ОКТОМВРИ наближава, дечицата ни все по-умни и красиви стават!!!

• 33 590
  • 738
  •   1
Отговори
# 540
За финал - следната нежност от Сами - "Мамо, бузките ти са като курабийки, а очите ти като кръгли дупенца"  Joy

Joy Joy Joy

# 541
Гуд морнинг, лейдис

Аз вече пих кафе с този, оставих го да чака вас за второ кафе, а аз заминах на работа.
Как е настроението днес, има ли светлинка в очичките ви?

Джулка, къде са мекиците?
Боги, снощи те търсих у фейсбука, ама там има 2 такива с твойто име, и без снимка, аз как да знам коя си ти?
Оплюхте ми Джеръми, как не ви е срам.. дърт бил...екстра си е пича....60 годишен......ма кво....не бих му простила, ама ич. За протокола тоя Жорко, изобщо не ми харесва, изобщо, дръжте си го. Не го ща.
 Не ви разбрах кога ще се виждаме на кръчме?

# 542
  • София - Младост 1А
Тюх как ме превари...

Давам бърз отчет - връщам се от тренировка ... жива, малко завързана на фльонга и си слагам нов подпис  ppp.

Laughing
Искам снимка като се вържеш на фльонга...

я виж с упоритост и постоянство какви висоти може да се постигнат докато чакаш автобуса...

Laughing

Боги, големи дивотии ръсят нашите деца. Нямам спомен аз да съм "остроумничала" така на неговата възраст. По някога се чудя да се сме ли или да се скарам.

Хайде хубав ден на всички!

# 543
Гууд морнинг и от мен!
аз пък тази сутрин съм на горещ шоколад,споделих го с ето този

оплюването на Джеръми си има и добра страна...няма да се налага да чакаш и да го делиш Wink

# 544
  • София - Младост 1А
лелееее аз с моето бабе отидох в трета глуха...

Дилянкеее знаеш ли как обичам шоколад бре...

# 545
Ади, тук са напълнили цяла вана само за теб!

# 546
Ади...а тоя с патето е егати секси пича....гмуркай се у ваната...ахахахахах
Обаче, тва бабе егати разкрача... Shocked

# 547
 Joy Joy Joy
лелеее, сърце нямате, все пак съм на работа, нямам никакви мъже под ръка Joy
онова черното кафе изобщо не е за изпускане  Laughing

Ади, направо ти се възхищавам как винаги успяваш да запазиш чувството си за хумор, въпреки всички проблеми. Надявам се бързо да се оправи татко ти и малкия Пешко да не се разболее.

Волтажче, много е сладък този Сами беее, какви ги ръси само  Hug

Светле, браво за йогата, майка ми е голям почитател и й се отразява много добре, даже иска да води и Рали.
Даже всяка сутрин си опъва килимчето вкъщи и си прави упражненията преди работа.

Ние все още сме ергени, изпратихме я Рали малко при свекитата. Даже през деня я гледа дядо й, защото баба й започна работа. В петък ще ходим до Смилян и ще минем да си я си я вземем.

Аз във фейсбука съм elica sirakova, довечера ще пробвам да ви намеря.

# 548
  • Варна, България
хихи
аз пред този във ваната, бих предпочела патето...
Иначе, Светле, егати пичагата тоз твоя дето сте пили кафе.
Тъй като го гледам няма умора и ще успее да се справи с още n- брой загорели форумки  Wink

А от на Дилянка - не бих отказала едно две шоколадови пръстчета  Embarassed

Адиhahaha, бабката е върха, дай боже всекиму такъв разкрач...  #Crazy

# 549
E, Ади, тази бабета уби всичко детско в мен  Joy! Ти знаеш ли колко години ще ми трябват да повторя този разкрач? Тъкмо колко нейните  и ще се снимам, в Пещера има една спирка  Mr. Green.

Няма ли снимка на Джеръми със шоколад  Flutter? Това съчетание и аз няма да пропусна.

# 550

Няма ли снимка на Джеръми със шоколад  Flutter? Това съчетание и аз няма да пропусна.
Е....иска ви се..ама няма, буркана с шоколада с е нас.  hahaha......

# 551
"Мамо, бузките ти са като курабийки, а очите ти като кръгли дупенца"  Joy

Ох, това ме умори...

Момичета засрамете се. Най-невинно си чета темата в офиса, изведнъж разни пичове омазани с шоколад, разни ми ти почти без гащи... Колегите гледат - "тази забременя и се побърка"! Как да им обясня, че не съм аз виновна?

# 552
Момичетаааа, направо ми става кеф като отворя темата. Малкия реве, ама аз се правя, е не чувам, инак ще изпусна някой младеж (и не само).
Светле, за срещата - ако искате да я направим другия петък - 27.11, как ви се струва? Ако сте съгласни да пуснем едно списъче...
Мишленце, наслаждавайте се на ергенлъка! Аз направо се чудя коя ли баба ще иска сега 2 броя, та май скоро няма да останем самички. А, изключение прави едно ходене на хижа в началото на декември, майка ми се нави да ги гледа за 2 дни, та да отидем. От сега пълня фризера с кърма, имам си и от по-рано, та поне това да не го мисля.
Във фейсбук имам регистрация, ама хич не го ползвам, нещо ми е много мътен и не ме кефи. Отварям го много рядко.

# 553
О, забравих.

Фейсбук съм: Nadia Oronova

# 554
  • Варна, България
Светле, във фейсбук и двете май съм аз.... /може би съм се регистрирала с различни мейли, знам ли  Rolling Eyes /
В моя профил има снимка и няколко приятели.
можеш и по ник да ме търсиш - същия като този във форума.

Общи условия

Активация на акаунт