Кухни - 25та тема

• 45 100
  • 303
  •   1
Отговори
# 135
Виж такива на ФАБЕР. Аз съм много доволна. А чистенето е ужасно лесно.

# 136
  • у дома
marish, газовите котлони са от вътрешната страна, а самата печка има капак, който стои отворен, т.е. котлоните ще са далече от гърба. иначе за газовата бутилка си права. при родителите ми, бащата я е изнесъл на балкона, но при нас на този етап няма как да стане   Thinking  но имаме алтернатива, някой ден съвсем да я махнем бутилката, защото сме газифицирани и може да вържем и печката към котлето  Peace

за шкафовете, мисля че този под мивката ще ми е достатъчен като висок шкаф (вътре със сигурност няма да има кошче за боклук), единствено мелница за отпадъци. почти съм се навила да вземем, но още го обмислям  Mr. Green

за абсорбатора - права си, удряме си главите често в самия ръб  Laughing  ooooh! но понеже ни е сравнително нов, засега ще останем с него, по-натам може да го сменим и да си направим допълнителен шкаф над него, колкото повече - толкова повече  Laughing

Danili, за шкафа за бутилки, съгласувано е с майстора. няма да е от готовите механизми, а едни други, които те си ги правят и са по-стабилни - уж. ще покажа, когато е готово какво точно имам предвид  Peace

ДесиХ2 , едни приятели са с такъв абсорбатор, изцяло под шкафа, когато е прибран ( когато готвиш издрпваш напред, когато приключиш с работата, го връщаш обратно и си е прибран).  faber е, но те имали две търговски марки, та техния eurolux. доволни са, цената е около 200лв, http://www.leksgroup.com/   Peace
Благодаря за идеите и съветите  Hug

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 17:25 от blueeye®

# 137
marish, газовите котлони са от вътрешната страна, а самата печка има капак, който стои отворен, т.е. котлоните ще са далече от гърба. иначе за газовата бутилка си права. при родителите ми, бащата я е изнесъл на балкона, но при нас на този етап няма как да стане   Thinking  но имаме алтернатива, някой ден съвсем да я махнем бутилката, защото сме газифицирани и може да вържем и печката към котлето  Peace

за шкафовете, мисля че този под мивката ще ми е достатъчен като висок шкаф (вътре със сигурност няма да има кошче за боклук), единствено мелница за отпадъци. почти съм се навила да вземем, но още го обмислям  Mr. Green

за абсорбатора - права си, удряме си главите често в самия ръб  Laughing  ooooh! но понеже ни е сравнително нов, засега ще останем с него, по-натам може да го сменим и да си направим допълнителен шкаф над него, колкото повече - толкова повече  Laughing

Danili, за шкафа за бутилки, съгласувано е с майстора. няма да е от готовите механизми, а едни други, които те си ги правят и са по-стабилни - уж. ще покажа, когато е готово какво точно имам предвид  Peace

ДесиХ2 , едни приятели са с такъв абсорбатор, изцяло под шкафа, когато е прибран ( когато готвиш издрпваш напред, когато приключиш с работата, го връщаш обратно и си е прибран).  faber е, но те имали две търговски марки, та техния eurolux. доволни са, цената е около 200лв, http://www.leksgroup.com/   Peace
Благодаря за идеите и съветите  Hug

Здрасти, само да ти кажа, че и аз имам такава печка и на мен са ми така котлоните и парата така полепва назад, защото излиза през задната част на печката  и освен това пръска ( аз не пържа и при все това пак има много пръски), да не говорим, че гърба от горещината се скапва за 2-3 години и не може да се чисти както едни плочки. Аз също бях на твоето мнение, но от фирмата за кухня ми казаха: Госпожо, ако настоявате да ви сложим гръб при тези газови котлони, няма да ви направи кухня!!! Сега се радвам, че ги послушах.

# 138
Sly Red Fox, и аз съм фен на кухнята ти Simple Smile Много добре е паснала с всичко, което виждам Simple Smile Незнам дали са те питали, но как успяхте да вмъкнете пералнята под плота? По-малка от стандартните ли е? Или пък плота ви е по поръчка? А поставката за подправки удобна ли е?

И момичета, да ви питам нещо...как избирате смесителя за кухнята? Нашата мивка е на FAT, мивката със сапунерка, няма отцедник. Не мога да преценя какъв смесител ще е подходящ за нея. А и по принцип какъв смедител ще е най-удобен...

Последна редакция: ср, 15 юли 2009, 19:46 от Джиджа

# 139
 ДесиХ2 и нашия аспиратор е eurolux и съм много доволна.
Джиджа докъде стигнахте с ремонта, а за смесител моя е на eurolux ето този
http://www.leksgroup.com/l_bg/?s=5&i=14&c=23&pid=345
И от него  съм много доволна, и постоянно си използвам подвижния душ.

Последна редакция: чт, 16 юли 2009, 00:43 от Irenn

# 140
Ремонта си върви  Laughing Сега (ама буквално в този момент дори  Mr. Green ) се довършва банята и се фугира тоалетната. Кухнята отдавна е монтирана, но има още неща по нея и затова не я показвам. Смесителя ти е много хубав. Гледах ги аз тези с подвижния душ, но мисля, че нямам нужда от това нещо.  Thinking На мен по скоро ми е интересно как преценихте, че няма да пръска извън мивката, че ще ви е удобно да го пускате от кранчето (както и как да е разположено то), колко да е висока и т.н. Аз все си мисля, че смесителите са доста ниски и на мен лично не са ми удобни...но пък ако се прекалено високи ми се струва, че ще пръскат... newsm78 В този апартамент сме все със смесители за стена и хич не мога да се ориентирам какъв ще ми е удобен.

# 141
  • Wonderland
Sly Red Fox, и аз съм фен на кухнята ти Simple Smile Много добре е паснала с всичко, което виждам Simple Smile Незнам дали са те питали, но как успяхте да вмъкнете пералнята под плота? По-малка от стандартните ли е? Или пък плота ви е по поръчка? А поставката за подправки удобна ли е?

Джиджа радвам се,че ти харесва.Пералнята е по-малка от стандартните,широка е 54 или 55 см.Поставка за подправки е супер удобна,защото докато си готвиш с едно протягане на ръка си взимаш подправката която ти трябва,няма да ровиш по чекмеджета .
Момичета предстои ми да си купя кутия за хляб,ако имате снимки на по-нестандартни може да видим.

# 142
  • Толбухин
http://www.pavletutka.snimka.bg/album.php?album_id=247887&pid=13565315
Вече използвана  Mr. Green.Има уреди са сменяне,но това ще се случи във времето.На първо четене са масата и столовите,които ще сменя в най-скоро време.

# 143
Аз искам изцяло вграден,не телескопичен.Гледах Фабер,но са им слаби.Търся нещо много мощно,ама да не се вижда.Simple Smile

# 144
Виж също моделите на ТЕКА.

# 145
baumatic   can75.2ss
има го само в новият каталог ! Simple Smile

# 146
  • у дома
marish, относно парата излизаща от фурната - досега не съм имала проблеми с полепване  Thinking дано и да нямам, обещавам да докладвам  Mr. Green  Hug

pavletutka, кухнята ти много ми допада, страхотна е  Peace и като цветове - едни от любимите ми комбинации  Peace

И аз да се включа в темата, купихме си двустаен и искам от балкона да направя кухня .Той е с размери 1,50 см. на 3,40 .Моля ви някой ако има някакви идеи или снимки за толкова малка кухня да ги сподели.Благодаря!!!!!

ще се опитам да се снабдя със снимки и ще ти покажа  Peace ще попитам и точните размери какви са , че аз съм била само на гости newsm78  Laughing

iscreta, Sly Red Fox, страхотни кухни, успях да ги разгледам най-сетне  Peace   Hug

# 147

Момичета предстои ми да си купя кутия за хляб,ако имате снимки на по-нестандартни може да видим.

Много популярни нещо станаха ето тези:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B000MUP2QK/ref=dp_imag … 681&s=kitchen

# 148
  • Абсурдистан

Много популярни нещо станаха ето тези:

http://www.amazon.co.uk/gp/product/images/B000MUP2QK/ref=dp_imag … 681&s=kitchen

Ейййй,
тази е много хубава.
Има ли ги някъде в БГ?

# 149
Кутията е много оригинална и хубава  Peace
Никъде не съм виждала такава.

Общи условия

Активация на акаунт