Китайски капсули - 4 /за отслабване и още нещо /

• 97 473
  • 750
  •   1
Отговори
# 690
maca-keraca ме постресна с това, че йо-йо-то си е факт. Още един минус.

Опс! Лидата я пих до преди НГ празници и, взех, че отказах цигарите... точно преди коледните трапези. Заместих всяка една цигара с едно хранене. Пушех по 50 цигари дневно.
Така че, ефекта Йо-йо май не е от лидата. Simple Smile

За косопада, *Jeny* и andrea_doll  - явно е индивидуално. А и ползвам доказани марки козметика за коса. Такъв проблем не съм имала. А втората доставка явно беше различна по състав от първата ЛиДа, действаше ми по съвсем различен начин. Не ми се навлиза в подробности. Щом съм се отказала от Лидата, нещо не ме е кефело.

Жижи , ще си правим компания и, естествено, споделяй за Меизитанга.  При мен я няма жаждата, както при ЛиДа-та. Цял ден съм на мляко с мед (това си ми е любимо "ядене" напоследък). Но, за разлика от друг ден, като се прибрах от работа, дори не помислих за тая мебел, наречена хладилник. Направо съм щастлива - яла съм като нормален човек днес - в малко количество и приличен брой пъти (в см.- не 4 обяда, 3 закуски  и 8 междухранения Simple Smile )
Не пия витамините Бе 2 и 12 (или нещо подобно, дето го пише).
Нямам и апетит (това вече е НОВИНА).
Въобще,  мъркам от мейзитанг-резултата до момента.

Сега ще се огледам, дали пък не съм почнала да оплешивявам.  Mr. Green Нищо, че е ЛиДа-ефект. За всеки случай - проверка - че то май взе мнооо хубаво да е.
Айде, чао, че взех нещо да се заплесвам и словоблудствам.

# 691
Планктон: Добре дошла и успех! Очакваме да пишеш резултати Simple Smile

maca-keraca, doby80: Ако започнете да се храните, както преди, задължително ще има йо-йо ефект. Според мен трябва да се възползвате от това, че ви е притъпен апетита и да си промените коренно хранителните навици. Аз примерно се старая да започна да вечерям рано и да намаля обема на храната като цяло.
Подкрепям мнението на Жижи за постепенното спиране на хапчетата и ориентиране към по-здравословен режим на хранене. Simple Smile

*Jeny*: Каква е твоята Лида?
Аз имах страничен ефект като безсъние, но започнах да пия витамини, защото прочетох във форума, че те претъпяват страничните ефекти. Така действието на хапчетата си остана същото, но започнах да спя като хората по 8 часа.
Интересното е, че при мен косата капеше от есента, а сега спря.
Не казвам, че е от хапчетата.
На мен най-големият ми кошмар е да ми изпада косата, недай си боже.
Аз съм фризьор и също я поддържам с професионални продукти.

Скоро ще ми идва МЦ и ще се отчета след него  Grinning
Успех на всички!   bouquet

# 692
Днес- втора капсула Меизитанг - доволствам от ефекта.

Дефекти няма: няма съхнене в устата, главоболие, запек, безсъние, апетит... Hug
Има минуси - кило и 900 гр надолу, ама това си е "плънка" - не го смятам за ефект, все още не. Тия заигравания на кантара с плюс/минус две кила не ги водя на отчет в тоя момент.

Емоционалното ми състояние е еуфорично-невротично-пуберско: подскачам от енергия, върша хиляди отлагани със седмици неща, дето все не ми се почваха, говоря без да спирам и търся пред кого да демонстрирам сарказма си (т.е.-да се заяда). newsm78

Снощи зяпах безпаметно в новите си дънки, все още с етикета, които си купих миналата есен и така и не успях да се изфръцксам с тях. Само в магазина ги пробвах, оставих обличането за по-късно, пък после се оказаха с 4 номера по-малки от дъ-то ми... Размечтах се за тоя 27-ми номер, при положение, че носех/обувах  25-26 без сапун...

Такива ми ти работи. Айде, къде сте, монолози ли ще водя...
Добро утро казвам!

midnight sun, имам някакъв смътен спомен, че хапчетата се спират постепенно - след първия месец (всеки ден по хапче), следва период на пиене през ден, после пред два/три, до пълното спиране. Хаповече се пият ежедневно до достигане на желаното тегло, разреждането на приема е последващо.

andrea_doll , след като пуснах поста си, се сетих, че имаше един момент, в който косата ми беше като прегорена след къдрене (т.е. - суха, цъвтяща по краищата), но не е падала. Понеже това стана в края на февруари, смятах, че е от зимните месеци, поради малковитаминозното хранене. Увеличих витамините и поддръжката и сега всичко си е наред. Никога не ми е окапвала, дори си е мн.здрава. Не ми е минало през ум, да е от ЛиДа-та, но е напълно възможно.Но аз и не пия лида.  Twisted Evil

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 09:37 от maca-keraca

# 693
eliz_g, пиеш по-дълго време Меизитанга, кажи как вървят нещата?
С тоя Меизитанг, поради малкото бг-инфо, гониме черни котки в тъмна стая.
Затова питам така напористо и апелирам всеки, който го приема, да споделя. Явно тук ще сме опитните зайчета, да си пуснат доставчиците упътванията после  Confused

За сега нямам оплаквания никакви, освен малко грамаж надолу, няма да го спирам.

Понеже вече запитванията - от къде съм го купила "моя" меизитанг - са няколко на лични(нямам нищо против и да си бъбрим, но май ще има още такива питания), пускам линка на доставчика, на който се спрях след дълъг и внимателен анализ - качество/цена:
http://www.bglida.eu/
Капсулите са си с всичките му рисунки - имат си и корабче, и цифрички, и йероглифи. Трябва да са оригинални.
Поръчах директно по телефона в събота, в понеделник ми го доставиха. Пак повтарям - не ми изпратиха промоционалните допълнителни 6 бройки капсули. Така че, ако давате поръчка, си ги предупредете, ако ще е промоция - да съответства на обявеното в нета.
Сега почвам да въртя телефона, да ги турям в ред за 6-те бройки.

П.П. Момчето с приятния глас, което вдигна телефона за поръчки, беше мн. притеснено от факта, че бройките се различават от обявените промоционални. Аз съм била "първата", която била дала сигнал за несъответствие. Е, ако някой поръчва от тая фирма и пак има разминавания, нека да е втората "първа", пък тук, във форума, ще се преброим накрая, да видим дали и още колко "първи" като мен, обадили се, ще има.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 10:11 от maca-keraca

# 694
Аз също съм изпълнена с енергия и това е по-хубаво, защото с тази пролетна умора пък си пълен парцал Simple Smile
Маца: След като нямаш сухота в устата, сещаш ли се да пиеш вода и то по 2-3л? Simple Smile

Дано поне този полезен навик ми остане след хапчетата  Laughing
750мл. вода с кафето + 1л. на работа + 0.5-1л. вечерта и отделно сокче, чайче  Mr. Green

# 695
Маца: След като нямаш сухота в устата, сещаш ли се да пиеш вода и то по 2-3л? Simple Smile

Мииии, пия с половин литър повече от обикновено. А "обикновеното" ми е хич.
Денем съм на кафета, мляко, сокове... От вчера открих, че водата става не само за миене , а и е вкусна за пиене. Изпила съм ок. 700 гр вода през деня.  Sick
Днес ще се поправя. Още сега отивам на водопой. Hug Зная, че трябва да се "промиват" шлаките с повече водопиене.... Трябва да се стегна в това отношение.

# 696
Със сигурност са по-добри резултатите, ако се пие повече вода Wink
Успех и от мен лек ден !   bouquet Hug

# 697
eliz_g, пиеш по-дълго време Меизитанга, кажи как вървят нещата?
С тоя Меизитанг, поради малкото бг-инфо, гониме черни котки в тъмна стая.
Затова питам така напористо и апелирам всеки, който го приема, да споделя. Явно тук ще сме опитните зайчета, да си пуснат доставчиците упътванията после  Confused

Не гоните черни котки, но не откриване и топлата вода. Мейзитангът е като лидата - съдържа сибутрамин. Забраниха го няколко  седмици след нея. Почти никой не го пиеше, защото се оказа по-слаб. Нищо чудно в новите партиди да се коригирали количеството.

http://old.bda.bg/?p=n&id=73

http://www.standartnews.com/news/details/id/4138/

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 13:21 от ASSAMARIS

# 698
  • София
Записвам се да ви следя

# 699
Да се отчета: Втори ден на ЛиДа и апетит - нулев. Дори малко ми се повдига, но не знам дали е от ЛиДа-та или от факта, че въпреки, че не бях особено гладна, хапнах малко зелева салата с 1 кюфте. Не можах да поема повече просто и не съм сигурна дали до края на деня ще имам желание да ям нещо друго, най-много 1 ябълка. Липсата на апетит при мен си е направо чудо, като се има предвид, че съм свикнала още с отварянето на очите сутрин да изпитвам вълчи глад. Което не е добре, но пък и хич да не се яде също не е здравословно. Не знам на какво мнение съм относно ЛиДа-та. От една страна определено е страшно ефективна за убиване на апетита, дори за лакомници като мен, но от друга ми се вижда доста вредно да не ядеш почти нищо с дни. Други проблеми няма засега, но все пак ми е още едва 2-ри ден, ще видим как ще е занапред.

По въпроса с противозачатъчните - много ви моля, ако някой има информация или опит по въпроса дали мога да пия ЛиДа заедно с противозачатъчни (Ясмин), без да има отслабен ефект на Ясмин-а, да ми каже, защото доста се притеснявам да не стане някоя беля. Благодаря предварително!

# 700
  • София
Аз също приемам противозачатъчни.Ако някой знае за съвместимостта им с капсулите нека каже

# 701
Ако приемем, че съдаржат само сибутрамин, не би трябвало да имате проблеми. Но кой да ти каже какво са сложили още...
http://bda.bg/images/stories/documents/bdias/31091s.pdf

# 702
Минава от тук, само да ви подсетя, че утре е новолуние. Има си темичка отделно. Ама, така и така мога да се въздържа от всеядство, та що да не спазя поне веднъж лунната... newsm78
Иначе - изпих си чашка топло мляко с мед и подправки и сега мъркам пред компа.

За съвместимост на капсулите с противозачатъчни... щом не намирате по заглавието на анти-бебето, търсете по съставките му и вижте, дали може да се вземат заедно със състваките на лида (или квото там пиете), в гуглето.... Друго не се сещам в момента. Явно е, че вече отслабвам.
.....умствено.

# 703
Лунната е след 15:30ч.
Спокойно може да се закуси и обядва, а вечерта да се пропусне вечерята Simple Smile
Сигурна съм, че ще имаме страхотен ефект!
На мен това ми е плана за утре Simple Smile

# 704
Здравейте, момичета!
Да се запиша и аз  Flutter
На 36 г. съм, имам син на 4 м. и  съм  ОГРОМНАААА...
Днес получих Лида /нова формула/ и смятам да започвам от утре, но все пак ми се ще да ви попитам:
Имам ужасен косопад!Косата ми е дълга, но 3 м след раждането започна ужасно да капе.Тук прочетох, че един от страничните ефекти е косопад, ако това се случи с мен - направо да си поръчвам перука  newsm45
Лошото е, че имам да свалям едни "скромни"  25-30 кг, а как ще се случи това... вярвайте ми, нямам никаква идея. Надявам се Лида да помогне, защото всички кости ме болят, едвам се нося, абе направо съм ужасна  newsm45 newsm45 newsm45

Моля Ви за съвет - да почвам ли Лида или не!

П.С. Умишлено поръчах новата формула, защото уж имала по-малко странични ефекти.

...Охххх, помагай те, моля Ви!

Общи условия

Активация на акаунт