Кухни - 25та тема

• 45 050
  • 303
  •   1
Отговори
# 285
  • Балчик
Мухата Цецка, много ми хареса кухнята ти, браво. А каква е мивката ти?

Аз нямам нова кухня, но смених цвета на стените и така повече ми харесва (само остана хладилник да купим и още едни горни шкафове над и до микровълновата искам). Ето за тези, които искат да видят:
преди-  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=114554
сега-  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=405566

# 286
Bobeto  много е хубава кухнята ти, аз също много се чудих , гледах , и накрая си поръчах моята кухня също във  венге, плота е мляко с какао, в неделя или понеделник ще я поставят, надявам се да не съм сгрешила с избора си , но като гледам твоята се успокоявам  Laughing
 Ще покажа снимки

# 287
Момичета, благодаря за милите думи Hug
Джема, мивката не е нищо особено - пловдивска на Fat/имат и сайт/Много по-добре ти се отваря стаята с новата боя! Hug
Да, наистина идеята беше кухнята да не  е само красива мебел, а и да е практична, функционална, защото ние си готвим и сме все там, та за това държах да имам много шкафчета. Апартамента е двустаен, всъщност кухнята беше в друга стая отделно, но тъй като искаме и детска направихме хола да е общо помещение с кухня, като го обединихме с терасата. За това и направих и тип затворен квадрат кухнята с бар-плот, защото не ми се ще да си поканим гости и да имам чинии, купички и храна по плотовете и да се виждат. Така е по- чисто - поне на пръв поглед Mr. GreenНикой не знае какво има зад плота и вътре из шкафовете и чекмеджетата. Единствено за сега виждам недостатък в тъмния под, защото всичко личи - дори трохички.
Bobeto, кухнята ти е много сполучлива - много ми хареса!
sunflower79 , а за какви щори става дума?

Последна редакция: чт, 30 юли 2009, 19:42 от Мухата Цецка

# 288
  • Русе
Джемма , много уютна е станала кухнята  Hug Аз имах изтеглена снимка от твоята кухня на мивката и бутона на мелницата,за да покажа на моя майстор как да ми инсталира бутона   bouquet
Мухата Цецка , много интересно решение за кухнята  Hug....имах същата идея за моята ,но така и не я осъществих,защото хола ми е преходен  Tired

# 289

sunflower79 , а за какви щори става дума?
Мухата Цецка, за руло щори става въпрос. Но както казва и Бобето и с римски ще е красиво....но  доста по-скъпо  Sick

# 290
  • Варна
Здравейте, момичета! Дълго се чудих в коя тема да пусна снимките от моя нов дом, който не е напълн готов, но аз много му се радвам и искам да го покажа. Тъй като по-голяма част от снимките са на кухнята реших да пиша в тази тема. Очаквам коментари - каквито и да са те. Хубав ден Ви пожелавам.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=406130&view=1

# 291
  • Mostly in my mind
Здравейте, момичета! Дълго се чудих в коя тема да пусна снимките от моя нов дом, който не е напълн готов, но аз много му се радвам и искам да го покажа. Тъй като по-голяма част от снимките са на кухнята реших да пиша в тази тема. Очаквам коментари - каквито и да са те. Хубав ден Ви пожелавам.

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=406130&view=1

Домът вие е чудесен - направен е с вкус. Само някак си флоралния мотив над кухнята не ми се връзва, но това е лично мнение все пак. Simple Smile

# 292
  • Варна
Simple Smile Като го залепихме кухнята, я нямаше и стоеше добре , но след това нещо като че ли и на мен не ми хареса как стои там и затова сега сме пред дилема дали да не го махнем. Явно и на теб това ти се е набило на око. Радвам се за коментара ти и още малко ще помислим и може би наистина ще го махнем.

# 293
sisi___, поздравления  bouquet Напълни ми душицата в този дълъг петъчен следобед.

# 294
  • Варна
Eva_Beva благодаря ти много Simple Smile Ако имаш забележки ще се радвам да ги споделиш, а когато всичко е  готово ще пусна отново снимки.

# 295
  • Под Сините камъни
sisi___ браво много ми хареса домът ви

# 296
 sisi___чудесен дом,само радост и хармония да имате в него!  bouquetСтрахотно ми хареса-стилно,с малки цветни акценти да не е скучно.Ти сама ли си го измисли?Ако да-поздравления.И аз имах същата забележка като другите за цветния мотив над кухнята,макар че не е толкова дразнещо.

# 297
  • Варна
elica676 Благодаря ти много. На теб и на останалте също. Правехме го по изцяло мои идеи, а изпълнението е на приятеля ми - кухнята, мебелите, вратите. Всичко останало едно по-едно нещата сме си ги избирали двамата. Много исках кухнята да е малко по разчупена и различна и поне според мен се получи доста добре.

# 298
Интересно и стилно.браво!Много ми хареса.Всеки си има вкус и мисля,че твоят е добър.Аз бих коригирала някои дребни неща,но това е твоят дом и твоят стил и мисля,че трябва да се гордееш с него.

# 299
  • Русе
sisi___ , различно и ефектно!Браво!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт