Кухни - 25та тема

• 45 078
  • 303
  •   1
Отговори
# 105
ДесиХ2, много хубава кухня! Каква е настилката точно пред нея в червения цвят?
Благодаря.Настилката е от технически камък нарязан на плочи с голямина 1м.х1м.

# 106
  • Малка къщичка - близо до морето!
     И аз си мислих, че днес ще мога да се похваля с нова кухня и снимки, но в събота при слагането на плота за осветлението , се оказа,  че цялата ми кухня, вместо от "ПДЧ -супер гланц" е направена само от "гланц", което между другото обяснява, защо няма огледален ефект, а се вижда само смътен силует на образите. Грешката била на фирмата с плоскостите-било станало объркване. Ако знаете що нерви изхабихме!Сега, уж утре ще сменят поне виждащите се части, та те да бъдат "Супер гланц"! Като сме готови ще снимам!!!
Незнам дали е голяма разликата в цената(ще питам),но след като искате да е гланц,защо не ги накарате да ви сложат направо лакирано Пдч, така и така ще сменят вратичките и  е по-хубаво.

Ами аз точно това се опитах да обясня на служителите във фирмата. Предложих им , вместо да правят чисто нова кухня/ 7плоскости/ , да се съглася да сменят само вратичките с такива от лакиран МДФ и дори да си доплатя  разликата от 500лв/само за вратичките, нищо че цялата кухня по тяхна вина е направена от други плоскости/, но отговора им беше-не може! Можем да сменим това, което сме объркали, но документално няма как да го напрамим от друг материал! Направо полудях!!!

# 107
     И аз си мислих, че днес ще мога да се похваля с нова кухня и снимки, но в събота при слагането на плота за осветлението , се оказа,  че цялата ми кухня, вместо от "ПДЧ -супер гланц" е направена само от "гланц", което между другото обяснява, защо няма огледален ефект, а се вижда само смътен силует на образите. Грешката била на фирмата с плоскостите-било станало объркване. Ако знаете що нерви изхабихме!Сега, уж утре ще сменят поне виждащите се части, та те да бъдат "Супер гланц"! Като сме готови ще снимам!!!
Незнам дали е голяма разликата в цената(ще питам),но след като искате да е гланц,защо не ги накарате да ви сложат направо лакирано Пдч, така и така ще сменят вратичките и  е по-хубаво.

Ами аз точно това се опитах да обясня на служителите във фирмата. Предложих им , вместо да правят чисто нова кухня/ 7плоскости/ , да се съглася да сменят само вратичките с такива от лакиран МДФ и дори да си доплатя  разликата от 500лв/само за вратичките, нищо че цялата кухня по тяхна вина е направена от други плоскости/, но отговора им беше-не може! Можем да сменим това, което сме объркали, но документално няма как да го напрамим от друг материал! Направо полудях!!!
Е това е супер глупост от тяхна страна.Ако можеш да говориш с някой от управителите на фирмата или собственик мисля,че ще съгласи.
Печелят много повече от лака ,отколкото само от плоскости.

# 108

Е това е супер глупост от тяхна страна.
Ако мине номера... Crazy

# 109
Ама то не е за номер.
Те самите ще спечелят много повече ако лакират вратичките,отколкото да направят нови само от пдч.
Лака е по-скъп.

# 110
И аз да се включа в темата, купихме си двустаен и искам от балкона да направя кухня .Той е с размери 1,50 см. на 3,40 .Моля ви някой ако има някакви идеи или снимки за толкова малка кухня да ги сподели.

Благодаря!!!!!

# 111
За малка кухня няма какво да му мислиш много.Слагаш задължителните неща за една кухня и всичко свършва.

# 112
...не е достатъчно малка, за да е проблем ! newsm12

# 113
Размера не е зле,ама нали знаеш задължително - план,включващ височина на парапета,разположение на прозореца на кухнята,балконската врата и ей такива джаджи. WinkИначе до бутане на идеи-тук има доста,които могат да "бутнат" в добрия смисъл на думата.

# 114
  • у дома
първо ще се запиша в темичката с проекта за нашата кухня ЦЪК и ЦЪК  Party

като цяло всичко е по мои идея и желание. уредите си ги имаме, нови са и няма да ги сменяме. цветовете ще са жълто (пастел) - за горните шкафове, оранжево (пастел) за долните и шкафа в трапезарията. плот и гръб - "римска мозайка".

още не сме решили цвета на пода, но със сигурност ще е ламинат. кухнята е приблизително 5 квадрата (2.20 на 2.50) и е свързана с трапезария 7 квадрата с ниша, точно колкото за хладилника.   Mr. Green

може би ще имам въпроси за разни допълнителни неща, като модели и магазини, но първо ще попрочета темата и разгледам новите кухни, а пък се надявам до края на август и аз да се похваля с чисто новата ни кухня   Peace 

# 115
Привет .Бих те посъветвала да преместиш механизма за бутилки до фурната - от чисто практична гледна точка . Другото което ми направи впечатление е разликите в размерите на шкафовете .То не е и възможно да са всички еднакви и да съвпадат линиите съвем но все пак може да го преработиш малко . Така както е сега ако си го съгласувала вече с майстора или фирмата която ще го изработва добре ,но ако не си може да се окаже че имаш доста нестандартни шкафове а от там и цената да ти скочи доста . При мен се получи така горе долу и попреработих проекта .А и честно казано се получи по красиво . Поне на проект .Все още чакам да ми я монтират към края на месеца .Иначе цветовете са много свежи Simple Smile Едни приятели си бяха сложили за гръб гранитогрес от този с големите размери който имитира метал - ако намеря снимка ще ти пусна линк .

# 116
  • у дома
eva7el, механизма за бутилки е там, защото в шкафа до печката ще е газовата бутилка (печката ни е с два газови и два електрически котлона). просто забравих да кажа, че пунктира е в повече точно в този шкаф  Peace а и проекта вече е съгласуван, това ще е  Simple Smile  предварително благодаря за линка, ще ми е интересно да видя как изглеждат комбинациите  Peace 

# 117
  • Пловдив
 Peace запис

# 118
Blueeye@, виждам, че долните ти шкафове и чекмеджета са по 40см. и един 30см - няма ли да са много тесни? Според мен е по-добре да са по-малко, но да са по-широки. Аз имам две чекмеджета по 35 см и нищо не се събира в тях, освен много дребни неща.

# 119
  • Някъде на път....
Blueeye@, виждам, че долните ти шкафове и чекмеджета са по 40см. и един 30см - няма ли да са много тесни? Според мен е по-добре да са по-малко, но да са по-широки. Аз имам две чекмеджета по 35 см и нищо не се събира в тях, освен много дребни неща.
Можеш само чинии да си слагаш в тях май.....  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт