Почитатели на Майкъл Джаксън

• 57 510
  • 1 538
  •   1
Отговори
# 1 410
Нека Сони гният някъде! Да фалират дано!  Close Close Close

Аз се радвам, че не гледах ТВ2, сигурно щях да се побъркам от яд.

# 1 411
  • Варна

да, даваха го
аз гледах първите 10 мин. и се отказах
коментарите и коментаторите бяха меко казано нелепи  Confused
отсвирих ги и гледах по СНН
Ама какъв коментар изобщо може да направи който и да е от нашите. Ужас. Добре, че не съм гледала там, че щях да се ядосам.

# 1 412

Ако не се лъжа, Майкъл там е един от собствениците.

# 1 413
Майка ми горката изобщо не е разбрала и е гледала СНН, а малко разбира английски.
Как може, аз съм в потрес, извинявайте, ако сте го обсъждали, но за мен загубата на М.Д е огромна поне толкова, колкото на Елвис и заслужаваше национален канал да го отрази... 1 милиард души казаха, че ще го гледат... не заслужаваше ли и българите да го видят и за момент да се откъснат от темите си.

Плаках през цялото време, много хубави думи се казаха, страхотни оратори имаше, молитвата накрая ...

В цялото нещо имаше малко повече драма и спектакъл ( не го казвам, като критика,..), малко прекалени за европейския ми вкус, но имаше страшни моменти. И аз мисля, че семейството му бяха доста сдържани, зад тези шапки и слънчеви очила .. не знам, не съм им голям фен.

ПС: И по италианската телевизия ( СКАЙ гледах аз) коментарите бяха безумни и превключих, явно не само в Бг. коментаторите губят връзка с главния мозък, добре, че има СНН.

# 1 414

Ако не се лъжа, Майкъл там е един от собствениците.

Да, притежава 50% от музикалния каталог на Сони.

# 1 415
Вижте дечицата му  Simple Smile малкият сякаш прилича най-много на него....и с тази кукла....наистина ми стана много миличко...

# 1 416
Нашите по про7 така се заплеснаха да кометнират,че забравиха за какво са там.По едно време ми идеше тоя преводач да  го накарам по някакъв начин да млъкне.Английският му беше по лош  и от моя.Превключих на СНН,не ти дава избор голям.

# 1 417
страшно красиви деца.

# 1 418
Вижте дечицата му  Simple Smile малкият сякаш прилича най-много на него....и с тази кукла....наистина ми стана много миличко... http://images.huffingtonpost.com/gen/91167/original.jpg

Ето и още:

http://www.huffingtonpost.com/2009/07/07/michael-jacksons-kids-pri_n_227210.html[/b]

# 1 419
Майкъл е бил само Артист на Сони до 1997 година. След това си прави собствена компания, но естествено големите не му позволяват да си изкара новите песни, после публикуват албум 2001 и това е..но е е бил съсобственик.
Един от последните му менажери е Тарак Бен Аммар, който подробно разказа как след като са го изгонили от Сони, Майкъл е живял при него 2 години в Париж и са записвали нови песни, но никой не ги е искал.

# 1 420
Красиви и много приличат на Майкъл. Особено Бланкит. И изобщо не са толкова бели колкото непрекъснато ги изкарват, до Джанет изглеждаха почти толкова мургави като нея. Душици. Confused

# 1 421
  • у нас
Момичета, не можах да разбера дамата в бяло, която говори показа нещо като грамота. Какво беше това?

# 1 422
Дано Господ бъде с децата му  Praynig
Аз чак сега се поусвестих,направо незнам много рев изревах  Sad
Церемонията беше на ниво наистина и на мен ми се видяха сдържани от семейството,но те май по принцип са си такива
А малката кукла накрая ме разби  Cry

# 1 423
И как така са го изритали тогава?

Между другото куклата е Майкъл Джексън кукла  Flutter

Бяха публикувани 8 отговора, ЛОЛ

# 1 424
  • Разпиляна във въображението
Ъшър на мен не ми допадна. В началото ми се стори, че не може да започне от вълнение. Слизането до ковчега му, докосването, въздишката му и махането на очилата на края на песента ми се сториха пресилени, ненужни и театрални.

Общи условия

Активация на акаунт