Кухни - 25та тема

• 45 089
  • 303
  •   1
Отговори
# 195
  • Малка къщичка - близо до морето!
  Най-накрая и аз да се похваля с моята кухня!

# 196
мама на Ваньо и Ники .
би ли казала от какъв материал е кухнята ви

# 197
мама на Ваньо и Ники .
би ли казала от какъв материал е кухнята ви

от черно ПДЧ-"супер гланц", макар че я исках от лакиран МДФ, но няколко страници по-рано в темата обясних как се получи това разминаване. Честно казано сега не съжалявам, защото е точно това, което исках! На живо е още по-внушителна и лъскава! Много съм доволна! Съжалявам, че нямам снимки на вътрешното разпределение, защото от ИКЕЯ-Букурещ си накупих доста аксесоари -помощници и мъжът ми ги монтира, така че всичко си има определеното място!

# 198
Да ти е честита!Изглежда много стилна.

П.С Май преди малко коментирах и спалнята ти  LaughingИмаш чудесен вкус.

# 199
  • Варна
Мерси за отговорите, момичета! Шкафа за бутилки и аз снощи реших да го местя до фурната. А прозорците всъщност са вляво от кухнята, след арката, т.е. хладилникът е най-далеч от тях Peace Това е панелен хол, в който местим вода... Нооо днес възникнаха много големи проблеми със съседите, а се оказва, че май няма  начин такова местене на вода да се узакони официално и да издържи на жалба в общината и просто не знам какво ще правим. С идеята за това преустройство купихме жилището  изобщо  Cry че и да го продадем не става - ипотекирано за 100 години...

А кухнята на мамата на Ваньо и Ники е много стилна! Честито  bouquet

# 200
Мама на Ваньо и Ники кухнятя ти е перфектна.Моите поздравления   bouquet  bouquet  bouquet

# 201
  • Морска приказка
Мама на Ваньо и Ники  много добре се получила, макар на мен да ми идва малко тъмничка. Да те питам, понеже и аз може да се размина с мдф-фа, този ПДЧ се води фолиран нали и интересува ме личат ли си отпечатъци от пръсти по вратичките.

# 202
azuro , много ти благодаря, почти ме отказа от макасара
Момичета, моля помагайте - не мога да си кача проекта в снимка.бг за да ви го покажа. В jpg формат е, смених размера и пак не става...не знам защо така  Praynig
Качи ги Тук, размера е до 2.5МБ
Сиренце, благодаря ти, но не става  Cry
Не знам на каква програма е правен проекта, но като че ли е от това.

Еее, не,  явно аз съм индианец някакъв, защото и другите снимки не ми се показват в този сайт  Sick

ПП Извинявам се за спама

# 203
  • Countryside
Мама на Ваньо и Ники кухнятя ти е перфектна.
Подкрепям, супер е станало, много стилно. Само да попитам столовете и масата плексиглас ли са? Откъде и какви парички?

# 204
Мама на Ваньо и Ники  много добре се получила, макар на мен да ми идва малко тъмничка. Да те питам, понеже и аз може да се размина с мдф-фа, този ПДЧ се води фолиран нали и интересува ме личат ли си отпечатъци от пръсти по вратичките.

Да остават пръсти, но не прекалено, както си мислех преди първоначалното почистване. Доста лесно се поддържа с препарат за почистване на монитори, а и за мое успокоение не се драска лесно/в предвид, че след като я монтираха, стоя 10 дни в буквално - строителна площадка/само бетон не сме бъркали върху нея/. И да, ПДЧ-то беше със защитно фолио, ако това имаш предвид под фолирано.

# 205
Мама на Ваньо и Ники кухнятя ти е перфектна.
Подкрепям, супер е станало, много стилно. Само да попитам столовете и масата плексиглас ли са? Откъде и какви парички?

Нямам престава масата дали е от плексиглас, но е доста лека и стращно гранцирана /не се драска/, за да е от ПДЧ или от МДФ. Купихме а от ИКЕЯ-Букурещ и струва някъде към 600лв. Между другото размерите и са 240/100, но от самата си форма изглежда не толкова голяма. Колкото до столовете, те мисля, че са от някакъв супер-гланциран плексиглас, защото са сравнително леки. Тях ги купихме от Мебел дизайн-Бургас. Казаха, че са страшно издържливи и са италиански, правени за обществени заведения, което гарантирало издържливостта им. Много са удобни. Цената им беше 180лв., но в понеделник попаднахме на някаква промоция и ги купихме за по 104лв, а като се махне и ДДС-то ще ни се вържат за по 80лв. Наистина съм много доволна от комплекта, който се получи!

# 206
  • Countryside
Ммм, 104лв много ми харесва като цена, и аз попадам все на италиански плексиглас от 160-180лв за стол и някак си ми се свидят  Blush Намерих и едни турски за 150лв. Самият материал бил скъп и обработката била сложна, затова стрували толкова, не ги е срам. Ще потърся за София, че ако ги взема от Бургас пак толкова ще ми излязат  Laughing

# 207
  • София
Мили мамита, моля ви кажете ми откъде в София мога да си закупя аксесоар за поставяне на домакинска хартия, алуминиево и опаковъчно фолио? Ето такъв като на снимката http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237934 . Не искам да е пластмасов, а да е точно като този. Отдавна си търся и никъде не си намирам.
Благодаря ви предварително  Hug

# 208
  • Морска приказка
http://www.emir.bg/index.php?cat_id=6 виж тук

# 209
  • Countryside
Мили мамита, моля ви кажете ми откъде в София мога да си закупя аксесоар за поставяне на домакинска хартия, алуминиево и опаковъчно фолио? Ето такъв като на снимката http://www.snimka.bg/album.php?album_id=237934 . Не искам да е пластмасов, а да е точно като този. Отдавна си търся и никъде не си намирам.

Не е същата, но мисля че е много стилна. 

Общи условия

Активация на акаунт