Частни ДГ София 2

• 98 830
  • 774
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Здравейте,
аз днес бях подробно просветена за "101 Защо" на ул. Хубча, Красно село. Ако някой се интересува ще разкажа с удоволствие. Ние ще започнем там от 1-ви август. Развеждаме се с държавната градина, дано е за добро, че няма връщане назад..

# 196
  • София
Енти, разкажи, разбира се - ще е интересно, не бях чувала за тази градина, а съм от квартала.

# 197
Здравейте,
аз днес бях подробно просветена за "101 Защо" на ул. Хубча, Красно село. Ако някой се интересува ще разкажа с удоволствие. Ние ще започнем там от 1-ви август. Развеждаме се с държавната градина, дано е за добро, че няма връщане назад..

Разкажи, и на мен ми е интересно. Какво те привлече там, защото мен абсолютно нищо, а им отделих доста време да ме успиват.

# 198
ray ,ако сте попаднали в такава ДГ, ...просто съжалявам. Но по принцип заниманията са разпределени сутрин и след обяд! 25 обучителни ситуации няма как да се поберат само сутрин! Не е нормално, не е и нужно!  newsm78

# 199
балони, сигурно е така, но всичко е по-хубаво от държавната градина, в която преди това бяхме дали детето... а и той беше толкова стресиран от онова място, честно казано аз също, че беше изключително важно да е полудневно, а не целодневно обучение... 

така или иначе при него остава още една година, затова държа да си я изкара при деца и учители, които познава, и след това вече мисля да го преместя в училище, предучилищна група... мине ли баткото в предучилищна, финансовият поток ще се пренасочи към малкия и при него вече ще търся по-добър вариант  Peace

# 200
Здравейте,
Enti , каква е месечната такса в тази градина ?

# 201
600 лв. с всичко включено (без транспорт).

# 202
Здравейте,
Аз също бих искала да науча подробности,а също -защо напускате държавната ДГ?Имам подобни колебания и ще ми е от полза да чуя различни мнения! Peace

# 203
Момичета , ние напуснахме Британската. Пиша го, защото още ме питат на лични за нея.
Аз не препоръчвам тази градина на никой.
14 дена след напускането, детенцето ми вече се чувства добре и забрави за стреса.
Сега ми предстои избиране на нова градина за есента.
Адски съм изморена и имам още 100 задачи на главата, но този път не трябва да допускам грешка с избора...
Между другото от Британската лъжели , че съм била цитирам "прекалено претенциозна майка, която искала детето и да яде само пица и други вредни храни "  Laughing
Претенциозна съм да, особено след като плащам такава голяма такса, но вредни храни и пици никога не съм искала за детето.

# 204
  • София
Хайде и аз тук... Поста ще ми е доста обширен, но съм бясна...

Моят опит с Британската детска градина е трагичен...

Ще се опитам много обективно да разкажа какво се случи...

Ходихме няколко пъти със съпруга ми да разгледаме преди да вземем решение... Хареса ни много...
Широки помещения, чисто, малко деца, английска реч... Изглеждаше чак впечатляващо... Запознахме се с директорката и добре, че съм си мнителна попитах може ли да го запиша лятото тестово за 2 седмици, за да съм сигурна, че искам от есента да посещава тази детска градина...

Lo6a mama има информацията от мен за пицата... Тъй като бях чела нейните отзиви в темите и се говореше за проблем с кетъринга аз попитах директорката дали е сменен и защо са имали преди проблеми... Тя ми каза, че не е бил сменян и че майката била много претенциозна и искала пица за детето си... Аз се възмутих и до толкова... Тогава не познавах Lo6a mama и си казах може настина да има такива майки... Все пак не вярвам на всичко в Интернет...
Директорката ми обясни, че има такива родители дето обичат да се заяждат и плюят срещу тях... Приех го за истина... и записах детето за двете седмици...

Платих таксата и храната....

Понеделник всичко изглеждаше нормално... Вторник отивам да си взема детето и откривам, че памперсите в шкафчето са толкова, колкото съм оставила сутринта... Попитах жената, която се води лелка там и тя реагира " Ама той с памперс ли е ?!", смених му памперса аз на пейката в коридора и тръгнахме... в колата детето заспа... След като се събуди си проведохме един разговор... Аз го питах защо не е спинкал в детската градина, а той ми каза, че защото е бил с дънки и чорапки... И не може с дрешките да спи... Аз го питах не са ли му сложили пижама и той каза Не... озадачих се и вдигнах доста кръвно...
Сряда сутринта направих голям скандал... но много леко и внимателно първо попитах кой приготвя децата за спане на обяд... и директорката ми каза, че е лелята, която беше учудена, че ние сме с памперс... след което и казах, че ако тази леля е събличала детето ми за обяд ще знае, че той е с памперс, защото се вижда... и стана ясно, че детето е спало с дънки... После чух как не са могли да го съблекат , не е давал... След скандала ми в сряда си взех детето щастливо на пръв поглед... През ноща започна да се буди и да крещи... " Не ме пипай..." Нещо, което никога не се е случвало... Четвъртък нарочно казах, че имаме работа и си останахме вкъщи... В петък не успя да стане навреме за градината и аз не давах зор, защото не исках да го стресирам... и така се озовахме по никое време към 11 и нещо и заварих следната картинка - 12 деца играят сами на двора... седях 10 мин и нямаше нито една учителка с тях... съвсем сами... не ме питайте как издържах... след това дойде една кака с едно от децата и се оказа, че са ходили вътре до тоалетната, но всички други учителки и лелката са си били тръгнали... И с нашата детска градина беше до тук!

Казах им, че им нямам доверие и че не опира до това дали сина ми ще свикне с градината или не, а до това, че те не си вършат работата и съвсем явно имат проблем с персонала...

Днес ми върнаха парите и ми обясниха, че съм от тези майки, които никога няма да са доволни, защото искам грижи за сина си и имам алтернатива... И аз полудях... И си тръгнах с погнуса... Как може да им даваш толкова много пари, да не получаваш нищо срещу тях и накрая да ти обяснят, че ти си ужасна майка, защото си обичаш детето....

Погнусена съм от всичко в тази детска градина и настина не я препоръчвам на никого! Тези хора лъжат много нагло, оправдават се за всичко... Опитаха се да ми обяснят, че тези случай са инцидентни.. и че нищо не разбирам....

Тази детска градина ако продължи така ще е фалирала преди да си събере групи!

Съжалявам за правописа, но съм уморена, а исках да напиша мнението си за да няма други излъгани като нас...

Лека нощ от мен !   bouquet

# 205
коя е тази британска детска градина?   ooooh! 

# 206
  • София
ужас, къде се намира това жалко подобие на детска градина?

# 207
  • София
ужас, къде се намира това жалко подобие на детска градина?

В Лозенец.

коя е тази британска детска градина?   ooooh! 

Това е така нареченият Евролицей или Британска детска градина.

Последна редакция: вт, 29 юни 2010, 08:47 от Lilian_V

# 208
Lo6a mama, Lilian V, благодаря за информацията! Позволих си да ви цитирам и в темата КЛУБ "РОДИТЕЛИ-ЧАСТНО ОБРАЗОВАНИЕ" http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=401829.450. Благодаря на Лоша мама за линка към тази тема.
Направо настръхнах като ви четох постовете. Пожелавам ви да си намерите наистина хубави ДГ за дечицата. Жалко за "Британската"!

# 209
Ето я така наречената Британска.
http://www.euroliceum.eu/?cid=4
За тях претенции са най нормалните искания на хора плащащи им 700 лв месечно или 3000 евро годишно, като например децата да се хранят за сумата за която се плаща, да има лекар или поне медицинска сестра, да има спорт , да има родителски срещи, да има добро отношение към децата а не лелята да ми крещи на детето и после то да е в стрес ...
 Обясняват на всеки родител отделно, че само той е претенциозен и само той има проблем с градината.

1, благодаря за пожеланията   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт