Кухни - 25та тема

• 45 078
  • 303
  •   1
Отговори
# 210
Ооооо, Сиренце, жестока си!!!! Няма да те ям, ама ми иде да те разцелувам  bouquet

# 211
  • Countryside
Аха, и аз съм й хвърлила око, ама още не съм стигнала до нея  Crazy Сега асимилирам 300лв за дизайнерска закачалка  Mr. Green

# 212
Аз си я поръчах вече  Flutter
Каква пък е тая закачалка?!?!?!? Малко по-евтина е от матрака ни  Joy Joy Joy

# 213
  • Countryside
В другата тема я дъфкахме, ето линкче : http://www.miniforms.com/
в accessories, казва се skyline

# 214
  • Морска приказка
Абе мацки какви са тия красоти дето ги показвате,   Laughing кога ли ще дойде момента и аз да се поглезя с аранжировката на дома с такива изпълнения  Confused

# 215
Ще дойде, ще дойде, мила Flutter
И аз така вече една година чакам, а ето, че остава още само седмица и се нанасяме  Hug Hug Hug

# 216
  • Варна
Някой може ли да ми препоръча някоя фирма за кухни, от която е доволен (във Варна)? Аз днес ходих до мебели Диктатор и ми казаха, че утре ще ми изготвят проект. Някакви отзиви за тях?

# 217
  • София
Ммм, 104лв много ми харесва като цена, и аз попадам все на италиански плексиглас от 160-180лв за стол и някак си ми се свидят  Blush Намерих и едни турски за 150лв. Самият материал бил скъп и обработката била сложна, затова стрували толкова, не ги е срам. Ще потърся за София, че ако ги взема от Бургас пак толкова ще ми излязат  Laughing

От Метро си купих столове, поликарбонат. Не са същите, но стилово са от тази категория. Цената им варира, може да им хвърляш по едно оче, за да ги хванеш на прИмоция. Simple Smile Сега са в скъпия си период. Sad

# 218
Мама на Ваньо и Ники  кухнята е станала идеална  bouquet

# 219
  • Countryside
Ммм, 104лв много ми харесва като цена, и аз попадам все на италиански плексиглас от 160-180лв за стол и някак си ми се свидят  Blush Намерих и едни турски за 150лв. Самият материал бил скъп и обработката била сложна, затова стрували толкова, не ги е срам. Ще потърся за София, че ако ги взема от Бургас пак толкова ще ми излязат  Laughing

От Метро си купих столове, поликарбонат. Не са същите, но стилово са от тази категория. Цената им варира, може да им хвърляш по едно оче, за да ги хванеш на прИмоция. Simple Smile Сега са в скъпия си период. Sad
Мда, мернах ги тия в Метро, ама не бяха на прИмоция, всеки месец ги дебна  Confused А как ти се струват на теб, качествени ли са? Стават ли за ежедневна употреба, мисля за трапезна маса да ги ползвам.

# 220
  • София
Ами аз ги сложих в кухнята, удобни са, да. Замених едни бели кожени. По-удобни са от тях. Мъжът ми сяда върху тях, 95кг., още не е паднал. Simple Smile
Някъде май ги купувах и тия с подлакътниците бяха около 160 лв., а другите - около 130-140. След това им качиха цените гадовете.

# 221
  • Малка къщичка - близо до морето!
  Момичета ако Ви харесват нашите столове, чукнете в гугйла и съм сигурна, че Мебел -дизайн има шоу-рум и в София, а може би и във всички по-големи градове! Там има уникални Италиански столове, а може би за 4 дни и промоцията още да си я има !Моите са купени в понеделник.

# 222
  • Countryside
Това ли е? Имат магазини само в Пловдив.

# 223
  • София
Данили, благодаря! Златна си  bouquet

Сиренце, това е страхотна поставка, но е само за хартия, а аз искам и за фолио Simple Smile
Днес ще ми монтират и последните витринки в кухнята и ще снимам за да ви покажа какво съм сътворила Simple Smile

# 224
  • Малка къщичка - близо до морето!
   Фирмата не е Дизайн мебел, а Дизайн груп. Извинявам се за грешката. Имат страница с продуктите в интернет , а магазинът им в София е на бул."Черни връх" № 69. Дано да съм била в помощ! Предполагам, че столовете и там струват толкова, защото промоцията не е възможно да не продължи, поне до края на седмицата.

Общи условия

Активация на акаунт