ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 889
  • 738
  •   1
Отговори
# 165
моите не обиждат, слава богу  Praynig
тук сме до 02.09другата събота си идваме в софия, и сряда си тръгваме

# 166
Ихаааа... хубави новини!!!

Меги, много се радвам! Лека бременност!  Hug

Света, браво на сина ти! Явно е умно момчето... изцяло подкрепям написаното от Миринда - каквото избере, само да е със желание. И двете специалности са хубави, въпроса е кое го влече повече. Специално международните отношения, ако нямаш интерес и конкретни цели, ми се се струва по-безполезна от другата... не за друго, ами доста хора завършиха тази елитна специалност във Варна, и не виждам особено развитие.

На патеричка - не съм честитила на рождениците, не помня вече от кога... Постигане на целите, спокойствие и добро настроение ви желая! А на Сами - все така слънчев, и спокойно да спи!

Днес правим 10 години от сватбата. И отгоре на всичко за това се сети мъжа ми, а не аз... срам! Ни торта, ни специални планове... Нищо де, да сме живи и здрави и за нас си пожелавам по-спокойни реакции   Grinning

Вместо десерт ще ви кажа новата изцепка на Ели: "Татко, аз пораствам. Вече ми растат косми и ще ставам момче". Иначе е като вашите (на разкзите за които много се смях) - не спира да говори, разказва дълги истории с неочакван край - за жалост с кака и обикновено не я слушаме, като започне да пърпори безкрайна приказка за лека нощ, но като се заслушаме, редовно чуваме бисери, които ни карат да се попикаваме от смях. Проблема е, че започва да разказва, сед като сме изиграли игрите, угасили лапмата, аз съм разказала приказката за лека нощ и двете с Катето вече сме умрели за сън... а тя - бодра и заредена с истории, на които заспиваме чудесно  Grinning
Иначе е суперчувствителна и много нежна... обижда се от нищо, сърди се, когато кака и я закачи, тероризира я... кака и я закачи с усмивка (например килне и шапката), и тя започва да пищи или реве, в резултат наказваме каката. И  така малко по малко стигаме до положение, че едва ли не никой не трябва да докосва нея или вещ, която в момента е приела за своя, без нейно съгласие... много дразнещо. Вярно, кака и я дразни понякога нарочно, но в други случаи просто я закача приятелски, опитва се да общува с един сърдитко. Не винаги е така, но често се случва. А като не е сърдита пък е най-слънчевото момиче, което съм виждала... Верно казват, везните са много красиви, или ако не са, излъчват такъв чар, че никой не го забелязва  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 11:45 от Сребърен облак

# 167
Яя, хайде и аз да се поразпиша малко, че и мен така  Whistling от статистиката, иначе си ви чета редовно, но нали съм се пренасочила към друга отчетна тема...

На Меги честито,  Praynig всичко да е окей до края   bouquet

При мен всичко наред, както се вижда края наближава и честно до преди няколко дена нямах търпение да свърши всичко, но сега........, но май си е нормално състояние преди раждане.

Кокото е на планина с баба си и дядо си-на Боровец, преди малко ги чух даже бяха и в лифта посока Мусала и да ви кажа честно хич не им завиждам благородно. От 5-6 години нямаме пропуснато лято без планина, но сега предвид корема си останахме в къщи и съм доволна, че поне дребчо успя да посмени климата за известно време. Изобщо не иска да ме чуе по телефона, ангажиран е  ooooh!, но важното е той да се забавлява.

Иначе той е окей, изкарахме с него един летен дрискащ вирус, естествено той по-зле и в резултат е станал мноого слаб, така ящното ми преди дете си замина някъде и сега на фаза, ако не си изядеш, няма еди какво си. Честно да си призная не се втелявам изобщо стига ми поне веднъж на ден да хапне нещо, за щастие поне на течностите набляга и без подканяне.

Хм за лошите думички приказвате-ами и ние сме така-идиот, глупак; я, се разкарай бе идиот  Confused и най-ме кефи като те погледне лошо и ти каже страшно-голям си морков, радвам че е морков, а не някоя друга гадна думичка. Обясненията за правилно поведение и възпиране от лоши думички включват и моркова, защото понякога малко като псувня звучи употребата му.

Мириндичка каза за Нена и ревността, ами ... аз си мисля, че ще имаме сериозен проблем, говорим непрекъснато и т.н. Но проблема е и че Коко все още спи при нас, нищо не помага по повода. Преди сам си казваше като се роди Боби вече ще съм голям и ще си спя в стаята,  а от известно време казва, аз ще спя при вас, а Боби в кошарата си и пак ще има място за всички във вашата спалня  Tired

А още по-голямата гадост е, че затварят градината на Коко от понеделник за 4 месеца и благодарение на големия ми корем ще се гледаме 3-та незнам как в къщи. Бабите са млади и работят, надявам се баща ми да си е тука и да удря по едно рамо. Ще търсим и вариант с частна занималня, за по няколко часа седмично, иначе предвиждам тотално изперкване на "баткото", не мога да си позволя да го лиша от контакти със същества на неговата възраст.

Ейй ама аз като дъжда от разказите на старите класици валя дълго и напоително три недели, че и моя разказ, дълъг и няма край.

Волтажче за леенето на куршум-малко бабина диветина, но пробвай има ефект.

Ааа иначе да не си помислите, че разпускам без дете-неее пак сме пазачи на къщата-следим системата със слънчевите панели да не избушат от високите температури, радвам се на всеки облак, който препречи пътя на слънчевите лъчи да награвят панелите и да ми спести малко къпане или миене на чинии с вряла вода. Поливаме всичко всяка вечер, ей това градинската работа няма край-да ме извиняват желаещите за къщи, но това си е занимание за пенсионери или за някой наемен работник  Crossing Arms Crossing Arms

Ами мисля, че е време "напоителното" ми включване да приключи засега.

Айде до ново писане и да ви кажа, така ми харесвате като пораздвижихте темата.

# 168
Здравейте, момичетаааа!  Hug
Ааа, не ме трийте от статистиката, понаписвам и попрочитам, когато мога  Joy
Вече съм горда мама на второ момченце! От понеделник сме си вкъщи и още свикваме.
Ох, викат ме, изчезвам...

# 169
  • София - Младост 1А
Вече съм горда мама на второ момченце! От понеделник сме си вкъщи и още свикваме.

ЧЕСТИТООО!   bouquet
Да е жив и здрав Руси! Да расте усмихнато и щастливо дете и много радост да ви носи!
На ръце да носят мама тримата мъже в семейството!
Много прегръдки  Hug от мен и наздраве на таткото!

# 170
Е, заплахата от "чистка" явно добре действа Joy
Дринка - много ме зарадва - ще го помислим!! Peace

# 171
  • София - Младост 1А

И да го мислиш и да не го мислиш, аз ще ти се натреса... като миналия път  Joy

# 172

И да го мислиш и да не го мислиш, аз ще ти се натреса... като миналия път  Joy
Неможеш да ме притесниш - никога-
Винаги си добре дошла - знаеш го! Hug Heart Eyes
Диляна - честит ти Руси - жив и здрав да е!!!Ама много се радвам на българските имена! Hug

Последна редакция: пт, 21 авг 2009, 21:20 от JuliS

# 173
  • София
Честито бебче, Диляна! Желая ти най-усмихнатото бебе.
И мен не трийте, моля, макар, че рядко се мяркам....идва ми в повече напоследък - шефката в отпуск/по-цял ден съм в офиса/, ходя на практика в дневен център за инвалиди, ходя по срещи, всяка вече с диванетата навън до 21 часа...лудвам вече.

# 174
  • София - Младост 1А
Спокойната девойка... утре си ми обещала кафе! Да не се отметнеш ей!

Аз пък си смених лентичката с нова от бг-мамма... малко не си приличат с Пепи ама...

# 175
  • София
Като гледам как сте се разписали.... да взема да се включа и аз, та да не остана по-назад!  Mr. Green

Меги, пожелавам ти лека бременност! Hug

Dilyana , честито! Да ви е жив и здрав! Много радост да ви носи!

За обидите, какво да ви кажа, нашия речник е богат  Embarassed . Наскоро на един светофар сме си спряли, както си е реда в лентата за направо и чакаме, откоето един застава до мен, предреждайки всики и от лентата за на дясно ще върви направо. От което аз правя някакъв коментар от сорта "голям си тарикат", а Краси от задната седалка се провиква "Ей тъпанар"  Shocked . Човека само се обърна към нас и аз вдигнах прозореца от към него и се направих на луда!  Embarassed Редовно казва на баба ми "старичка бабичка", когато нещо не е по неговата свирка. Преди няколко дни в магазина сестра ми е отказала да му купи някаква книжка, от което Краси и казал "дърта кучка"  ooooh! Аз не употребявам такива думи, просто незнам от къде ги заучава.

Сестра ми, чака бебе през декември. И аз като щастлива леля вече купувам разни неща за малкия мишок. Краси в началото приемаше доста добре това, че ще става батко, но сега е почнал да ревнува. Аз и дадох креватчето ми, количката, ваничката и той много държи да му се върнат, защото пак щял да става бебе и му били нужни  Crazy Когато се завра в поредния магазин да гледам нещо да взема за бебето той почва да нервничи и ми казва "Стига си купувала буклуци, то си има всичко в корема"  Laughing Проявява някаква ревност най-вероятно. Редовно вечерно време обаче ми развива разни теорий как ще гледа бебето. Като се наакало, той щял да му бие дупето..... с пръскащия пистолет!!! Щяло да спи при нас, но ако се наакало, щял да го гръмне с другия пистолет. Щял да го бута в количката, но ако плачело, ще го оставел да се вози сам! Сега му е много важно да знае, точно с какви играчки било бебето в корема. Вълнува се също как се раждат бебета.

Преди време ме попита как се е родил и аз хванах и му показах белега от операцията и му казвам "Ето, от тук си се родил, когато си станал достатъчно голям, доктора те е извадил" и той като се разрева и само вика "мамо, не искам повече да ме гълташ"  Joy

Инече ние сме добре. Майка е в Испания. Детето много иска да ходи пак и обмислям след рождения му ден октомври месец, да го заведа до там и да поседя малко с него и после да го оставя и живи и здрави да си дойде той с майка и татко за новогодишните празници. Това обаче ще го решавам напред във времето.

Поздрави на всички!   Hug

# 176
Честито бебче, Диляна!

# 177
  • София - Младост 1А
Мммм да така и не успях да пия кафе днес, нито с Танчето, нито с Р-чето (която вчера кандърдисвах).

Пешо взе че се оплака от болки в корема сутринта. Отидохме да купим солети и повърна пред магазина. После продължи да повръща и на обяд в 1 часа вече беше на системи. А аз сама вкъщи, пуснала поредната пералня и вихреща се с парцала. След 4-тото повръщане се метнах на едно такси и право в медицинския център в Закрила. По някакъв луд късмет неговата докторка беше на повикване и отидоха да я вземат. А е луд късмета, защото тя е в отпуск, но понеже другата педиатърка имала нещо спешно, та се наложило нашата да е на разположение. А Пешко беше като парцал и се унасяше. Бял като платно и със сини устенца. Като го видя докторката не можа да повярва, че е така само след 4 часа. Веднага го качиха във временния стационар, боднаха му една система, пуснаха изследвания и си поседяхме така няколко часа. Оказа се ентеро вирус, но Пепи много бързо се е обезводнил. Имал ацетон в урината. Изписаха ни разни илачи и ни пуснаха да си ходим. Привиках Ники и той дойде като халеевата комета. Утре ако продължи пак ще отидем да го налеят. Този вариант ми е доста по приемлив от кошмарното пребиваване в инфекциозното, от което още сънувам кошмари. Сега спинка и се надявам като се събуди да поиска да хапне нещо.

Ами това е... като си правиш планове... може и да не се осъществят.

Хубав уикенд от мен.

# 178
Дринка, съботни неволи са ви сполетяли  ooooh! Hug Прегръдка от нас и бързо да се оправяте!!!  Praynig Hug
Ние сме добре, повръщането ми онзи ден определено беше от преяждане, засега минавам само с гадене и по една кутийка ментови орбит на ден  Sick Crazy Grinning
Целувки, отиваме на разходка!!!!!!!

# 179
  • София - Младост 1А
Ели честит рожден ден!  bouquet
Да си много здрава, обичана и винаги усмихната!
Весел празник!
Hug

На този ден е роден и милата ми майчица. Да ми е жива и здрава! Тя е най-страхотната майка на света!

Пепи днес е по добре. На диетка е, но живна. Ходихме на кръщене на бебето на братовчедка ми. Беше в църквата на Семинарията. Ники и Пепи си направиха страхотна разходка из парка там, докато аз бях на ритуала. Аз не бях ходила от малка там. Още ат както беше Двореца на пионерите. Много е хубаво и няма тълпи. Чисто, подредено, има катерушки, пързалки.

Довечера ще празнуваме, дано Пепинко да е добре.

Хубав ден на всички!

Общи условия

Активация на акаунт