София - кв. Надежда, Толстой, Триъгълника, Свобода (6)

• 66 740
  • 750
  •   1
Отговори
# 285
здравейте Софийски мами,извинявам се 4е влизам в темата ви,но имам въпрос4е.видях 4е темата е за определени квартали,но немога да намеря тема за кв Подуяне,и по то4но интересува ме къде там има клонове на Експресбанк.4и4о Гугъл нищо не ми казва,та ако може да ми помогнете или поне да ме насо4ите към тема с информация
предварително благодаря   bouquet  bouquet  bouquet

# 286
  • София
http://www.sgeb.bg/bg/BRANCHES

ето клоновете, виж кой ти е най-удобен  Peace

# 287
  • София
Ето една тема "София-Х.Димитър,Ст.Караджа,Суха река и Левски Г и Жгмъц Simple Smile"

addicted™ е написала за клоновете.

Цитат
София
ул. Янко Сакъзов 88
София 1504
тел: 02/ 942 09 30 02/ 942 09 31
факс: 02/ 942 09 35

# 288
Здравейте мили момичета Hug
Имам въпрос към вас -моя близка иска да закупи жилище в Надежда ,няма представа коя част е-ориентирът и е ,,много близо до Билла''.Не съм чела цялата тема, реших ,че вие може да ми помогнете и затова се обръщам към вас.
Интересува я какъв удобен транспорт има за централната част на града, тъй като не е разполага с кола. Иначе е без деца, няма нужда от училища и градини.
Жилището много и харесва, но я притеснява това ,че работата и е извън София и пътува  до нея влак от централна гара, дали ще има удобен транспорт до там. До няколко дни трябва да реши дали е съгласна-разчитам на вас за информация.
Приятен ден на всички!

# 289
  • София
Жилището много и харесва, но я притеснява това ,че работата и е извън София и пътува  до нея влак от централна гара, дали ще има удобен транспорт до там. До няколко дни трябва да реши дали е съгласна-разчитам на вас за информация.
Приятен ден на всички!
Информация за района
транспорт и учебни заведения (ясли, градини, училища)

За регистрация в Информационна система за обслужване на детските градини на Столична община (ИСОДГ) посетете сайта https://kg.sofia.bg/

Под всеки микрорайон на Надежда пише автобис, трамваи. В края на файла има и маршрутните линии.

# 290
Благодаря, проблемът е ,че тя не знае блока към кой район е.

Иначе и показах информацията.
 Да попитам и при вас- 35 000Е за гарсониера в района не е ли множко.

# 291
  • София
Ами отворете някой сайт за недвижими имоти и направете проверка. Виждала съм обяви и за по-скъпи панелки.

# 292
  • София
Здравейте мили момичета Hug
Имам въпрос към вас -моя близка иска да закупи жилище в Надежда ,няма представа коя част е-ориентирът и е ,,много близо до Билла''.Не съм чела цялата тема, реших ,че вие може да ми помогнете и затова се обръщам към вас.
Интересува я какъв удобен транспорт има за централната част на града, тъй като не е разполага с кола. Иначе е без деца, няма нужда от училища и градини.
Приятен ден на всички!

Около Била или близо до Била минава автобус до гарата, скоро и трамвай, има маршрутки, след 4 години и метро Simple Smile Около Била е хубаво място, стига да не гледа диркетно към улицата (или поне аз не харесвам такива жилищя). За цената не мога да коментирам, най-добре да отвори наистина един сайт за имоти и да се ориентира. На мен всичко ми изглежда скъпо Simple SmileSimple SmileSimple SmileSimple Smile А и ценатас е определя от много фактори - етаж, сторителство, квадратура и т.н.

# 293
  • София
Цитат
Известие за планирано спиране

Уважаеми клиенти,

В изпълнение на инвестиционната програма на „Софийска вода” се налага временно да бъде прекъснато водоподаването по някои улици в район „Надежда”.
Във връзка с изграждане на уличен канал и реконструкция на водопровод на 16 ноември 2009 г. от 09.00 до 21.00 часа няма да има вода в кв. „Триъгълника” от ул. Мрамор до ул. Иван Мърквичка и от ул. Захари Стоянов до ул. Майор Димитър Думбалаков.
Ако работите продължат повече от 12 часа, ще бъде осигурена водоноска на кръстовището на ул. „Иван Мърквичка” и ул. „Майор Димитър Думбалаков”.

Реконструкцията е част от инвестиционната програма на „Софийска вода” и е на обща стойност 1 200 000 лева. Проектът предвижда 330 метра съществуващи водопровод, положен през 1934 г  и 1936 г, да бъде подменен с нови тръби полиетилен висока плътност с по-голям диаметър. Ще бъдат изградени и 580 метра сградни канализационни отклонения. Новите тръби от стъклоплст с диаметър 300, 400, 600, 800 и 900 мм ще осигурят отводняване на имотите, което значително ще подобри санитарно хигиенните условия на жителите и ще сведе риска от наводнения до минимална степен.

„Софийска вода” се извинява за причинените временни неудобства.
Инвестиционните проекти ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа и ще ограничат евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването. Засегнатите от спирането на водата могат да се обръщат за повече информация към Телефонния център на “Софийска вода” на телефон 0700 1 21 21.

# 294
Ха-ха. Twisted Evil

Благодаря, АнМари, поне ще знам да чакам водоноската Laughing

# 295
Здравейте случайно открих че има тема за Надежда Аз искам да запиша дъщерята на танци четах че в 74СОУ имало Някой води ли си детето там ? Може ли да ме ориентирате има ли в квартала и други школи за танци Моля препоръчайте ми  добро място МЕРСИ предварително:hug:

# 296
ехоооо няма ли никой моля Ви отговорете ми   Naughty

# 297
  • софия
ехоооо няма ли никой моля Ви отговорете ми   Naughty
[/quot
Провери в" Центъра за работа с деца" в Надежда 2.Там има каквото се сетиш.Таксата на месец е 20лв.

# 298
Може ли да помоля за тел. на д-р Борисова или на д-р Беремлийска,ако искате пишете ми ги на лични.Голямо Благодаря!

# 299
  • софия
Може ли някой да ми каже рейс 108 спира ли на пазара в Люлин?

Общи условия

Активация на акаунт