И на слънце, и на сянка все съм си Дюканка - 198

• 25 903
  • 534
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте мили мои .
Гачони  newsm51 newsm59 newsm67 много здраве и късмет ти желая,да нацелуваш Теди Hug
Мисс Марпъл честит минус, явно ритниците действат Mr. Green казвай като имаш нужда и да помагаме,линийката върви с добра скорост..пу пу Heart Eyes Hug
Петенце стискам палци да бъде прието детенцето
Днес имам месечинка-5 месеца в компанията на най-прекрасните хора .

Честити месечинки на Дж100,Нарциса,Епсон,Jenusha  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
За всички по много   love001  love001  love001 и  Hug Hug Hug

# 436
  • Варна
Шушинкооо, обичам те! Hug Hug Hug
ДЖ 100, честита ти месечинка миличка и успешна трета!радвам се, че те познавам! Hug Hug Hug
Пинк, и на теб миличко честита месечинка! Hug Hug Hugобаче аз явно съм изтървала - какво стана с изпита ти?благодаря за пожеланието, дай Боже да го приемат където иска!

а знаете ли кое е най-смешното - че съм медийна звезда!!! Joy в 24 часа на първа страница на морското приложение изтипосана!имаше статия за безумното чакане пред училището, в което цяла Варна и региона подавах документи!та съм там де, измъчена и паткясала! rotfImbo

# 437
  • GYM
Добро утро и от мен!
Гачони,  newsm59 здраве, късмет и любов!
pink85,  Дж100,Нарциса,Епсон,Jenusha , честити месечинки  bouquet
Мис Марпъл, специалнно за теб smile3525 продължавай в същия дух!
От мен много Hug за всички, прекрасен протеинов четвъртък ви пожелавам  bouquet

# 438
  • София
Гачони   bouquet Честит празник! Много здраве, любов и щастие!  newsm59
Вая, Боби, Блулейди Hug Hug Hug Видях снимките и съвсем изкуфях, че не съм го отразила! Прекрасни сте! Браво!   bouquet  bouquet  bouquet  
dj100  Hug честита половин годинка! Hug
pink85  Hug честита месечинка!
Miss Marple  Hug браво за резултата! И мерси за шутчето! Hug Връщам ти го! Hug
Petenci-cvetenci  Hug след малко ще издиря вестника   bouquet Стискам палци на детето! Peace
Михи,  Hug да не се учудиш, ако се тропнем някой ден със Сноучето   animal037  - кандидати за гората!  Hug
но пък за сметка на това съм на 8 л вода. Предвид че и без да съм на диета съм имала такива дни...не мисля че ще уморя себе си или бебето.  Hug
Shocked 8 литра... не съм доктор, или воден специалист, но не смятам че е нормално количество. Чувала съм, че над 5 е натоварващо за бъбреците. Консултирай се със специалисти, ако ти се пие такова количество...   bouquet

# 439
Видях една загоряла мацка,малииииииии  Whistling

Четох, имам мнение по въпроса,още в началото като запонаха разните въпроси ми стана ясна работата,даже писах ама после трих!И сега имам мнение,но то определено съвпада с останалите.

И много се смях на това hahaha
На бебето му е абсолютно безразлично дали майка му ще е хипопотам, слон или скумрия. То има нужда от здрава майка, която не го лишава от нищо.
Joy

# 440
Я виж ти, месечинки  Laughing pink85, nartsisa, epson, Jenusha, dj100, честито ви, милички!  newsm51
Petenci-Cvetenci, стискам палци и аз за детенцето, съпреживявам с всички майки на кандидатстващи деца, че догодина и нас това ни чака. С ей това човече: http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=13139252 Ми тъй де, да се изфукам и аз  Mr. Green

# 441
А добър ден и от мен !!! Hug
Днес кантара отново не мръдна !!! И то след вчерашната тренировка на която от мен се изля рекордно количество дъжд...майтапче  Joy..пот естествено !!! Бях толкова мокра, че докато правих псевдолицеви опори дланите ми се хлъзнаха и за малко да си разбия носа... И след всички мъки, усилия, ритници , коремни преси и прочие изтезания телесни...кантара изверг рече и отсече " Не си мръднала и грам !!! " Гледах го дълго и злобно..нямаше смисъл да се местя от крак на крак защото той е електронен и неумолим.. И не знам какво да кажа вече. Освен да помоля да ме наритате ( както аз го ритнах гада сутринта...лекичко го ритнах щот е стъклен , ама поне да усети възмущението ми !!! ) . Мен може и силно да ме ритате, аз съм една здрава скала, само внимавайте да не си строшите някой крак !  Joy Joy

Боби, ама ти си супер бее !!  Hug  Черна и слаба !! И аз искаам !!!! newsm45

Едира, абе за какво са ти режими  , бе мила !! Бременей си на воля. Яж от всичко без да се тъпчеш ! Роди си здраво бебче, кърми го дълго и после отслабвай ! Дюкан ще е тук, ние
( поне аз ) ще сме тук и ще те подкрепяме !  Peace

Мис Марпъл, ритвам те нежно и чакам същото от тебИ , може и по-грубо !!  thumbsup
Щерката е голяма хубавица !!  Heart Eyes

Гачони, честит рожден ден !! Всичко най- най- най- хубаво !!!! newsm51

pink85,  Дж100,Нарциса,Епсон,Jenusha честити ви месечинки , мацки !!  Hug

Петенце  Hug и аз съм в очакване за сина !!! Оффф да свършват тези терзания вече !! fingerscrossed

Мастърче , как си миличка ????  Hug Hug

Сноуче , как върви при теб 1/1 ?

Прегръщам ви всички !!!!  Hug Hug Hug

Лек , спорен и усмихнат ден !!

# 442
# 443
  • Варна
Марпълче, миличко, да ти е живо и здраво това прекрасно дете!пу пу пу !хубавица!пък догодина живот и здраве, ние ще стискаме палци и ще съпреживяваме с теб! Hug а как ти завиждам, че живеете в къща, на спокойствие и въздух....и тиа мъънинки котенцааааа....
[b]Сноуче, Снейкче[/b], благодаря!ще се хвалим заедно!дано да се хвалим де! Simple Smile

Тали, благодаря мило!хахахах, ама верно оглупяваме!такива глупости говоря последно време!пък съм една завеянаааа, летяяяя....от какво ли?! Joy

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 11:04 от Petenci-cvetenci

# 444
  • София
Здравейте, мацки  Hug

Мис Марпъл, страхотна красавица е щерката, да ти е жива и здрава   bouquet.Съжалявам за първото ти бебе, как се преживяват такива наща-не знам /дано никога не науча  Praynig/.Поздрави и на теб за килограмите, както взе засилка, скоро да си при двуцифрените  Hug

Petenci-cvetenci, късмет на детенцето, ще видиш как всичко ще се нареди  Laughing.
Покрай тия изпити и страсти се поотложи моето ходене до Пловдив, че приятелката ми има син колкото вашите.Между другото тя започна диетката ни и е очарована, каза, че отслабва точно там, където най-има нужда  Laughing.А нейна колежка, като разбрала, казала "ей, верно отслабват тия на Дюкан, ама пък много оглупяват"  Mr. Green

Едира, леко бременеене   bouquet.Много хубава булка си  Laughing

Танятаис, браво за новите-стари форми, наблюдавам те специално  Hug.

Гачони, честит рожден ден-много здраве, късмет и любов  newsm51

Мастерче, много телеграфно днес, защо така  newsm78

Вещи, може да не му пука на бебето как изглежда майка му, ама на мен ми се иска моето да ме смята за най-хубава и добра  Rolling Eyes

Честити месечинки на Нарциса, Епсон, Дженуша, Дж и пинк85    bouquet

Хот чили, радвам се,че пак пишеш  Heart Eyes.А и с тоя горещ аватар не може да те забрави човек  Laughing

Боби 1973, изглеждаш супер, ама много си загоряла, беее  Laughing.Ех, ако можех да покажа и аз една такава снимка от морето другия месец  Rolling Eyes

Лек ден на всички и много усмивки  Hug

Оооо, BlackSnake, до утре сутринта ще си минус 2 кг, само гледай  Hug

# 445
BlackSnake , от кога практикуваш тези тренировки и колко време не сваляш ? Напълно е възможно да задържаш от тях , остави ги за 3 та фаза !  Hug

Пинк 85,Нарциса,Епсон,Jenusha честити ви месечинки , красавици , продължавайт смело напред!  Hug  Heart Eyes

Боби изглеждаш чудено   bouquet

Марпълче , чудесно девойче си има  Heart Eyes

Петинко и аз те либяяяя    kiss  
 Котараче , къде се покри я дай бърз отчет kiss  

Последна редакция: чт, 09 юли 2009, 11:13 от mmmshushy80

# 446
  • София
Сноуче , как върви при теб 1/1 ?
Ами как... както можеше да се очаква... 600 грама смъкнати за 17 дни! Горе-долу... + - 1 ден, че не ми се смята съвсем точно.
Аз затова и казвам, че с това темпо докато се пенсионирам ще съм все тук. Поне ще съм една слаба и стройна бабиерка  Laughing
Дано ти помогне! ritnik ritnik ritnik  Hug
Мастерче, какво ти е? Да не си болно... ? Hug

# 447
BlackSnake , от кога практикуваш тези тренировки и колко време не сваляш ? Напълно е възможно да задържаш от тях , остави ги за 3 та фаза !  Hug

Абсурд, миличка! Аз тренирам от две години...вече е част от живота ми..  Peace

# 448
Добро утро  Hug
Мис Марпълче, Hug благодаря ти мила, по-добре сме за сега, но нали знаеш, то все има за какво да се притесняваш. Това да е, да не е по-сериозно пък  Hug Аааа, и бързо да слизаш при двуцифрените  Hug Щерка ти е просто прекрасна красива манекенка  Hug
Гачони, мила, честит рожден ден  Hug  bouquet
Пожелавам ти мнооооооооооооого щастие и късмет  Hug
Шуши, Михи69, Гюлбенур, Весенце5, Ниалка, Гарденийка, Венерасче, Блю лейди, Нелсънче, Сновчева, Вая, Бляк снейк, Мастерче, Коте,  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes
Дж 100, честита месечинка  Hug
Пинк 85, честита ти месечинка и на теб  Hug
Охооо, имало и още - Нарциса, Епсон, Jenusha честито и на вас  Hug

# 449

Абсурд, миличка! Аз тренирам от две години...вече е част от живота ми..  Peace
 Браво , радам се на волята ти !  bouquet  Аз съм една  ooooh! , но за съжалние не зависи само от мен .... не мога да смогна да се организирам просто тази работа ме довършва и в къщи ме чака и все не стигам до там !

Айнурче , дано при теб всичко вече е само хубаво  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт