes
Е аз да почерпя,че днес ставам малко по-голяма  Laughing  beer Wine Glass cook cook  който каквото обича   smile3503
Минолтичка много благодаря! newsm51
Много приятен ден на всички,весели разходки и послушни бебчета!

# 152
  • София/Варна
Честит рожден ден, Плами!

# 153
  • София
Ей така най-обичам!
Дни наред кърмя като луда по 10 пъти да стимулирам, броя глътки и засичам часовници и какво ли не, накрая се събуждам една сутрин с пълни гърди най-сетне и... малката хапва малко от едната и заспива. Нито я изпразва, нито от другата нещо яде. И спи три часа.
А локалния инхибитор на КайРен щрака с пръсти, потрива ръце smile3508 и се кефи, че има работа да ми вгорчи живота  smile3514

А за помагането нощем - нощем при второто и първото кърмене гледам да се оправям сама, но след второто таткото става и я взима, даже я изнася (ние сме с подвижен кош на колелца) в другата стая и аз спя до следващото кърмене, когато той отива на работа. Така той получава някакви часове сън гарантирани, а аз - също.

Козметика - Себа Мед ама защото такава тръгна от родилното. А аз съм на принципа, че при козметиката, ако нещо не дава проблеми и не е явно вредно, не се сменя. Смятах Мустела, но тя е щастлива със Себа-та.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, ПЛАМИ!

# 154
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЛАМИ!Да си жива и здрава и горда мама на юначе! newsm59 newsm51 newsm51 newsm51

# 155
Непременно ще се постараем за някоя от следващите срещички - и ние искаме да се запознаем с вас  Simple Smile Hug. Ще уговарям бабата, че сами още не можем да се товарим и пътуваме с колата - най-малкото не смея да ги оставям сами отзад все още. Пък и не мога да вдигна и натоваря в колата сама голямата количка... Но определено ще се организираме де.  Simple Smile

Плами, ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!!! Да си жива и здрава - живи и здрави и всички, които обичаш, най-вече рожбата ти! Много щастие и късмет!!!

Да се включа по темата за козметиката - ние ползваме Бюбхен и Себа Мед. От Себа Мед определено съм по-доволна.  Peace
За ставането нощем - при нас има най-много едно ставане и ако девойките се събудят една след друга таткото не го закачам, а си ги оправям сама. Но ако ревнат едновременно просто няма как...

Изчезвам по задачки. По-късно ще гледам пак да се включа и да кача най-после снимчици.
Хубав ден на всички!

# 156
  • София
Честит РДен Плами! Хубаво настроение и много здраве!
Зайче, браво на вас!
Успех на всички, които слагат днес ваксини.
Ние днес сме на ортопед.
Глъмче, браво за дългоочаквания миг!

Има ли мами, които да забелязват тен на личицата на бебчо, вследствие разходките на открито? Аз малко се разтревожих дали е добре да има такъв. Ние не стоим на пряко слънце и се пазим,а вече имаме слънчев тен. Дали е нормално?
Хубав ден на всички!

# 157
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ПЛАМИ ![/color happy bd happy bd

# 158
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ПЛАМИ!   party023 newsm59

Мигла- по здравна каса ли ще ви преглеждат или начастно.

Фелина така се смях за думите на циганката.  Joy

# 159
Мигле, моите моми са си направо изпечени, а също са все по сенките и мажа с крем против изгаряния 40 и 50+ фактор, имаме два. Докторите им се радват, не са казвали да има проблем. Все пак не ги излагам пряко на слънчеви бани и доколкото мога ги пазя. Всъщност, понякога, след 6 часа следобед, когато слънцето е доста слабо вече, им показвам намазаните крачета на слънце. Но загара ни е по-скоро по личицата, не по крачетата.
В тази връзка, ние имаме друг проблем. От тези кремове ужасно ни се захабиха дрешките. СТанахана едни жълти петна и нищо, ама нищо не може да ги изпере - пробвахме с Ариел про зим не знам какво си и по-висока температура на дълга програма в пералнята, с Вениш, за детските перилни препарати няма смисъл да говоря. Само белина още не съм слагала. Нищо, нищо и това си е. Ужас. Вие имате ли такъв проблем? Какво правите?
Кажи иначе вие как сте. Ти? Надявам се всичко лошо вече да е забравено!  Hug

# 160
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН,ПЛАМИ!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Има ли мами, които да забелязват тен на личицата на бебчо, вследствие разходките на открито? Аз малко се разтревожих дали е добре да има такъв. Ние не стоим на пряко слънце и се пазим,а вече имаме слънчев тен. Дали е нормално?

Мина има тен.Лично за мен не е притеснително както и за педиатърката.

# 161
Честит рожден ден Плами. Да си здрава и щастлива мама и съпруга!

# 162
Здравейте майчета.
Мина погачата на Рада... оказа се задъхано, усмихнато и грандиозно събитие с неочаквано много гости. Бях приготвила домашни кексове, домашна руска салата, баница и торта. Изобщо - заложих на натуралното... Simple SmileПодредихме с моята приятелка Михаела и се започна с позвъняванията на вратата. Имаше си и малко нерви - да изляза за да взема загубили се гости, да се отърва от вече присъстващите за да накърмя Рада, да обърна внимание на всички, да настаним ревящите или гладни бебета на другите мами по стаите... Абе беше супер весело... Grinning Grinning Grinning
Нямах време да снимам, така че разчитам на снимките на сестра ми и една приятелка.
Не съм ви чела момичета. Сега се връщам назад за да се информирам.
Минолтичка благодаря за темата! newsm51
Плами Честит Рожден Ден!  newsm38 GiftМного щастие, споделена любов, здраве и късмет! nbirthday

# 163
ПЛАМИ,  

MНОГО ЗДРАВЕ, ЩАСТИЕ И ЛЮБОВ!

# 164
  • София
Ей така най-обичам!
Дни наред кърмя като луда по 10 пъти да стимулирам, броя глътки и засичам часовници и какво ли не, накрая се събуждам една сутрин с пълни гърди най-сетне и... малката хапва малко от едната и заспива. Нито я изпразва, нито от другата нещо яде. И спи три часа.
А локалния инхибитор на КайРен щрака с пръсти, потрива ръце smile3508 и се кефи, че има работа да ми вгорчи живота  smile3514
   Благодаря ти за поста, рано сутринта така искренно се смях с този гаден локален ихибитор  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт