И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 912
  • 534
  •   1
Отговори
# 405
Зоритка, честита ти месечинка  Hug  bouquet
Николинчето  Hug
Сновчева, Гюлбенурче, благодаря ви момичета  Hug
НиалкаHug Heart Eyes
Блю лейди Д, като манекенка си  Hug
Мирка, честито ти седмица  Hug
НелсънчеHug
ВенерасHug
ВаяHug, уаууууууу, коя е тази красавица с червената рокличка   bouquet Heart Eyes
Mira 1919, дано скоро ви отмине  Hug, че знам какво е  Confused
Ив Микова, и на вас ви пожелавам същото  Hug Hug
БобиHug супер  bowuu
Весенцето 5,   Heart Eyes

# 406
  • София :(
          Добра ви вечер  Hug
    Виждам тук, че пак са се подели сериозни дискусии, да се включа и аз - edira, прави са момичета, правиш безумни неща и нямаш никакво основание да се сърдиш  Hug
    Всичко останало съм чела през ред, така че поздравявам всички с поводи всякакви   bouquet, нагушквам всички, без изключение  Hug Hug Hug и ви пожелавам красива, режимна нощ и сладки сънища

А бе аз си знам, че ме забелязвате, наблюдавате и обичате, ама много редовно ме прескачате като раздавате гушки, ще започна да плача на глас и със сълзи Joy

# 407
 Искам да пожелая лека нощ на всички момичета. Утре- с 2 кила по-леки !!!!
Мименсита- аз ще те гушна бе  Hug Hug Hug Grinning
Гушкам и всички останали знайни и незнайни и скриточетящи, а поименно: Miss Marple, Elence, Petence-Cvetence, M5, Carmen Q, Мастърче, танте...oхх знам че има още много дето са ме споменавали и тях също и вечно бдящата Вещица- специално !!!
Да ви кажа честно, много ми е драго, че пак пиша тук!
Хайде лека нощ !!

# 408
Мименситкеееееей, ама може ли да не те забележи човек  Hug  Тез' питателни закуски и засукани писанки дет' им се радваме всеки ден пропускат ли се, а?  Hug Hug Hug Hug Hug
lady di, marssi, ispansko_mam4e, welcome много да четете, да пишете и да ходите по форумски срещи - ей тъй се отслава! Ама и без прегрешения  Peace

edira, слушай внимателно, няма да повтарям  hahaha Не само аз, целия форум ще те подкрепи, ако избереш правилния път. Честно казано много ме подразни с този ударен ден  Peace (това никога няма да го подкрепя). По принцип при първа бременност корема по-късно се отпуска (на мен в началото на 5месец, все още не ми вярваха, че съм бременна), много жени нямат проблем с теглото, с храната, с гадене... и не обръщат кой знае какво внимание на състоянието си - ами чувстват се добре  Peace Обаче втория път вече осъзнаваш много неща и искаш най-доброто. След като си решила да се храниш балансирано, прави го Sign Exclamation Ударния и смесения етапи не са балансирано хранене  Stop Та дори етапа за кърмачки е доста строг в сравнение с това, което се препоръчва за бременни - по 4 порции плодове и зеленчуци, пълнозърнести и житни, мляко и млечни и 3 или повече порции нетлъсто месо, пиле, риба, яйца.... виж! Виж и тук колко порции плодове и зеленчуци ще ти препоръчат.
Плод и зеленчук са просто задължителни за бременната, защото от там се доставят най-много витамини (и други полезни в-ва). Пак ще направя сравнение със себе си, но държа да ти кажа, че на мен гинекологът така и не ми позволи да пия допълнително витамини. Не трябва безразборно да се приемат, защото могат да са и вредни. Затова по-добре си ги "яж" в естествен вид. Освен това бременната е склонна към запек, следователно и към хемороиди, а знаеш ли кое действа на перисталтиката Confused: - плод и зеленчук.
И на последно място: Нискокалорийния прием може да доведе до засилено производство на кетони в организма. Много момичета, споделяйки изследванията си, пишеха за това явление по време на отслабването. Те са знак за недостиг на хранителни вещества,а увеличеното производство на кетони може да доведе до умствено изоставане на плода/ детето.
Значи се разбрахме - трета олекотена фаза  Peace  и  никакъв стрес за бременния организъм!
Ето ти една схема:
8ч     закуска /триците са от полза срещу запека/
10ч   втора закуска /плод/
12ч   обед ПЗ
16ч   следобедна закуска /плод с кисело мляко2%/
19-20ч вечеря ПЗ
Пълнозърнестия хляб и сиренцето/кашкавала може да си ги набуташ по закуските (аз защото имам две следобедни в 15ч и в 17ч) и нишестените и галите по два пъти седмично на обед или на вечеря.
Е, ако някога не ти се яде хляб и сирене, не се насилвай, но плодовете и зеленчуците не ги ограничавай умишлено!  Peace

# 409
да ви се похваля свалила съм 4 кг  Party Hug

# 410
Виждам,че пак сте раздвоили езици...............ха стига де,навсякъде няма да огреете.........който както иска да си отслабва,да си прави 10,20,30 ударни.Колкото повече се популяризира режима,толкова повече галфони ще има в темата.Нищо лично и конкретно към никого.Последно преди да спра да пиша една ревеше за некви 2-3 кила.Къде е тя сега питам????Ама си потрошихте пръстите да й обяснявате.Не се хабете напразно.То бива добронамереност към новодошлите,ама чак пък  и да четем вместо тях ,ади мола ви се. smile3529.

Мименсита и Нарциса,моля да споделите как го правите това,краката и дупетата да отслабват,а гръдната обиколка да стои същата????

Водих си записки,днес сте уникални в бързописането!

Михи69,всеки път чета за некви разходки в гората,дан би да вършиш нещо там....я........?

Ниала,нещо съм изтървала,Люси говори за 1-ви август.Ако се прибираш,а аз съм отървала този момент,моля да ми кажеш,държа да те видя,ако е друго,пиши на ЛС,дан съ притеснявам
Щък,честита трета,трудно е ,после де ,не в началото.В началото вс е ОК,защото имаш навика от втора,но организма свиква с хубавото и все си го иска.......

И друго да Ви питам:Де ме видяхте как изглеждам,като скорошни снимки немам????
Днес се видях с Кали08.Благодаря ти миличка за подкрепата и опората,която ми даде,и как го каза това за панталона и балкона,направо срам ме хвана Embarassed Embarassed Embarassed
Говорихме си за Николинчето,как се е побрала в единия си предишен крачол.

ТОВА КАЗВАМ,ДА ГО ПРАТИМ НА ЛЮБИМАТА БАЙКОВА,та да й запушим голямата уста.....
М5,засрамих се с това готвене,напоследък ме мързи и нищо не правя.........
Мирка,не си мисли,че съм те забравила,
Мастър,Флучия,Блулейди,Пинки85,Черна ЗмийоHug Hug Hug
Гюлбенур,Айнур,Люси,Музичка,Светлат,Нелсън,Петенце-Цветенце,Гардения,Коте,Мандаринке,Сноучева,ъъъъъъъъъъъъъъще ви изпусна бре Ора,толкоз много вече Ви познавам,че не стига място и памет #Crazy

За срещата през АВГУСТ,ще се консултирам по Скайп с близколокализираните дюканки и ще пусна нишан.Който желае да заповяда.

Вещи,тоя с трите инструмента добре ще ми дойде,поне винаги ще има един работен,другите,ако са в почивка Grinning,ако са инструменти де,а не чували..........кесий,кайсий и т.н.

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 06:37 от zorita

# 411
  • София :(
          Добро утро  Hug

zorita, не се шегувай, мила, гръдната ми е намаляла с 21 см  Embarassed, "очите" ми са провиснали като на кокер ушите... изобщо не е за разправяне тя...  добре, че както казва Цоци, има кофраж и арматура, щото иначе ...
     gachoni, ЧРД! Пожелавам ти по много от всичко хубаво, за което си помислиш днес  Hug

Много  Hug Hug Hug за всички, желая ви слънчев, усмихнат и режимен ден  Hug

# 412
добро утро...така да ми се спиииии Simple Smile. Зорита, аз пък само за ядене и готвене мисля!  Joy
Вече официално заковах на 61  Hug Hug Hug Hug Hug Hug
сега отивам да сменя линийката!
тия  палачинки от сместа за тортат са вълшебни  Peace
хубав и отслабващ ден!
пак няма да мога да си сложа рокличката...като гледам навън.... Thinking

# 413
Добро утро милички
Цитат

Михи69,всеки път чета за некви разходки в гората,дан би да вършиш нещо там....я........?            
zorita Тръгвам на разходка в   гората. Скъпа само се разхождаме, а това ми предизвикма душевна наслада . Hug Hug Hug Hug
До после обичам ви всички

# 414
Добро утро,
Мименсита  smile3504,значи арматурата е супер тогава,щот не си личи.....
 cook М5,,кеф,а?
Отивам да поработя и евентуално да се срещна с  Мис Марпъл,ако е рекъл Господ.
 dancing

# 415
  • София
Добро утро! Hug
Мименсита, мерси  Hug
Утрото за мен е добро, защото преборих едни 600 грама. От 23-ти юни не съм си мърдала линийката! Но, ако някой ми каже, че сваля 600 гр. за по-дълго време от мен, няма да му повярвам! Мисля, че съм рекордьорка! bowuu Само да не си помислите, че са последните 600 гр., които ме делят до целта.... не.... имам още 14 кг!  Mr. Green С това темпо, ще се пенсионирам във форума! Sunglasses
Михи Hug разбирам те... и аз сутрин като вървя пеша, много се кефя, дори по улиците, но в гората е много прекрасно!
zorita  Hug
tanchetyy18 Браво, супер!   bouquet
На бебето му е абсолютно безразлично дали майка му ще е хипопотам, слон или скумрия. То има нужда от здрава майка, която не го лишава от нищо.
У, че хубаво казано... Браво, Вещи! Подкрепям! Hug
lady di  Hug аз си мисля, че със сигурност ще можеш да слезеш и под килограмите, които се явяват по калкулатора, още повече, че сега си почти на тях. Това е едно здравословно тегло, но често на тези килограми не изглаждаме както ни се иска, а гоним 4-5 отдолу. Или поне моите впечатления са такива.  Sunglasses
Много хубав ден на всички, отивам да дочета писанията ви....
 Hug

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 07:32 от Snow4eva

# 416
Добро утрооооо  Laughing
И първо на първо, вижте ми линийката  newsm68 И не само това, ами видях 109.900  newsm44 Аз какво ви казах, ааааааа?  smile3534 И сега вече, последната десятка килограми, преди да стана с двуцифрено тегло, дръжте се, щото ще ви помета  smile3508 А на вас, момичета, безкрайно много благодаря за подкрепата, невероятни сте!  newsm51
Сега поред, първо, специално да нагушкам Мименситка, ти, грижовно и топличко създание  Hug Hug Hug
Да питам Elence какво стана със зъбчето и Айнур поуспокои ли се обстановката? И дечица болнички имаше тук, дано са по-добре?  Hug Hug
zorita, чакам с нетърпение да звъннеш, дано ти стигне времето  Hug
Охо, имали сме си рожденничка, Gachoni, здрава и щастлива бъди!

А, исках да ви се похваля каква закуска си направих, не знам дали има точно такава рецепта, но някакви подобни гледах и действах по интуиция. Настъргах малка тиквичка, задуших в малко вода с подсладител и канела. Разбих три яйца на пандишпан с още толкова подсладител, добавих 6 лъжици трици, после и тиквичките. Стана си направо все едно ябълков сладкиш, много е мммммммммммммм, особено пък с чаша мляко  thumbsup
И на edira искам да кажа, хубаво, че снощи си се поуспокоила и сменила тона, но според мен май продължаваш да упорстваш на своето си. Е, ние няма как да те спрем, остава да се молим всичко да е нормално при теб въпреки глупостите. Видях ти и аз менюто, не е толкова зле, особено пък сравнено с предишното ти, но има още какво да се желае, вече ти казахме. Но не е само това, по-скоро начинът ти на разсъждение ме кара да се боя, че после може и други рисковани неща да измислиш. Изглежда си човек на крайностите, поне на тия в храненето, но сега трябва да обуздаеш тази своя черта. Сигурно се досещаш, че за пушенето те попитах, защото исках да ти намекна, че се каниш да направиш нещо също толкова безотговорно и вредно. Ако видиш бременна с цигара в уста, сигурно ще се подразниш, е и ние така се подразнихме от твоята ударна фаза. Виждаш ли, аз съм губила дете, което се роди с малформации, а дъщерята, която имам сега, я чаках 8 години и доста преживях, за да е жива и здрава  Heart Eyes, така че знам със сигурност, че да имаш живо и здраво детенце не е нещо, което ти се полага по дифолт, а е дар и късмет, който трябва да ценим.
Elence, и моята котка не ще да се прибира, сигурно някой ергенин я вика навън, снощи с триста зора я натиках и я оставих да мяучи сърдито, добре, че са две постройките, та тя остана в лятната кухня и не я чувахме. Резултатът от предишните й разходки още е у дома. Впрочем някой от региона ако иска коте, да ми пише на лични, невероятно сладки са, здравички и палави  Heart Eyes
Охо, Snow4eva, ето една хубава новина. Впрочем форумът си е приятно място, що пък човек да не се пенсионира тук  Wink Но все пак, да се надяваме, че няма да ти се наложи да чакаш толкова дълго тези 14 кила. Абе я, таман са тръгнали надолу, да взема да ги позасиля аз  ritnik
Сега - нагушкване: pink85, nartsisa, PePena, Gardenia, mimensita, Филюдка, Petenci-Cvetenci, Elence, lipstick, dj100, sanny3, mmmShushy80, tonnny_bg, HotChili и всички останали, които съм пропуснала, но това не значи, че по-малко ви обичам  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 08:04 от miss Marple

# 417
Добро утро  Hug,
Днес имам РД  Party и искам да ви почерпя виртуално  Crazy.Ставам на 23г.Благодаря ви mimensita и miss Marple за милите и прекрасни пожелания  Hugи за прекрасния букет  Hug,а сега една малка почерпка от мен  Hug

При мен една и съща свалила съм само 500гр. и още малко кантарев не ме ли заобича минавам в 3 фаза,и така се харесвам /е искам до 55 да стигна/,но като се сетя че можеше и на 74 да съм си още ако не бях почнала режима такаче и така съм добре.Иска се според мен вече малко тренировки за да се постегна малко и тези няколко кг мисля че само така ще ги смъкна Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 08:36 от gachoni

# 418
Gachoni,да си жива и здрава Hug Hug.Весело изкарване на празника  bouquet и НАЗДРАВЕ с водица  Laughing

Едера,знаеш ли..ти си от щастливките на които не им се буквално"плющи".Аз бях от тях и затова на 2 пъти по 30 кила ooooh!.Вторият път обаче килата още в 6 месец бяха на линия ooooh!..и след това започнах да се ограничавам и ПЛУВАМ.Та бих те посъветвала да включиш водна гимнастика.Сега знам ,че хормоните ти играят ,хващаш се за всяка дума...(поне аз бях така..тук във форума особено ставах змия доста често Joy hahaha...хормони бре...не моеш ги овладя)....ама споко Hug.Никой не ти мисли лошото Naughty,сигурна съм.Ох да можех аз сега да си измуам една диня Joy...ама така е,като се тъпках като прасе по време на бременността,сега ще си мълча Tired.Въпреки че вече не съм в редиците на дебеланките. NaughtyТа в този ред на мисли да се похваля,кантарев днес показа 58,7 .....700 гр до калкулатор и 1,7 кг до моята цел(засега,че след 2-3 седмици летим за БГ-то,и там няма  да се лиша от бг-пъпешче и диничка Crossing Arms Crossing Arms,та ще си влазя пак в трета Mr. Green)

# 419
  • Варна
добро утро!
Gachoni, честит рожден ден!да си жива и здрава и много щастлива! smile3525

Зоритка, така се смях с твоя пост, липсваше ми!стига си изчезвала вече!

Марпълче, любов моя, браво на тебе!много те гушвам и целувам и те подритвам малко да сваляш с още по шеметна бързина! Hug ritnik
нареждайте се мноооого гушки Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

утре излизат вече резултатите кой къде е приет да учи!за пореден път - стискайте палцииии!

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 08:58 от Petenci-cvetenci

Общи условия

Активация на акаунт