„Живот с Майкъл Джексън” - леко смутена

• 26 728
  • 600
  •   1
Отговори
# 15
  • София
а с новите истерии - гении, драма и тн., ами нормално
хората сме си такива
Е, хубаво, де, ама чак пък сравнения с Исус?!
Не е в нормата на "хората сме си такива".

# 16
  • София
ей хора, дайте да не се обиждаме, а да коментираме казаното от него във филма.

За странен- странен е, ама явно трудното детство е изиграло голяма роля.
Според мен този човек е останал неразбран до смъртта си.
Просто не бях подготвена за такава гледка- притеснителен, раним, чувствителен на тема детство и т.н. Много звезди са самоуверени и арогантни, явно затова не е издържал много на този свят  newsm78

# 17
Абе той и Джон Ленън навремето беше казал, че Бийтълс са по-известни от Христос. Надявам се нямате лоши чувства и към него.
А относно популярността му - той фигурира в Гинес като най-известен човек на планетата, наградата му е връчена през 2006г /мисля/.
Кой знае, може след 100г МДж да е Моцарт за тогавашните поколения, надали и Моцарт е бил смятан за гений от съвременниците си.

# 18
  • София
нямам причини да имам чуства лоши нито към Ленън ,нито към Джексън

малко ми идват в повече истеричните обожания на последният, ама и това ще мине

а и това - неразбран
айде сега
ако беше просто такъв, ама не и Майкъл, щеше да е тотално отритнат заради странностите си
само на богатите и известните им е позволено да са странни
ако комшията ви се държеше по този начи, щеше да е пълно с теми във форума, където му се подиграваме

# 19
  • София
Медийният образ на един човек рядко съвпада с житейския му такъв.
Това не значи, че отричам чувствителността на Майкъл, просто нямам идея как е възможно хората да се привързват към някого само защото са го гледали на концерти и по телевизията, до степен да го жалеят като близък роднина, да тъжат с дни, да не са на себе си, да го обявят за Бог???!!!

В края на краищата, това, което беше важно, са неговите песни, а те остават.
Майкъл Джексън дори през погледа на идиот е човек, който е претърпял множество пластични операции. Всяка такава се извършва с пълна упойка. Всяка пълна упойка непоправимо уврежда сърцето. В съчетание със стреса, в който живее всяка звезда, с напрежението от предстоящите изяви, както и умората на един човек, който не е първа младост, какво толкова чудно, че умря?
Аз не виждам връзка между смъртта му и това, че бил "раним, чувствителен на тема детство" и т.п.

Стела, Бийтълс може и по-известни от Христос да са били някога, поради факта, че християнството не е единствената религия, а почти всеки идиот е имал радио. Бийтълс минаха и заминаха. Музиката им остана. Но популярността им в момента е на светлинни години от това, което е била преди половин век. Или мислиш, че в момента, ако се пусне тема за смъртта на Джон Ленън тя ще надхвърли 100 страници с ридания?
Същото ще е и с Майкъл. След едно поколение той ще е в архива на спомените. Ще са се появили новите кумири.

Да, Моцарт е бил дете чудо. Бил е смятан за гений. И Е гений. И ще пребъде.

# 20
Много ми е интересно защо е изтрито мнението ми в тази тема от вчера? И защо човек, който си е продал гласа не на един а на няколко човека и в момента умира от страх някой да не го хване, че и тях е прецакал си позволява да коментира и по-зле да се подиграва с паметта на Майкъл? ooooh! ooooh! ooooh!Оставете го да почива в мир - такива като гореописания човек го съсипаха приживе, но и сега злобата им не ги напуска и продължават да го обиждат #Crazy

# 21
  • София
Меморгана, има си "траурна" тема за Майкъл Джексън, в която всички плачат и само хубави неща се говорят за него.
Никой не обижда паметта на Майкъл Джексън.
Обидно е да чета глупости, че бил "вторият гений след Исус".
Дори не е просто обидно.
Направо е безумно.

# 22
Медийният образ на един човек рядко съвпада с житейския му такъв.
Това не значи, че отричам чувствителността на Майкъл, просто нямам идея как е възможно хората да се привързват към някого само защото са го гледали на концерти и по телевизията, до степен да го жалеят като близък роднина, да тъжат с дни, да не са на себе си, да го обявят за Бог???!!!

Ама щом сама намаш идея-защо коментираш? Да имам чувството, че си е отишъл много близък за мен човек. Мислиш ли, че просто ей така се преструвам? Ужасно ми е тежко и болно, разбираш ли? Хора като теб обиждат  и него и нас-хората, на които им пука!Божееееее ooooh!

АМИ НЕ ЧЕТИ ТОГАВА - КОЙ ТЕ КАРА?

# 23
  • София
леле, memorgana, направо ме притесняваш
да кажеш, че за теб Майкъл не е гении се приема за обида вече.....

не схващам защо всяко, несъвпадащо с обожание мнение е непременно оплюване и обида
аз не съм живяла с него, не съм го познавала и не преценявам обсъжданият филм реален ли е или не
останалите май вярвате на каквото ви изнася

# 24
А на мен ми е жал за хора като теб! Какво значи да ми изнася? Имам някаква изгода ли смяташ? Да прекратим този спор-безсмислено е да "защитавам" Джако - той ще свети завинаги над цялата земя - независимо дали на теб ти "изнася" или ти е дразнещо. И да обида е, че го наричате човек с ментални проблеми или както там го бяхте казали. doh

# 25
А бе, хора, какво става в този форум?! Хиляди теми за Майкъл Джексън, трият се мнения, люти полемики, гении разни, че и Христос /?!/... какво става?  ooooh!

Като оставим настрана музиката му или по-точно, музиката Му, Майкъл Джексън си е просто един най-обикновен луд. Както доста други известни и важни за човечеството люде, впрочем. Човек, побъркан от родителите си, от славата си, от феновете си и от безграничните си възможности. Филмът е подтискащ, поне за мен... не обичам неуютни хора, които обитават странен и неуютен свят. Например такъв, в който бебетата са подарък, катерушките са възрастна игра, а маймуните и децата - другарчета за среднощно гледане на анимация.

P.S. Като гледам за какво "светене", "греене" и всечовечно всеопрощение иде реч, страх ме хваща.

# 26
  • София
Да имам чувството, че си е отишъл много близък за мен човек. Мислиш ли, че просто ей така се преструвам? Ужасно ми е тежко и болно, разбираш ли? Хора като теб обиждат  и него и нас-хората, на които им пука!Божееееее ooooh!

Не мисля, че се преструваш.
За мен е известно, че съществуват всякакви разстойства.

Не виждам с какво те обиждам.
С това, че за мен подобно поведение не е нормално?
Ми, нали за теб е. К'во ти пука?

Винаги е тъжно, когато си отиде някой, който ни е давал нещо важно за нас. Но това е усещане за цялостна загуба, а не някаква лична драма.
За какво тъжиш? Че няма да можеш да си говориш с него? Че вече няма да е до теб, да те обича, да споделя желанията, мечтите, мислите ти? Какво е това чувство за загуба на "много близък човек"?
Това, че си слушала Били Джийн до безсъзнание и си следила пресата да видиш снимка на Майкъл Джексън, това ли го прави "близък човек"?
Пак можеш да си слушаш музиката му.
Загубата му е тежка само за хората, които са били с него и са споделяли живота му.
Мисля, че фанатичните фенове са тези, които убиват своите идоли, а не тези, на които не им пука.
Защото заради вас тези хора са преследвани и в кенефите си, за тях се изписват купища глупости, страхуват се да не разочароват вас, вие ги преследвате...Дълбоко в себе си те нито ви обичат, нито ви харесват. Но вас трябва да ви има, за да я има истерията около тях, която ги държи на върха. А там са парите.

Ама, разбира се, Майкъл не е бил такъв. Той ви е обичал всичките и в трудните ви мигове е страдал с вас. Редно е сега да го жалеете.
За мен един поклон за певеца Майкъл Джексън е достатъчен.
Това е.
Нищо повече.

# 27
  • София
Джако - той ще свети завинаги над цялата земя
Ще свети - грънци!

Питай след 10 години съвремените тийнове дали Дажако им свети.
Че и днешните можеш да питаш.

Няма да забравя темата за "Най-големия" - Айтоския музикален идол.
И там имаше пророчества от тоя вид.
Ще кажеш, че не може да се сравни Джексън с Иван. Да, бе, питай феновете му - за тях той беше икона - и като певец, и като човек. А чувствата им бяха досущ като твоите.

# 28
Защо ми е изтрит поста от снощи?????
 #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 29
ПО СЪЩАТА ПРИЧИНА, ПО КОЯТО И МОЯТ

ЗАЩОТО СМЕ ОТ 'ПСИХЧНО БОЛНИТЕ РЕВЛИ', ЗАТОВА newsm61

А за Клонка просто нямам думи. Ти коя си, че ще определяш какви са чувствата ми? За каква се мислиш, че да правиш такива безумни сравнения? OMG ShockedАко обичаш, поне от възпитание (което всъщност ти нямаш) престани да обиждаш и да сравняваш Майкъл с този и онзи. Имай поне малко срам от това, че човекът вече не е сред нас, дори само физически.

Последна редакция: нд, 05 юли 2009, 13:29 от memorgana

Общи условия

Активация на акаунт