Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 559
  • 750
  •   1
Отговори
# 555
  • Пловдив
Извинявай,но 2кг.за 1седмица не са никак скромни.Ти колко искаш да свалиш за седмица?

# 556
Едно е дали си свалил сланини, друго е мускули...С лида само ми отслабна мускулната маса.

# 557
  • Пловдив
Е,това е друг въпрос.

# 558
  • В сънния Люлин, прибулен...
Едно е дали си свалил сланини, друго е мускули...С лида само ми отслабна мускулната маса.

Последна редакция: нд, 14 фев 2010, 21:48 от ЗлаВещица

# 559
Това с мускулната маса е интересно. По моя кантар съм качила две кила. При диетоложката принципно не сверявам теглото/ защото при нея съм облечена/, а само съотношението между вода, мазнини, мускулна маса. Всичко било в норма. Ще кача после фишчето от кантара.По 30-40 минути въртя велоергометъра сега, когато е лошо времето. Иначе ходя по един час пеша бърз.Нали като се увеличава мускулната маса се задържа и повече вода?
Как ще съм в норма, като дрехите ми теснеят. 55 килограма звучат добре, но съм с дребен кокал.
Едното кило го качих докато пиех повторно хербафаст./за да не  кажете, че не съм по темата/   Embarassed

Последна редакция: сб, 13 фев 2010, 21:03 от ASSAMARIS

# 560
Здравейте,

Може ли да ми кажете сайт или място, от което може да се купи истинската Лида (в София). Моя приятелка преди си е купувала от някакъв сайт, но него май вече го няма и се чуди от къде може да си купи newsm78

Благодаря предварително!  bouquet

# 561
  • Пловдив
Оставих информацията - всеки да я прочете и да прецени дали капсулите го устройват, дали ще си поеме риска(ако според него има такъв) за отслабване с тях или ще прецени, че не иска да ги използва.

Изтрих обидитее, назидателните думи и обидите.

И се надявам темата да си продължи както преди - мирно,тихо и кротко за обмяна на опит и информация.

# 562
Браво на ЗлаВещица!
И аз искам да продължи темата като преди. Но забелязвам спад в интензивността на писане. Не знам защо.
Все пак, ако някой отслабващ с тези хапчета все още чете тук, може ли да ми каже кога започна да усеща ефект върху себе си?

# 563
  • Пловдив
Оставих информацията - всеки да я прочете и да прецени дали капсулите го устройват, дали ще си поеме риска(ако според него има такъв) за отслабване с тях или ще прецени, че не иска да ги използва.

Изтрих обидитее, назидателните думи и обидите.

И се надявам темата да си продължи както преди - мирно,тихо и кротко за обмяна на опит и информация.
Време беше,мерси!

# 564
  • Пловдив
Извинявам се много, наложи ми се да пътувам и се намесих малко късно   bouquet

Приятелката ми пи хапчетата месец май - почти една доза, купих и ги от момиче от тук. Отслабна 6 кг и до сега си ги пази. Но не е пила повече. Каза че няма странични ефекти, само апетита и намалял и не и се ядяло сладко. Не си взе повече, защото видя, че се пише, че са все ментета и им няма голямо доверие.

# 565
Има нещо гнило в тези китайски капсули /независимо кои са/. При повторно пиене не действат. Или отначало слагат нещо за по-як ефект, или организмът привиква. В момента пия пак хербафаст. Няма ефект, но няма и страничните действия, каквито имаше преди.

Аз не мисля така, Аssamaris. повторно ги пия и имам ефект. А теб те познавам още от първата тема, а чак сега разбрах, че от теб са иззели Лидата която проверяваха /т.е.ти си аптекар/.
Две години, не ти ли омръзна да пишеш в тая тема и не само в нея, относно Лидата и тем подобни субтраминови продукти?
Ясно е, че има субтрамин в тях в по-големи количества. И всеки ги пие на собствен риск.

# 566
Има нещо гнило в тези китайски капсули /независимо кои са/. При повторно пиене не действат. Или отначало слагат нещо за по-як ефект, или организмът привиква. В момента пия пак хербафаст. Няма ефект, но няма и страничните действия, каквито имаше преди.

Аз не мисля така, Аssamaris. повторно ги пия и имам ефект. А теб те познавам още от първата тема, а чак сега разбрах, че от теб са иззели Лидата която проверяваха /т.е.ти си аптекар/.
Две години, не ти ли омръзна да пишеш в тая тема и не само в нея, относно Лидата и тем подобни субтраминови продукти?
Ясно е, че има субтрамин в тях в по-големи количества. И всеки ги пие на собствен риск.
izina сподели дали имаш странични ефекти и отслабването ти забелязва ли се от околните?

# 567

Скъпа ми съфорумничке,  би ли ми показала поста, с който се опитвам да ви въздействам по някакъв начин?Или поста, с който предизвиках твоя гняв?
А за хербафаста вероятно пиеш този, чийто срок изтича през април.
Същото се отнася и за лидата. Затова преди няколко поста те попитах за срока на твоята.
      Пила съм  и лида, и янг шенг. Какъв е проблемът да споделя какво ми се е случило? Освен това съм контактувала с вносителите на въпросните препарати и сигурно знам малко повече за тях. Например втората партида  от...... беше поръчана без сибутрамин, защото нямало как да мине през митницата като редовен внос.

Не ми е омръзнало да пиша, защото това е професията ми. Пиша за неща ,които знам и разбирам. Затова не вземам отношение  по другите теми. Всестранно развитите останаха в социализма.Освен това аз стартирах тази тема.

Да, фармацевт съм .Трябва ли да се срамувам от това? Споделям тук информация, която би била полезна за всички, сигурно защото за това съм учила, сигурно защото съм работила фитохимия в научен институт и знам доста за лекарствените растения, сигурно защото съм работила в производството на лекарства и съм правила техните анализи.
     И в момента това ми е работата. Не мога да предлагам на хората хранителни добавки, само защото ги рекламират в някой жълт вестник. Въртя телефони, издирвам вносители и производители, контактувам и с диетолози. /препаратите за отслабване и тези са разхлабване са ми слабост/, ровя из нета....

Последна редакция: вт, 16 фев 2010, 18:44 от ASSAMARIS

# 568
  • Пловдив
Извинявам се много, наложи ми се да пътувам и се намесих малко късно   bouquet

Приятелката ми пи хапчетата месец май - почти една доза, купих и ги от момиче от тук. Отслабна 6 кг и до сега си ги пази. Но не е пила повече. Каза че няма странични ефекти, само апетита и намалял и не и се ядяло сладко. Не си взе повече, защото видя, че се пише, че са все ментета и им няма голямо доверие.
Би ли дала някакви координати,защото и аз искам да си поръчам,а веднъж вече изгърмях.Търсих в аптеките и Хербафаст,но ги няма никъде.

# 569
Нямам намерение да се конфронтирам с никого , но българинът не е свикнал да получава безплатни професионални съвети и вероятно затова те се приемат като натрапване. /сравнение с адвокатите няма да правя/.

Успех в отслабването!

Последна редакция: пн, 15 фев 2010, 22:27 от ASSAMARIS

Общи условия

Активация на акаунт