Кухни - 25та тема

• 45 114
  • 303
  •   1
Отговори
# 150
  • Морска приказка
Момичета, аз да попитам кой вариант /цветово / най-ви допада. С приятеля ми сме на различно мнение и неможем да стигнем до решение за горните вратички. Да уточня, че вратате / на кухнята/  е цвят венге, а на тавана от двете страни имаме  второ ниво с цвета на вратичките от  3-ти вариант.

# 151
  • Countryside
Някой знае ли откъде мога да поръчам/закупя стъкло за шкафче на кухня? Пукнахме едното, и май няма да намеря същото и ще се сменят всичките  ooooh!

# 152
Някой знае ли откъде мога да поръчам/закупя стъкло за шкафче на кухня? Пукнахме едното, и май няма да намеря същото и ще се сменят всичките  ooooh!
И аз имам този проблем и ме пратиха в Кристиан-Нейко:

http://kristian-neiko.com/bg/?go=about

Danili,аз съ за вариант 1.

# 153
  • Countryside
Ох, хич не ги обичам аз тях  Sick Няма ли по Бирколажа и т.н., където продават кухни  Rolling Eyes

# 154
Ох, хич не ги обичам аз тях  Sick Няма ли по Бирколажа и т.н., където продават кухни  Rolling Eyes
Ами едва ли,предполагам вратичката не е обикновено стъкло.Сестра ми си счупиха вратата на дуп-кабината при монтажа ,коато на всичко отгоре бе синя и овална.В Кристиян-Нейко им направиха същата/със същите дупки и чупки/ за някаква смешна цена.Аз все отлагам да занеса моята вратичка,която се пукна и нямам оптзиви.

# 155
  • Абсурдистан
Момичета, аз да попитам кой вариант /цветово / най-ви допада. С приятеля ми сме на различно мнение и неможем да стигнем до решение за горните вратички. Да уточня, че вратате / на кухнята/  е цвят венге, а на тавана от двете страни имаме  второ ниво с цвета на вратичките от  3-ти вариант.

Първият ми харесва най-много.
Но щом имаш други шкафчета с цветовете на третия, значи остава третият.

# 156
  • Countryside

Tретия, но сменете цвета на стените

# 157
  • Русе
Момичета, аз да попитам кой вариант /цветово / най-ви допада. С приятеля ми сме на различно мнение и неможем да стигнем до решение за горните вратички. Да уточня, че вратате / на кухнята/  е цвят венге, а на тавана от двете страни имаме  второ ниво с цвета на вратичките от  3-ти вариант.

Третият, но аз съм пристрастна към оранжевото, но ако има и такъв цвят в кухнята още повече. Стига пък да не решите скоро да го смените. Мисля, че е добре да си смениш посоката на отваряне на вратата на най-левия шкаф, за да ти е по-удобно.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 14:11 от mmmda

# 158
  • Морска приказка
цвета на стената  вече е късно да се сменя, пък и не е същия точно като на проекта   Wink
http://www.album.bg/dardaron/images/15123899/67216/
И да си кажа и аз съм фен на оранжевото, но  май само аз го харесвам  Laughing
И да допълня пред пералнята, ще има вратичка. Проекта не съм го доизкусурила, а само за цвета  исках да видя как ще се върже

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 14:07 от Danili

# 159
  • у дома
Danili, третия вариант, ще се върже най-добре с второто ниво.  Peace иначе може би първата комбинация бих избрала, НО който от вариантите и да изберете мнението ми се покрива с това на Сиренце -  цвета на стените, никак не подхожда newsm78

и аз съм болен фен на оранжевото  Mr. Green

пп определено оранжевия вариант, след като видях снимките  Peace

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 14:09 от blueeye®

# 160
Аз харесвам първият вариант ,обаче цвета не стените е кофти ,а и не съм привърженичка на това да се вижда  пералнята ,колкото и хубава да е .

# 161
цвета на стената  вече е късно да се сменя, пък и не е същия точно като на проекта   Wink
http://www.album.bg/dardaron/images/15123899/67216/
И да си кажа и аз съм фен на оранжевото, но  май само аз го харесвам  Laughing
И да допълня пред пералнята, ще има вратичка. Проекта не съм го доизкусурила, а само за цвета  исках да видя как ще се върже

Сега като видях реалния цвят на стените, мога да посъветвам за вариант 1, защото е по-неутрален. Третия ще е удачен, само ако оранжевото на вратичките е същото като това на тавана. В противен случай ще има 4 цвята - стените, тавана, венгето и вратичките - прекалено много... поне според мен.  Peace

# 162
  • Countryside
Стените са прасковено или ванилия? Оранжевият елемент на тавана с луничките ще се връзва на оранжеви шкафове.

# 163
  • близо до Кресненското дефиле
Стените са прасковено или ванилия? Оранжевият елемент на тавана с луничките ще се връзва на оранжеви шкафове.
Точно така Peace
Вариант 3

# 164
  • Морска приказка
Цвета май нее излезнал съвсем реално по-скоро стои като бананово и леко клони към охра. Много добре се връзва с цвета на вратата и прозореца. Идеят ми беше горните шкафчета да са с цвета на второто ниво, а другия вариант с цвета на плочките , които са слонова кост, но немога да преценя кой  вариант ще е по удачен,защото колкото и да ми харесва оранжевото си мисля, че след време ще почне да ме дразни. И да уточня , че горните вртаички ще са МДФ лак, което предполага ,че с гланц ще изглеждат малко натрапващо.....Вие как мислите...
Ей такова оранжево
 ПП:принципно цвета могът да ми го напраят почти какъвто искам има доста голям избор.

Последна редакция: пт, 17 юли 2009, 14:31 от Danili

Общи условия

Активация на акаунт